Mozzie Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Καμία αστυνομική-περιπέτειας-δράση και ας έχει και sci-fi μέσα είμαι βολικός δεν έχω πρόβλημα έχω δει sherlock h Luther Arrow Fringe Homeland UnderTheDome Ripper Street Dr.Who Τσέκαρε το White Collar. Βλέπεται ευχάριστα. Δεν είναι η κλασσική αστυνομική-δράσης, αλλά οι χαρακτήρες της έχουν ενδιαφέρον και η πλοκή είναι αρκετά καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 ρε παιδια το paranoia ειναι αληθεια τοσο μαπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smitharos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Καμία αστυνομική-περιπέτειας-δράση και ας έχει και sci-fi μέσα είμαι βολικός δεν έχω πρόβλημα έχω δει sherlock h Luther Arrow Fringe Homeland UnderTheDome Ripper Street Dr.Who the shield εννοειται!χωρις sci-fi ομως, αλλα πολυ νταβαντουρι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Το Californication ξερουμε ποσες σεζον θα κρατησει ακομα? Δεν θελω να αρχισω σειρα που ακομα δεν εχει τελειωσει. Να περιμενω καθε βδομαδα για νεο επεισοδειο το θεωρω βλακεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 http://youtu.be/AdqOrB9ETU8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 τι επικούρα είναι αυτή?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 dont know lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Dafug did I just watch? ελληνικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Λέω να ξεκινήσω το Once upon a time. Διάβασα αρκετές αντιφατικές γνώμες λόγω του παράξενου σεναρίου. Αξίζει ή θα ξενερώσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Καμία καλή ψυχολογικού τύπου να με ρίξει στα πατώματα βραδιάτικα έχουμε; Σκεφτόμουν να δω κανένα Mullholland drive που παίζεται εδώ μέσα συχνά στο "τι να δω", αλλά κάτι με κρατάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Τι εννοείς ψυχολογικού τύπου; Δοκιμασε κανα 21grams http://www.imdb.com/title/tt0315733/?ref_=fn_al_tt_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Ναι, το περίμενα ότι δε θα γίνω κατανοητός για αυτό το άφησα έτσι και όπως το καταλάβαινε ο καθένας. Το Mullholland μάλλον το αφήνω γιατί θα είναι χαμένες ώρες από τη ζωή μου -πέρα από οποιαδήποτε άλλη "εμπειρία"-, αφού μάλλον στο τέλος θα μείνω μαλάκας και δε θα έχω καταλάβει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Νταξει αλλά θα μπεις στα ιντερνετς, θα διαβάσεις και μετά θα πεις ενα μακρόσυρτο Α, να έτσι: Αααααααααααααααααααααααααααααααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Το είχε δει το αδερφακιμ με παρέα και στο τέλος όλοι μαζί έψαχναν αλλά άκρη δε βρήκαν. Μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα