twiner Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 @Laurelien Ghost in the Shell, Dark City, Brazil αξίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demessakis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Thanks για τις προτασεις! ^.^ @demessakis ναι επρεπε να αναφερω ποιες μου αρεσαν απο αυτες που ειπα. Λοιπον μου αρεσαν Prometheus και Star Wars περισσοτερο και μετα Matrix, Alien, Gattaca (σαν concept μονο, οχι εφε), A.I. Artificial Intelligence. Και το Avatar ξεχασα να αναφερω που μ'αρεσε αλλα δεν εχει τα κριτηρια που ανεφερα οτι ψαχνω τωρα. Με λιγα λογια θελω κατι futuristic. Παρακαλώ. May the force be with you! Παρένθεση. Στην προηγούμενη 4αδα, πρόσθεσε το Children of Men και το Minority Report. Χωρίς να έχω δει τις προτάσεις του φίλου twiner, θα σε συμβούλευα να τις σημειώσεις και αυτές. Ας προχωρήσω τώρα σε πιο εξειδικευμένες προτάσεις, χωρίς όμως να έχουν απαραίτητα σχέση με big cities. Για τα 2 πρώτα, δεν έχω δει κάτι που να μοιάζει. Αν θες σε διάστημα με ωραία εφέ, δεν θα πρωτοτυπήσω και θα προτείνω Moon, The Martian, Gravity. Σαν concept, αξίζει και το Another Earth. Και το Wall-E, αν δεν το έχεις δει. Στυλ Matrix και τουλάχιστον ισάξιό του (κατ' εμέ), είναι το 13ο πάτωμα. Στυλ Alien είναι το Pandorum. Υποδεέστερο βέβαια, αλλά αξίζει μια θέαση. To Gattaca, το θυμάμαι αμυδρά. Πολλά μπράβο στον τύπο που επινόησε αυτό τον τίτλο. Σχετικές με γενετική, θα πρότεινα τα Rise and Dawn of the Planet of the Apes και γιατί όχι, και το Splice, έστω για το πρώτο μέρος του. Στυλ Α.Ι., θα τοποθετούσα το Robot & Frank (λίγα αλλά όμορφα εφέ), την Eva και οριακά τα Autómata. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Laurelien δεν βλεπεις κανα animation appleseed trilogy, vexille, wonderfull days , ff vii advent children Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 To Rev. το εχει δει κανεις για να μου πει αποψη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Laurelien Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Και πάλι ευχαριστώ, θα ξεκινήσω σύντομα Παρακαλώ. May the force be with you! (...) A τέλεια μου είπες πολλές ταινίες που δεν ήξερα καθόλου. Αυτό που περιμένω είναι να βγει ένα καλό adaptation απ'το Brave New World. Laurelien δεν βλεπεις κανα animation appleseed trilogy, vexille, wonderfull days , ff vii advent children Το Final Fantasy το εχω δει και μ'αρεσε επειδη είχα πόρωση με τα FF. Άλλα animation δεν θελω ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Το Battlestar Galactica δειχνει ετσι πολεις οπως ειπα ή ειναι συνεχεια μεσα σε διαστημοπλοια; Αν εισαι sci-fi fun (που μαλλον εισαι...) ξεκινα το ....χτες. Επειδη η σειρα των επεισοδιων ειναι λιγο μπερδεμα, αν το αποφασισεις στειλε μου pm να σου πω πως να τα δεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Laurelien Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Αν εισαι sci-fi fun (που μαλλον εισαι...) ξεκινα το ....χτες. Επειδη η σειρα των επεισοδιων ειναι λιγο μπερδεμα, αν το αποφασισεις στειλε μου pm να σου πω πως να τα δεις... Οκ μπορεί να το ξεκινήσω σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
41ex Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Οκ μπορεί να το ξεκινήσω σύντομα. Όχι σύντομα ΧΘΕΣ είπαμε! Είναι όντως επική σειρά επιστημονικής φαντασίας θα κολλήσεις άσχημα. Έχουν βγει και κάτι έξτρα εμβόλιμα επεισόδια, ψάξε να βρεις κάποιο wiki για τη σωστή σειρά θέασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Laurelien Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Όχι σύντομα ΧΘΕΣ είπαμε! Είναι όντως επική σειρά επιστημονικής φαντασίας θα κολλήσεις άσχημα. Έχουν βγει και κάτι έξτρα εμβόλιμα επεισόδια, ψάξε να βρεις κάποιο wiki για τη σωστή σειρά θέασης. Ναι την εχω ακουσει, θα την δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Θελω προτασεις για γελοία-κατεστραμμενη κωμωδία..! Ειδα προχθες το The Brothers Grimsby και ελιωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Για προτείνετε καμια σειρά στο είδος sci-fi ή horror ρε παίδες. Τι έχω δει έως τώρα: Under the dome Battlestar Galactica The Walking Dead Supernatural Fringe Xfiles true blood the strain 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Για προτείνετε καμια σειρά στο είδος sci-fi ή horror ρε παίδες. Τι έχω δει έως τώρα: Under the dome Battlestar Galactica The Walking Dead Supernatural Fringe Xfiles true blood the strain Stargate Visitors Falling Skies 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Eρωτηση.. Εχω δει την πρωτη σεζον του fringe... Οι επομενες 4 κινουνται στο ιδιο μηκος κυμματος ή ειναι κατι αλλο?? Ψαχνω να βρω σειρα που θα μπορω να δω χαλαρος στην παραλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Eρωτηση.. Εχω δει την πρωτη σεζον του fringe... Οι επομενες 4 κινουνται στο ιδιο μηκος κυμματος ή ειναι κατι αλλο?? Ψαχνω να βρω σειρα που θα μπορω να δω χαλαρος στην παραλια... απο το 3ο κυκλο η σειρα κυνειται σε ενα συνγκ storyline ενω αλλαζει για λιγο και το storyline γινεται ακομα καλυτερο και σκοτεινο.συνεχισε το αφοβα.στο φιναλε μαλιστα του 3 κυκλου λες WTF?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Προτείνεται μου σειρές όπως Fast & Furious, Never Back Down, The Peacfull Warrior κτλ. Με λίγα λόγια θέλω ένταση-δράση με συναίσθημα μαζί. Και προφανώς όχι με super-hero βλακείες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα