Προς το περιεχόμενο

Τι να δω; Προτείνετε μου ταινίες

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καμία καλή ψυχολογικού τύπου να με ρίξει στα πατώματα βραδιάτικα έχουμε;

Σκεφτόμουν να δω κανένα Mullholland drive που παίζεται εδώ μέσα συχνά στο "τι να δω", αλλά κάτι με κρατάει.

Από τις πιο αποτυχημένες ταινιες που έχω δει. Ακόμα κλαίω το χρόνο που ξόδεψα για να δω μια μούφα που δεν καταλαβαίνεις τίποτα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από τις πιο αποτυχημένες ταινιες που έχω δει. Ακόμα κλαίω το χρόνο που ξόδεψα για να δω μια μούφα που δεν καταλαβαίνεις τίποτα

Έγινε^. Οπότε τρώει απόρριψη για πάντα.

Μπήκε στη λίστα το 21 grams για αύριο γιατί σήμερα με αυτά και με αυτά, αν και έχω τρελή όρεξη για ταινία, δε προλαβαίνω αφού παίζει ξύπνημα στις 6.

Μπήκε στη λίστα το 21 grams για αύριο γιατί σήμερα με αυτά και με αυτά, αν και έχω τρελή όρεξη για ταινία, δε προλαβαίνω αφού παίζει ξύπνημα στις 6.

1 πραγμα θα σου πω. η καλυτερη ρώγα που έχει εμφανιστεί ποτέ στο σινεμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μην απορρίπτεις μια ταινία έτσι εύκολα. Θα σου πω εγώ τι θα κανείς.Βάλε το Mulholland Drive τώρα και στο καπάκι το Lost Highway. Έτσι δεν θα χρειαστεί να ξυπνήσεις στις 6 γιατί δεν θα μπορέσεις να κοιμηθείς... για κάνα μήνα. Οπότε ειναι win-win situation. :-)Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App Επεξ/σία από NoisePollution
  • Like 2

Το είχε δει το αδερφακιμ με παρέα και στο τέλος όλοι μαζί έψαχναν αλλά άκρη δε βρήκαν. Μ.

Δεν είναι ταινία για όλους, γιατί δεν είναι ανάλαφρη. Μην ακούς τι έκαναν οι άλλοι γιατί μπορεί να την είδαν χωρίς να ήξεραν περί τίνος επρόκειτο.

Ελπίζω να εννοείς τον συμφορουμίτη.

Γνώμη μου, δες την μια μέρα που θα έχεις όρεξη για δύσκολα πράγματα.

Αν πάλι σου αρέσουν μόνο εύπεπτες ταινίες, κωμωδίες ή straightforword καταστάσεις, μην την δεις. Είναι θρίλερ με όλη την έννοια

Λέω να ξεκινήσω το Once upon a time. Διάβασα αρκετές αντιφατικές γνώμες λόγω του παράξενου σεναρίου. Αξίζει ή θα ξενερώσω;

Είδα τα πρώτα τεσσερα επεισόδια. Κατώτερη των προσδοκιών παρ' όλο που φαίνεται ότι έχει μεγάλο budget. Αρκετά παιδική.

Μάλλον θα ξεκινήσω κάτι άλλο.

ρε παιδια καμια γνωμη για το six feet under?εχω δει δυο επεισοδια και δν μπορω να πω οτι μου αρεσε...ετσι παει ολη η ιστορια??

ισως η καλυτερη σειρα ever

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...