Fan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Καμία καλή ψυχολογικού τύπου να με ρίξει στα πατώματα βραδιάτικα έχουμε; Σκεφτόμουν να δω κανένα Mullholland drive που παίζεται εδώ μέσα συχνά στο "τι να δω", αλλά κάτι με κρατάει. Από τις πιο αποτυχημένες ταινιες που έχω δει. Ακόμα κλαίω το χρόνο που ξόδεψα για να δω μια μούφα που δεν καταλαβαίνεις τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Από τις πιο αποτυχημένες ταινιες που έχω δει. Ακόμα κλαίω το χρόνο που ξόδεψα για να δω μια μούφα που δεν καταλαβαίνεις τίποτα Έγινε^. Οπότε τρώει απόρριψη για πάντα. Μπήκε στη λίστα το 21 grams για αύριο γιατί σήμερα με αυτά και με αυτά, αν και έχω τρελή όρεξη για ταινία, δε προλαβαίνω αφού παίζει ξύπνημα στις 6. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Έγινε^. Οπότε τρώει απόρριψη για πάντα. Μπήκε στη λίστα το 21 grams για αύριο γιατί σήμερα με αυτά και με αυτά, αν και έχω τρελή όρεξη για ταινία, δε προλαβαίνω αφού παίζει ξύπνημα στις 6. 1 πραγμα θα σου πω. η καλυτερη ρώγα που έχει εμφανιστεί ποτέ στο σινεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Από τις πιο αποτυχημένες ταινιες που έχω δει. Ακόμα κλαίω το χρόνο που ξόδεψα για να δω μια μούφα που δεν καταλαβαίνεις τίποτα Έγινε^. Οπότε τρώει απόρριψη για πάντα. Μπήκε στη λίστα το 21 grams για αύριο γιατί σήμερα με αυτά και με αυτά, αν και έχω τρελή όρεξη για ταινία, δε προλαβαίνω αφού παίζει ξύπνημα στις 6. Φίλε μην απορρίπτεις μια ταινία έτσι εύκολα. Θα σου πω εγώ τι θα κανείς.Βάλε το Mulholland Drive τώρα και στο καπάκι το Lost Highway. Έτσι δεν θα χρειαστεί να ξυπνήσεις στις 6 γιατί δεν θα μπορέσεις να κοιμηθείς... για κάνα μήνα. Οπότε ειναι win-win situation. Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2013 από NoisePollution 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Το είχε δει το αδερφακιμ με παρέα και στο τέλος όλοι μαζί έψαχναν αλλά άκρη δε βρήκαν. Μ. Δεν είναι ταινία για όλους, γιατί δεν είναι ανάλαφρη. Μην ακούς τι έκαναν οι άλλοι γιατί μπορεί να την είδαν χωρίς να ήξεραν περί τίνος επρόκειτο. Έγινε^. Οπότε τρώει απόρριψη για πάντα. Ελπίζω να εννοείς τον συμφορουμίτη. Γνώμη μου, δες την μια μέρα που θα έχεις όρεξη για δύσκολα πράγματα. Αν πάλι σου αρέσουν μόνο εύπεπτες ταινίες, κωμωδίες ή straightforword καταστάσεις, μην την δεις. Είναι θρίλερ με όλη την έννοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Κθουλου, τη ξαναέβαλες στη λίστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefter Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 το mullholland drive ειναι εργαρα με τα ολα της !!!!!!!!! (για μενα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Λέω να ξεκινήσω το Once upon a time. Διάβασα αρκετές αντιφατικές γνώμες λόγω του παράξενου σεναρίου. Αξίζει ή θα ξενερώσω; Είδα τα πρώτα τεσσερα επεισόδια. Κατώτερη των προσδοκιών παρ' όλο που φαίνεται ότι έχει μεγάλο budget. Αρκετά παιδική. Μάλλον θα ξεκινήσω κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smitharos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 ρε παιδια καμια γνωμη για το six feet under?εχω δει δυο επεισοδια και δν μπορω να πω οτι μου αρεσε...ετσι παει ολη η ιστορια?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefter Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 ρε παιδια καμια γνωμη για το six feet under?εχω δει δυο επεισοδια και δν μπορω να πω οτι μου αρεσε...ετσι παει ολη η ιστορια?? ισως η καλυτερη σειρα ever 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Elysium and prisoners is out 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Το Prisoners δεν το περίμενα τόσο γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Ουτε εγω... το περιμενα τελη δεκεμβρη και ετρεξα και το ειδα στην αθηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 το "η καταιγιδα του αιωνα" του Στιβεν Κινγκ ειναι τοσο καλο οσο μου ειπαν??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρά είναι. Αυτός ο τύπος είχε πολύ φαση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα