Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους/ες

Έχω ένα πρόβλημα που με βασανίζει και παρακαλώ πολύ όποιος ξέρει να μου απαντήσει. Το πρόβλημα είναι το εξής:

Πηγαίνω Α' Λυκείου και στο Α'Τετράμηνο έβγαλα Γ.Μ.Ο. 15,9 και στο δεύτερο 17,2 όμως στην άλγεβρα και την στη γεωμετρία εχω 11 και 12. Τι πρεπει να γραψω για να μην δώσω ξανά Σεπτέμβρη;

Παρακαλώ πολύ αν γνωρίζει κάποιος να μου πει και πως ακριβώς έχουν τα πράγματα με το νέο σύστημα; δηλαδή πως μένεις? Στο γυμνάσιο έπρεπε να έχω 38 σε κάθε μάθημα στο λύκειο τι γίνεται; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Δημοσ.

Τρολοθέμα δευτέρας;

Μένεις στην ίδια τάξη με μ.ο. 16 ; Άσχετα αν σε κάποιο μάθημα έχεις 11;

Δημοσ.

Δεν ξερω ποσο πρεπει να γραψω στην Αλγευρα και την γεωμετρια για να μην πρεπει να ξαναραψω Σεπτέμβρη?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια παω β λυκειου και εβγαλα πρωτο τετραμηνο 11.6 και δευτερο 11.8 λετε να μεινω?ποσο πρεπει να γραψω εξετασεις τωρα?

Δημοσ.

Ρε μη δινετε το λινκ του ινσομνια στους συμμαθητες σας κ μπαινουν και ρωτανε ολοι συνεχεια!

• Like 3
Δημοσ.

johnkiller Ο Μ.Ο σου είναι αρκετά ψηλά. Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα θα σε υποστηρίξουν τα υπόλοιπα μαθήματα. Φυσικά στις εξετάσεις μην γράψεις 0, δώστα όλα. Εγώ πάντως θεωρώ ότι δεν θα έχεις θέμα.

chrisgamiaspao Δυστυχώς φίλε πολύ σκούρα τα πράγματα... ο Μ.Ο σου είναι χώμα οπότε δεν έχεις υποστήριξη από κανένα μάθημα.

Έχεις 3 εβδομάδες να σκιστείς στο διάβασμα για να γράψεις καλά στις εξετάσεις και να περάσεις. Αλλά θέλει πολύ γερό διάβασμα, ούτε sos ούτε σκονάκια. Γερό διάβσμα χρειάζεται αλλιώς δύσκολα γλυτώνεις τον Σεπτέμβρη.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Υποψιάζομαι ότι αυτά τα παιδιά που κάνουν το τρολλοθεμα τώρα ήταν και αυτοί που έκαναν flood προχθές με παιδικίστικες μαλακίες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οι δασκαλοι εκεί σας βαράνε και δεν μπορείτε να τους ρωτήσετε;

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις εγω πραγματικα δεν ηξερα οποτε ειπα να ρωτησω 

Οι δασκαλοι εκεί σας βαράνε και δεν μπορείτε να τους ρωτήσετε;

Με προλαβες :P Τι καλυτερο απο το να ρωτησουμε σε ενα τεχνολογικο forum οσον αφορα εξετασεις ε? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...