Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ευρυζωνική ΟΤΕ.Επειδή από χθες (ενώ μέχρι πρότεινος δεν υπήρχε πρόβλημα) μόλις βάζω οποιονδήποτε splitter για να διαχωρίσω τη γραμμή που πάει σε συσκευή σε άλλο δωμάτιο (phone2) και στην άλλη υποδοχή το router speedport i2 entry του ΟΤΕ, έχω πρόβλημα, ενώ χωρίς το splitter (και με την phone 1 κανονικά συνδεδεμένη στο ρούτερ-για την συσκευή που είναι στον ίδιο χώρο) δεν έχω πρόβλημα ή αποσυνδέσεις κτλ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να αποφύγω το splitter και να μπορέσω να έχω την δεύτερη συσκευή στο άλλο δωμάτιο ενεργή με κάποιο τρόπο χωρίς splitter,μόνο με το φίλτρο της. Ίσως κανένα ΤΑΦ-τηλεφωνικό θα βοηθούσε μεταξύ router-2nd phone??

Καμιά λύση?

Δημοσ.

Ο χρήστης γράφει για Ευρυζωνικη τηλεφωνία οτε οπότε ναι είναι voip .νομίζω ότι άμα βάλεις ένα ταφ που να κάνει το ένα κλιπ του Οτε σε δύο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Αλλά από την άλλη την χρησιμότητα του spliter σε τέτοια γραμμή δεν μπορώ να την κατανοήσω.

Δημοσ.

Εγώ στις οδηγίες βλέπω ότι στην ευρυζωνικη τηλεφωνία δεν χρειάζεται ούτε σπλιτερ ούτε φίλτρο.

Τι να πω δεν έχω ευρυζωνικη για να το επιβεβαίωσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...