Phoenix7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μετά τα : Game of thrones Breaking Bad Walking Dead Frindge Spartacus Ψάχνω καμιά καλή σειρά, κάποια πρόταση; (όχι κωμωδίες)
OMGA Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μετά τα : Game of thrones Breaking Bad Walking Dead Frindge Spartacus Ψάχνω καμιά καλή σειρά, κάποια πρόταση; (όχι κωμωδίες) Reality Tv Shows Δοκίμασε και θα δεις...
Phoenix7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Reality Tv Shows Δοκίμασε και θα δεις... λολ...
Phoenix7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 hostages μου είπαν και για το Person of Interest ότι είναι καλό
ms13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 μου είπαν και για το Person of Interest ότι είναι καλό Ξεκίνα το χθές!!! Ίσως η καλύτερη σειρά που παίζεται αυτό τον καιρό από τα ελεύθερα κανάλια. Μπορεί να την ψιλόβαρεθεις στην αρχή, καθώς θα νομίζεις ότι είναι ένα κλασσικό procedural. Όσο προχωράει όμως, φτιάχνει από πίσω η υπόθεση και επισοδείο με επισοδείο η σειρά ανεβαινει επίπεδο, σε σημέο που δεν γνωρίζουμε πιο είναι το ταβάνι της.
Slkathens Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Έχω δει Borgias, Rome, Spartacus. Γενικά μου αρέσουν οι σειρές εποχής. Έχετε κάποια άλλη να προτείνετε ;
ultrobyr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 παιδες κανενα προσφατο καλο θριλερ για παρεα και με home cinema?
nickmanak Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 παιδες κανενα προσφατο καλο θριλερ για παρεα και με home cinema? Mama (2013) 1
lefter Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Έχω δει Borgias, Rome, Spartacus. Γενικά μου αρέσουν οι σειρές εποχής. Έχετε κάποια άλλη να προτείνετε ; downton abbey 1
Slkathens Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 θενξ lefter ... ενδιαφερον σειρουλα φαινεται
Johnyman Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 για σειρές εποχής το μυαλό μου πάει και στο deadwood..αν τυχόν σε ενδιαφέρουν τα γουέστερν 1
Barbara1980 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Ποια κινηματογραφική μεταφορά των "Αθλιών" του Ουγκό να δω; Την τελευταία ή κάποια παλαιότερη;
natso 21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 To rise of the footsoldier επισης ταινια με hooligans που ειναι βασησμενη σε αληθινή ιστορία.
pournaras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μολις τελειωσα το Nikita (βασικα το ξεκινησα, ειδα 5 επεισοδια, κατεβασα το παλιο La Femme Nikita με την Peta Wilson, το ειδα ολο, και μετα συνεχισα το καινουριο). Το νεο το σκεφτομουν με μια σχετικη αδιαφορια, συνηθως οι μεταφορες μου το χαλανε, αλλα εδω τελικα ειναι τελειως διαφορετικη ιστορια απο ολες τις αποψεις. Και τα δυο αξιζουν το χρονο που ξοδεψα, το πρωτο βεβαια λιγο εκτος εποχης και αρκετα πιο αργο, αλλα με πιο εντονα συναισθηματα, το νεο, πιο γρηγορο, πιο δυνατο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα