lefter Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ψάχνω σειρά να δώ, οι σειρές που έχω δει είναι: band of brothers prison break house of cards game of thrones true detective homeland breaking bad better call saul vikings sherlock house md δεν θέλω με superheroes (flash, arrow κτλ) Επίσης ψάχνω καλή sitcom, έχω δει: friends two and a half men big bang theory how i met your mother family guy community insomniacs τα φώτα σας!! κριμα που δεν ειχες δει το 24 τοτε..... παντως εχεις δει πολλα καλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ψάχνω σειρά να δώ, οι σειρές που έχω δει είναι: band of brothers prison break house of cards game of thrones true detective homeland breaking bad better call saul vikings sherlock house md δεν θέλω με superheroes (flash, arrow κτλ) Επίσης ψάχνω καλή sitcom, έχω δει: friends two and a half men big bang theory how i met your mother family guy community insomniacs τα φώτα σας!! Mε βάση, αυτές που έχεις δει, θα σου πρότεινα να δεις Alias, Spartacus, Rome, Narcos, Elementary για μια πιο λάιτ Σέρλοκ προσέγγιση και το The Walking Dead, αν σου αρέσουν τα ζόμπια. Σε κωμωδία, δες το Brooklyn Nine Nine. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Εχετε να προτεινετε μια ταινια σαν το Big Trouble in Little China?Συνδιασμος δρασης με κωμωδια(ας ειναι και καμμενη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Για το lost απ' οτι μου έχουν πει θα απογοητευτώ με το πως εξελίσσεται από ένα σημείο και μετά. Δες Lost. Η σειρα ειναι οροσημο. Καποιοι μπορει να απογοητευτηκαν απο το τελος. Αυτο εγινε ομως γιατι η σειρα κατα τη διαρκεια της ειχε ανεβασει τις προσδοκιες υπερβολικα ψηλα. Ok θα μπορουσε να ειναι καλυτερο το τελος αλλα δεν ειναι και τραγικο. Ασε που το ταξιδι ισως εχει μεγαλυτερη σημασια απο οτι ο τελικος προορισμος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Εχετε να προτεινετε μια ταινια σαν το Big Trouble in Little China?Συνδιασμος δρασης με κωμωδια(ας ειναι και καμμενη). Bad Taste. Έχει και χορρορ σπλάτερ βέβαια οπότε δεν είναι και ακριβώς το ίδιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δες Lost. Η σειρα ειναι οροσημο. Καποιοι μπορει να απογοητευτηκαν απο το τελος. Αυτο εγινε ομως γιατι η σειρα κατα τη διαρκεια της ειχε ανεβασει τις προσδοκιες υπερβολικα ψηλα. Ok θα μπορουσε να ειναι καλυτερο το τελος αλλα δεν ειναι και τραγικο. Ασε που το ταξιδι ισως εχει μεγαλυτερη σημασια απο οτι ο τελικος προορισμος... Eγώ θα του έλεγα να μην το δει και είμαι από αυτούς που δεν απογοητεύτηκαν από το τέλος της σειράς, μιας και δεν το είδα, αφού είχα απογοητευτεί από το ξεκίνημα της σειράς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ψήθηκα για lost, narcos, daredevil και rome. Thanks everybody! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Το dexter ξεχασες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά προτείνω την νεα σειρά "Ash vs evil". Πολύ καλό comedy /horror. Έχουν βγει 6 επεισόδια της πρώτης σεζόν μέχρι στιγμής. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Απο Takashi Miike εκτος απο τις 2-3 γνωστες ταινιες ποιες αλλες αξιζουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ψήθηκα για lost, narcos, daredevil και rome. Thanks everybody! Άμα σου αρέσει κάτι σε ποιο θρίλερ στυλάκι μπορείς να δεις και το American Horror Story όπου η 5η season είναι πολύ δυνατή όπως και οι προηγούμενες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eru Iluvatar Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τελείωσα τη "Jessica Jones". Πολύ καλή σειρά, θα έλεγα καλύτερη από τον "Daredevil". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rockavlon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ψαχνω ειτε sit com ειτε οχι καθαρες κωμωδιες αλλα με εντονο το κωμικο στοιχειο(action-comedy,horror comedy κτλ).Δεκτα και animation και αν γινεται να εχουν υποτιτλους.Για να παρετε μια ιδεα τi ψαχνω, εχω δει : Αγαπημενες: It crowd, Black books Πολυ καλες και Καλες : Archer Eastbound and down The last man on earth, Parks and recreation(χωρις swanson θα πηγαινε στις μετριoκαλες) Seifield Rick and morty The brink Black adder Its always sunny in filadelphia, Futurama Arrested Development, The League Backstrom Futurama Mrs. Brown boys office Fawlty towers Father ted, Psychoville, Spaced Veep Curb your enthusiasm Wilfed The wrong mans Μετριοκαλες Community(τη βαζω εδω γιατι ειχε και επεισοδια κορυφαια για 10αρι και επεισοδια αθλια) Brooklyn nine nine You're the worst Louie Moone boy Spy Sledge hammer Μετριες Family guy Psych Party down Wet hot American summer A Young doctors notebook Bored to death Death valley Απορρίπτονται weeds Friends Two and half men Unbreakable Kimmy Schmidt How i met your mother Mike and Molly Dr Ken 30 Rock Bing bang theory Married with children Come fly with me Chuck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diplo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 flesh and bone http://www.imdb.com/title/tt3507484/ εξαιρετική σειρά. 8 επεισόδια και τέλος όσο παράξενο και να ακούγεται το βασικό της θέμα (μπαλέτο) μη μασήσετε, δείτε την. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 ειτε οχι καθαρες κωμωδιες αλλα με εντονο το κωμικο στοιχειο (action-comedy,[...] Δεκτα και animation [...] one punch man 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα