Muchacho Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ξεμεινα απο σειρες και ψαχνω μια καλη σειρα απο αυτες που κολλας και βλεπεις συνεχομενα τα επεισοδια Εχω δει ή βλεπω: Prison Break Breaking Bad House of Cards The wire Oz True Blood Weeds Family Guy The Simpsons Law&order Narcos Boardwalk empire Breakout kings True Detective Fargo Stranger Things The Night Of Game of thrones The last man on earth Black mirror Criminal minds House M.D Sherlock Futurama Sopranos Californication Friends Better Call Saul Dexter Mr Robot Blindspot Ash vs Evil Dead Spartacus Sons of Anarchy The Walking Dead Homeland Nip Tuck 11.22.63 Big Bang Theory Following Orange is the New Black Night Manager South Park Δεν μου ερχονται αλλες μεχρι στιγμης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
badweed Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ξεμεινα απο σειρες και ψαχνω μια καλη σειρα απο αυτες που κολλας και βλεπεις συνεχομενα τα επεισοδια Εχω δει ή βλεπω: Prison Break Breaking Bad House of Cards The wire Oz True Blood Weed Family Guy The Simpsons Law&order Narcos Boardwalk empire Breakout kings True Detective Fargo Stranger Things The Night Of Game of thrones The last man on earth Black mirror Criminal minds House M.D Sherlock Futurama Sopranos Californication Friends Better Call Saul Dexter Mr Robot Ash vs Evil Dead Spartacus Sons of Anarchy The Walking Dead Homeland Δεν μου ερχονται αλλες μεχρι στιγμης.. south park ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 south park ? Ξεχασα να το γραψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
badweed Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 δεν αφηνεις και πολλα περιθωρια Broadchurch high maintenance it crowd its always sunny in philadelphia Wile E. Coyote and Road Runner 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 δεν αφηνεις και πολλα περιθωρια Broadchurch high maintenance it crowd its always sunny in philadelphia Wile E. Coyote and Road Runner broadchurch πολύ καλό ειδικά η 1η season και πολύ καλές ερμηνείες από πολλούς άγνωστους (σε μένα τουλάχιστον) ηθοποιούς. Η πλοκή επίσης θα σε κρατήσει κολλημένο μέχρι το τέλος. Στα μείον η μουσική της που ναι λίγο fail 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
badweed Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 ναι η πρωτη σεζον στο broadchurch . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ξεμεινα απο σειρες και ψαχνω μια καλη σειρα απο αυτες που κολλας και βλεπεις συνεχομενα τα επεισοδια bron / broen 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 από σειρές έχω δει μόνο το got, τώρα όμως που τελείωσε βαριέμαι οπότε ψάχνω κάτι να δω.δεν θέλω φαντασίας ή παραφυσικά και τέτοιες μπούρδες.λέω να ξεκινήσω το vikings, υπάρχει καμιά άλλη πρόταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 breaking bad δοκιμασε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyk Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 από σειρές έχω δει μόνο το got, τώρα όμως που τελείωσε βαριέμαι οπότε ψάχνω κάτι να δω.δεν θέλω φαντασίας ή παραφυσικά και τέτοιες μπούρδες.λέω να ξεκινήσω το vikings, υπάρχει καμιά άλλη πρόταση? breaking bad δοκιμασε και better call saul μετά.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ξεμεινα απο σειρες και ψαχνω μια καλη σειρα απο αυτες που κολλας και βλεπεις συνεχομενα τα επεισοδια Εχω δει ή βλεπω: Prison Break Breaking Bad House of Cards The wire Oz True Blood Weeds Family Guy The Simpsons Law&order Narcos Boardwalk empire Breakout kings True Detective Fargo Stranger Things The Night Of Game of thrones The last man on earth Black mirror Criminal minds House M.D Sherlock Futurama Sopranos Californication Friends Better Call Saul Dexter Mr Robot Blindspot Ash vs Evil Dead Spartacus Sons of Anarchy The Walking Dead Homeland Nip Tuck 11.22.63 Big Bang Theory Following Orange is the New Black Night Manager South Park Δεν μου ερχονται αλλες μεχρι στιγμης.. Orange is the new Black edit: oops ειναι στη λιστα, εχεις δει Silicon valley? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ξεμεινα απο σειρες και ψαχνω μια καλη σειρα απο αυτες που κολλας και βλεπεις συνεχομενα τα επεισοδια Εχω δει ή βλεπω: Prison Break Breaking Bad House of Cards The wire Oz True Blood Weeds Family Guy The Simpsons Law&order Narcos Boardwalk empire Breakout kings True Detective Fargo Stranger Things The Night Of Game of thrones The last man on earth Black mirror Criminal minds House M.D Sherlock Futurama Sopranos Californication Friends Better Call Saul Dexter Mr Robot Blindspot Ash vs Evil Dead Spartacus Sons of Anarchy The Walking Dead Homeland Nip Tuck 11.22.63 Big Bang Theory Following Orange is the New Black Night Manager South Park Δεν μου ερχονται αλλες μεχρι στιγμης.. από σειρές έχω δει μόνο το got, τώρα όμως που τελείωσε βαριέμαι οπότε ψάχνω κάτι να δω.δεν θέλω φαντασίας ή παραφυσικά και τέτοιες μπούρδες.λέω να ξεκινήσω το vikings, υπάρχει καμιά άλλη πρόταση? Sense8, Utopia, 24, Damages, Les Revenants, American Horror Story, Rome, Black Sails, Vikings. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 ευχαριστώ, ξεκίνησα vikings αλλά με δυσκολεύουν οι υπότιτλοι, ότι δοκιμάζω, τζίφος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Αν δεν βρίσκεις υπότιτλους, δοκίμασε να το δεις online (αν θες σου στέλνω pm). Εμένα μ' έχει βολέψει πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 δεν βρίσκω γιατί το release είναι εξαιρετικό, μιλάμε για κορυφαία ποιότητα, οι υπότιτλοι που βρίσκω είναι για κάτι xvid webdl κλπ.αν είναι να βλέπω τα πιξελ να κάνουν βόλτα στην οθόνη, άστο καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα