Laurelien Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Παιδια ψαχνω να δω καλες sci-fi ταινιες. Δεν θελω να ειναι πολυ παλιες ομως γιατι μ'αρεσουν να εχουν αξιοπρεπη εφε. Με τεραστιες πολεις, πανυψηλα κτιρια, androids. Απο sci-fi καποιες απο αυτες που εχω δει ειναι Bladerunner, Interstellar, Prometheus, Terminator, Star Wars, Matrix, Alien, Gattaca, Elysium, Ex Machina, A.I. Artificial Intelligence, Oblivion, Edge of Tomorrow.Ηθελα να δω και το Metropolis αλλα με ψυχοπλακωνουν οι βουβες ταινιες. Οπως επισης και το Space Odyssey λενε οτι ειναι καλο αλλα τα πρωτα 20' που ειδα μου φανηκαν βαρετα και το αφησα.
ababapanos Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 παιδιά , έχετε να μου προτείνετε ταινίες μυστηρίου σε στυλ : cube (1997) , exam (2009) , Fermats room (2007)
volos27 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 παιδιά , έχετε να μου προτείνετε ταινίες μυστηρίου σε στυλ : cube (1997) , exam (2009) , Fermats room (2007) δες κ τα υπολοιπα cube Παιδια ψαχνω να δω καλες sci-fi ταινιες. Δεν θελω να ειναι πολυ παλιες ομως γιατι μ'αρεσουν να εχουν αξιοπρεπη εφε. Με τεραστιες πολεις, πανυψηλα κτιρια, androids. Απο sci-fi καποιες απο αυτες που εχω δει ειναι Bladerunner, Interstellar, Prometheus, Terminator, Star Wars, Matrix, Alien, Gattaca, Elysium, Ex Machina, A.I. Artificial Intelligence, Oblivion, Edge of Tomorrow. Ηθελα να δω και το Metropolis αλλα με ψυχοπλακωνουν οι βουβες ταινιες. Οπως επισης και το Space Odyssey λενε οτι ειναι καλο αλλα τα πρωτα 20' που ειδα μου φανηκαν βαρετα total recall 2012 i robot http://www.imdb.com/title/tt0181689/ star trek τα καινουρια
Laurelien Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 δες κ τα υπολοιπα cube total recall 2012 i robot http://www.imdb.com/title/tt0181689/ star trek τα καινουρια Thanks. To I robot το εχω δει. Θα ριξω μια ματια στα υπολοιπα
volos27 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 sunset limited 2 ανθρωποι με διαφορετικες ιδεες σε ενα δωματιο να συζητουν μ αρεσε http://www.imdb.com/title/tt1510938/
ababapanos Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Τα εχω δει και τα αλλα cube, ρώτησα μηπως υπάρχει και καμιά ακόμα ταινία και άπλα μου εχει ξεφύγει δες κ τα υπολοιπα cube
ask Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Για ρίχτε προτάσεις παρόμοιες με donnie darko, the fountain... δλδ sci-fi, drama, social..
Fan Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Παιδια ψαχνω να δω καλες sci-fi ταινιες. Δεν θελω να ειναι πολυ παλιες ομως γιατι μ'αρεσουν να εχουν αξιοπρεπη εφε. Με τεραστιες πολεις, πανυψηλα κτιρια, androids. Απο sci-fi καποιες απο αυτες που εχω δει ειναι Bladerunner, Interstellar, Prometheus, Terminator, Star Wars, Matrix, Alien, Gattaca, Elysium, Ex Machina, A.I. Artificial Intelligence, Oblivion, Edge of Tomorrow. Ηθελα να δω και το Metropolis αλλα με ψυχοπλακωνουν οι βουβες ταινιες. Οπως επισης και το Space Odyssey λενε οτι ειναι καλο αλλα τα πρωτα 20' που ειδα μου φανηκαν βαρετα και το αφησα. Υπάρχουν μερικές επιλογές σε σειρές που θα σου ταίριαζαν
Γερος Καμελέοντας Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Θα προτείνω τις κλασικές σειρές που λεώ σε όλους SonsOfAnarchy,Supernatural και φυσικά homeland καλο κάψιμο
μπιπ μπιπ Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Ψάχνω να δω ταινία,ρε παιδιά μετά το 2013 έχει βγει καμιά της προκοπής; Δεν βρίσκω κάποια. Ήμαρτον, τι μούφες είναι αυτές πλέον; Ειδικά κωμωδίες, ούτε μια καλή. 1
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ. Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 δεν θεωρώ καμία καλή Spy,21 & 22 Jump Street,Trainwreck,Top Five.Επισης ψαξε το Inbetweeners 1.Aγγλικο καφρο χιουμορ .Το πρωτο γαμαει το 2ο οχι τοσο. Απο σειρες δες The IT Crowd και Arrested Development.Θα με ευχαριστεις μολις τα δεις... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα