linkin Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Είδα τα πρώτα τεσσερα επεισόδια. Κατώτερη των προσδοκιών παρ' όλο που φαίνεται ότι έχει μεγάλο budget. Αρκετά παιδική. Μάλλον θα ξεκινήσω κάτι άλλο. Δες το the blacklist. Eχω δει τα 3 πρωτα επεισοδια και φαινεται αρκετα δυνατο και καλογραμμενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος... Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Ψάχνω για μια ταινία που να μοιάζει με το Insidious. Ναι, περιμένω το Insidious:Κεφάλαιο 2 που βγήκε πρόσφατα στην Ελλάδα και θα δω προσεχώς. Και επίσης πρόσφατα είδα το Κάλεσμα (The Conjuring) και μου άρεσε και αυτό άρα μη μου το προτείνετε! Αναζητώ λοιπόν κανένα καλό horror που να έχει στόρυ το όποιο να μοιάζει με αυτό του Insidious δηλαδή με αστρικά ταξίδια, δεύτερες διαστάσεις με πνεύματα κλπ... Επίσης ποτέ δεν είχα μπει στον κόπο να δω το Poltergeist (παρ'ότι είναι κλασικό και το είχα στο μυαλό μου πολύ καιρό τώρα) μέχρι πρόσφατα. Το είδα λοιπόν και μπορώ να πω πως δεν με ξετρέλανε ιδιαίτερα όμως, ναι, μου άρεσε και αυτό. Οι ομοιότητες του με του Insidious σεναριακά είναι εμφανέστατες αλλά κάτι του έλειπε συν κάποια πράγματα που με εκνεύρισαν. Τέλος πάντων ψάχνω μια ταινία horror με υπόθεση στυλ Insidious αλλά και Poltergeist αφού η υπόθεση μεταξύ των δύο σχεδόν ταυτίζεται! Όποιος ξέρει ας βοηθήσει (και νέες ταινίες δέχομαι, και παλιές αν και θα προτιμούσε περισσότερο το πρώτο). Αλήθεια το Insidious:Chapter 2 το έχει δει κανείς; Του άρεσε; Α, και θα με ενδιέφερε και καμιά ταινιούλα σα το Hunger Games που χα δει πριν κάνα δίχρονο και μου άρεσε.. Αν ξέρετε κάτι σχετικό!.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Ψάχνω για μια ταινία που να μοιάζει με το Insidious. Ναι, περιμένω το Insidious:Κεφάλαιο 2 που βγήκε πρόσφατα στην Ελλάδα και θα δω προσεχώς. Και επίσης πρόσφατα είδα το Κάλεσμα (The Conjuring) και μου άρεσε και αυτό άρα μη μου το προτείνετε! Αναζητώ λοιπόν κανένα καλό horror που να έχει στόρυ το όποιο να μοιάζει με αυτό του Insidious δηλαδή με αστρικά ταξίδια, δεύτερες διαστάσεις με πνεύματα κλπ... Επίσης ποτέ δεν είχα μπει στον κόπο να δω το Poltergeist (παρ'ότι είναι κλασικό και το είχα στο μυαλό μου πολύ καιρό τώρα) μέχρι πρόσφατα. Το είδα λοιπόν και μπορώ να πω πως δεν με ξετρέλανε ιδιαίτερα όμως, ναι, μου άρεσε και αυτό. Οι ομοιότητες του με του Insidious σεναριακά είναι εμφανέστατες αλλά κάτι του έλειπε συν κάποια πράγματα που με εκνεύρισαν. Τέλος πάντων ψάχνω μια ταινία horror με υπόθεση στυλ Insidious αλλά και Poltergeist αφού η υπόθεση μεταξύ των δύο σχεδόν ταυτίζεται! Όποιος ξέρει ας βοηθήσει (και νέες ταινίες δέχομαι, και παλιές αν και θα προτιμούσε περισσότερο το πρώτο). Αλήθεια το Insidious:Chapter 2 το έχει δει κανείς; Του άρεσε; Α, και θα με ενδιέφερε και καμιά ταινιούλα σα το Hunger Games που χα δει πριν κάνα δίχρονο και μου άρεσε.. Αν ξέρετε κάτι σχετικό!.. το insidious το 2 ειναι καλο.ισως οχι τοσο καλο οσο το 1 αλλα καταφερνει και να σε τρομαξει και να κραταει σε αγωνια και να σου πετα καπιες εξυπνες ανατροπες που μια απο αυτες σχετιζεται με το 1. τωρα κατι σαν το insidious που ειναι ομως λιγο διαφορετικο και αρκετα σκερι και εχει σχεση με αλλη διασταση μεσω υπνωσης θα σου προτεινα το stir of echoes http://www.imdb.com/title/tt0164181/?ref_=nv_sr_1 του 99. Eιχε βγει στην ιδια περιοδο με την εκτη αισθηση και πολοι το παρομιασαν με αυτο.Aλλα προσωπικα το βρηκα καλυτερο απ την εκτη αισθηση μιας και ειχε ενδιαφερον στορι και σασπενς και δεν αρκονταν μονο στην εμφανιση φαντασματων για να τρομαξεις. συν οτι επαιζε και ο κεβιν μπεικον που ταν καλυτερος και απ τον γουιλσον στο insidious .Βεβαια μετα το εργο αναμενο εβγαλε σικουελ που ταν ομως για τα μπαζα.αναμενομενο και αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος... Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 το insidious το 2 ειναι καλο.ισως οχι τοσο καλο οσο το 1 αλλα καταφερνει και να σε τρομαξει και να κραταει σε αγωνια και να σου πετα καπιες εξυπνες ανατροπες που μια απο αυτες σχετιζεται με το 1. τωρα κατι σαν το insidious που ειναι ομως λιγο διαφορετικο και αρκετα σκερι και εχει σχεση με αλλη διασταση μεσω υπνωσης θα σου προτεινα το stir of echoes http://www.imdb.com/title/tt0164181/?ref_=nv_sr_1 του 99. Eιχε βγει στην ιδια περιοδο με την εκτη αισθηση και πολοι το παρομιασαν με αυτο.Aλλα προσωπικα το βρηκα καλυτερο απ την εκτη αισθηση μιας και ειχε ενδιαφερον στορι και σασπενς και δεν αρκονταν μονο στην εμφανιση φαντασματων για να τρομαξεις. συν οτι επαιζε και ο κεβιν μπεικον που ταν καλυτερος και απ τον γουιλσον στο insidious .Βεβαια μετα το εργο αναμενο εβγαλε σικουελ που ταν ομως για τα μπαζα.αναμενομενο και αυτο Ωραία. Πολλά ευχαριστώ και χαίρομαι που σου άρεσε το Insidious:Chapter 2 γιατί ήλπιζα να είναι καλό και όχι άθλιο όπως τα περισσότερα σικουέλ. Θα βρω έναν τρόπο να δω το Stir of Echoes (είτε κατεβάζοντας το είτε δανείζοντας το) γιατί φαίνεται καλό. Και απ' ότι βλέπω έχει και αξιοπρεπέστατη βαθμολογία στο Imdb. Ευχαριστώ, θα κάνω μια προσπάθεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δες και το Sinister ίδια λογική και αισθητική με το Insidious Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος... Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δες και το Sinister ίδια λογική και αισθητική με το Insidious Ευχαριστώ αλλά το έχω δει. Ναι είναι ίδιας αισθητικής με το Insidious και με ωραίο στόρυ. Μου άρεσε αλλά όχι όσο το Insidious. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoDRiC- Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Ψάχνω μια καινούργια ταινία 2012+ που να με κάνει να χεστώ πάνω μου (κυρίως ψυχολογικοκεντρικά θρίλερ)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μόλις τελείωσα το Da Vinci's Demons. Πολύ καλό αξίζει. Λέω να ξεκινήσω κάτι καινούριο. Είμαι ανάμεσα στα: Battlestar Galactica - Deadwood - Sopranos Τί προτείνετε; Με ενδιαφέρει κάθε επεισόδιο που τελειώνει να σε κρατάει για αγωνία για το επόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Galactica παλληκαρι! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Ψαχνω νεα σειρα για να δω,θελω καποια που να μην εχει ξεφυγει στα επεισοδια(αντε 2-3 κυκλοι) και το ειδος δεν με ενδιαφερει(αρκει να μην ειναι κωμωδια ή το game of thrones) YΓ.Το homeland τι λεει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Ultraviolet 1998 Why don't we release the ashes to their family members? This is a prison and not a cemetery... Mind blown.jpg Ps οποίος εχει και αλλα τέτοια cult διαμαντακια, ας με ενημερώσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 homeland ότι έχει δει απο την tv. Δεν τρελάθηκα κιόλας αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι και για τα σκουπίδια τελείως . Ανάλογα και τι κατηγορία θέλεις και τι σου αρέσει . Πχ εγώ ήμουν κολλημένος με prison break και αμφιβάλω να ξαναβγεί τέτοια σειρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 ΕΙδα το prisoners μπορειτε να μου πειτε κανενα παρομοιο;Σκεφτομαι να δω το Zodiac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 ΕΙδα το prisoners μπορειτε να μου πειτε κανενα παρομοιο; Σκεφτομαι να δω το Zodiac mystic river Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefter Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μόλις τελείωσα το Da Vinci's Demons. Πολύ καλό αξίζει. Λέω να ξεκινήσω κάτι καινούριο. Είμαι ανάμεσα στα: Battlestar Galactica - Deadwood - Sopranos Τί προτείνετε; Με ενδιαφέρει κάθε επεισόδιο που τελειώνει να σε κρατάει για αγωνία για το επόμενο. 24 δεν το συζητω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα