Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

24 δεν το συζητω

Είδα την πρώτη σεζόν και δεν με ενθουσίασε τόσο. Όχι ότι δεν μου άρεσε αλλά με τόσο καλές θετικές κριτικές που είχα ακούσει περίμενα κάτι καλύτερο.

Ξεκίνησα Galactica τώρα, παρ' όλο που τα sci fi δεν είναι από τα αγαπημένα μου

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίζει να ξέρουμε αν αξίζει;

Mr. Nobody

Eιδα τα πρωτα 40 λεπτα μονο δυστυχως καθως η υπολοιπη παρεα "κουραζοταν" απο την πολυπλοκοτητα της ταινιας. Ενδιαφερον μου φανηκε (απ'οσο ειδα).

• Like 1
Δημοσ.

Οπ. Οπότε να πάω για κάτι άλλο.

Επειδή σήμερα μου ήρθε και πακετάκι home cinema, καμιά εφετζίδικη να το χαρώ λίγο απόψε, έχουμε;

Να αξίζει όμως και σεναριακά, ε.

Ευχαριστώ^!

Δημοσ.

αρχισα το the wire αλλα τα πρωτα 5 επεισοδια μου φανηκαν αδιαφορα και πολυ αργά..διάβασα οτι ειναι μια απ τις καλυτερες σειρες..τι λέτε να του δωσω κι αλλη περιοδο χάριτος;

Δημοσ.

αρχισα το the wire αλλα τα πρωτα 5 επεισοδια μου φανηκαν αδιαφορα και πολυ αργά..διάβασα οτι ειναι μια απ τις καλυτερες σειρες..τι λέτε να του δωσω κι αλλη περιοδο χάριτος;

Θέλει την υπομονή του. Για 'μένα, όντως συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων στο είδος και πιστεύω ότι αξίζει να το παλέψεις. Ότι είναι αργό πάντως, είναι...δε σού φάνηκε!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, να προτείνω κ εγώ με τη σειρά μου μια ταινία, η οποία δεν προβλήθηκε όσο της άξιζε αν κ έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές. Καλογυρισμένη, εμπνευσμένη μουσική επένδυση και ωραία πλοκή. C.R.A.Z.Y

http://www.imdb.com/title/tt0401085/?ref_=fn_al_tt_1

κ εδώ το trailer.. http://www.youtube.com/watch?v=sCvQ2OpCj8A

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...