Sog96Ch Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Το Prisoners, που έχει αναφερθει και παραπάνω http://www.imdb.com/title/tt1392214/?ref_=nv_sr_1 Το εχω δει, αυτο ειδα πρωτα και μετα ρωτησα εδω και μου ειπατε το Mystic River and Gone baby gone. Κατι παρομοιο;
viper2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Γρήγορο πιστόλι ο juggs με το insidious 2 bdrip 1
yanc Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Το εχω δει, αυτο ειδα πρωτα και μετα ρωτησα εδω και μου ειπατε το Mystic River and Gone baby gone. Κατι παρομοιο; Lovely bones. 1
GIOVINCO Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 To Breaking Bad ειναι ψυχοπλακωτικο με τους καρκινους και τα ρεστα? Το λεω γιατι δεν γουσταρω με τιποτα σειρες/ταινιες με τετοια. Πχ απεχθανομαι σειρες με νοσοκομεια κλπ (House) Ή μενει στο γεγονος οτι πεθαινει και αλλαζει κλιμα?
ultrobyr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 ειναι η καλυτερη σειρα που εχει προβαλει ποτε η τηλεοραση.
chris_k21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Σημερα ειδα το συνηγορος πολυ καλη ταινια μου αρεσε παρα πολυ.αν ειδε κανεις το all is lost ας πει καποια γνωμη.
viper2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Γρήγορο πιστόλι ο juggs με το insidious 2 bdrip Cinavia protection. Busted
Sellers Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Το The Iceman το έχει δει κανείς? Αξίζει να σπαταλήσω ενα 2ωρο?
NoisePollution Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Το The Iceman το έχει δει κανείς? Αξίζει να σπαταλήσω ενα 2ωρο? Σαν ταινία δε λέει πολλά αλλά ο ψηλός σκίζει.
Fan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Το The Iceman το έχει δει κανείς? Αξίζει να σπαταλήσω ενα 2ωρο? Δεν είναι άσχημη ταινία. Αξίζει πιστεύω
yanc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Το The Iceman το έχει δει κανείς? Αξίζει να σπαταλήσω ενα 2ωρο? 6.5αρι...δες το για τον Σανον.
GIOVINCO Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 ειναι η καλυτερη σειρα που εχει προβαλει ποτε η τηλεοραση. το ξερω φιλε αλλα αλλο ρωτησα
Sellers Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 To Breaking Bad ειναι ψυχοπλακωτικο με τους καρκινους και τα ρεστα? Το λεω γιατι δεν γουσταρω με τιποτα σειρες/ταινιες με τετοια. Πχ απεχθανομαι σειρες με νοσοκομεια κλπ (House) Ή μενει στο γεγονος οτι πεθαινει και αλλαζει κλιμα? Δεν επικεντρώνεται πολύ σε αυτό, αλλά υπάρχουν σκηνές με χημειοθεραπείες και 2-3 σχετικές με τον καρκίνο που μπορεί να σε ''ταράξουν''. Γενικά όμως υπήρχαν φορές που είχαν να επικεντρωθούν πολυ καιρό και ξεχνιόταν το θέμα. Αυτά χωρίς να σε σποιλεριάσω. 1
star12 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δεν επικεντρώνεται πολύ σε αυτό, αλλά υπάρχουν σκηνές με χημειοθεραπείες και 2-3 σχετικές με τον καρκίνο που μπορεί να σε ''ταράξουν''. Γενικά όμως υπήρχαν φορές που είχαν να επικεντρωθούν πολυ καιρό και ξεχνιόταν το θέμα. Αυτά χωρίς να σε σποιλεριάσω. η η πιο απλη απαντηση.αν σε αρεσε το homeland και αυτο θα σε ξετρελανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα