opretli Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 ξερει κανεις ποσο πληρωνο αν διακοψω το συμβολαιο που εχω στη HOL.το εκανα περσι και ειναι για 2 χρονια δηλαδη μεχρι το 2017.βασικα πληρωνεις κατι πριν το διακοψεις και τι ποσο??????. και τη ποσο
Zapee995 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Αναφέρεται στο συμβόλαιο αυτό που ζητάς, χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι είναι γύρω στα 100ευρω.
bill2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 σε μια σύνδεση του πατέρα μου σε wind 2play θέλω να το κόψω γίνεται και πόσο γιατί απο της 25 Απριλίου μέχρι και σήμερα είναι κομμένο
kwma Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Για διακοπή ετησιου συμβολαιου HOL 2play, που λήγει σε 4 μηνες (9/2016), μου είπαν από την εξυπηρέτηση πελατών σήμερα ότι το πρόστιμο είναι 72€...
fastnq2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γραφω σε αυτο το thread για να μην ανοιγω καινουριο.Εχω μια συνδεση σε vodafone-Πρωην hol, το συμβολαιο εχει ληξει,πλεον πληρωνω περισσοτερα απο οτι με το συμβολαιο(προφανως),ο λογος ειναι οτι σε 2 μηνες θα κανω διακοπη(οχι φορητοτητα-διακοπη) του συμβολαιου .Θεωρω αυτονοητο οτι δεν θα πληρωσω τελος διακοπης μιας και δεν υπαρχει συμβολαιο σε ισχυη για να πληρωσω την ρητρα,η ερωτηση μου ειναι ποσο καιρο παιρνει να επεξεργαστει το αιτημα αποσυνδεσης (βασικα κανω αιτηση? ποια ειναι η διαδικασια διακοπης συνδεσης στην βονταφον?)? Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από fastnq2
fastnq2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 5/12/2019 στις 3:09 ΜΜ, fastnq2 είπε Γραφω σε αυτο το thread για να μην ανοιγω καινουριο.Εχω μια συνδεση σε vodafone-Πρωην hol, το συμβολαιο εχει ληξει,πλεον πληρωνω περισσοτερα απο οτι με το συμβολαιο(προφανως),ο λογος ειναι οτι σε 2 μηνες θα κανω διακοπη(οχι φορητοτητα-διακοπη) του συμβολαιου .Θεωρω αυτονοητο οτι δεν θα πληρωσω τελος διακοπης μιας και δεν υπαρχει συμβολαιο σε ισχυη για να πληρωσω την ρητρα,η ερωτηση μου ειναι ποσο καιρο παιρνει να επεξεργαστει το αιτημα αποσυνδεσης (βασικα κανω αιτηση? ποια ειναι η διαδικασια διακοπης συνδεσης στην βονταφον?)? Γνωριζει καποιος?Επιμενω εδω γιατι εμπιστευομαι περισσοτερο μια εμπειρια ενος μελους εδω παρα τι θα μου πει προφορικα η τηλεφωνικα ενας υπαλληλος που μπορει και να μην ισχυει μετα απο 5 λεπτα.Επισης στις εταιριες σταθερης-κινητης κανει λιγο ''τζιζ΄' αν τους πεις για αποσυνδεση. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από fastnq2
VonLoutsos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 15 minutes ago, fastnq2 said: Γνωριζει καποιος?Επιμενω εδω γιατι εμπιστευομαι περισσοτερο μια εμπειρια ενος μελους εδω παρα τι θα μου πει προφορικα η τηλεφωνικα ενας υπαλληλος που μπορει και να μην ισχυει μετα απο 5 λεπτα.Επισης στις εταιριες σταθερης-κινητης κανει λιγο ''τζιζ΄' αν τους πεις για αποσυνδεση. Χωρίς να γνωρίζω 100% κάνεις αίτηση και θεωρώ και εγώ πως από την στιγμή που δεν υπάρχει ενεργό συμβόλαιο δεν θα πληρώσεις κάποια ποινή διακοπής. Λογικά θα θέλει καμιά δεκαριά ημέρες θεωρώ. 1
vasilisvagr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Θέλω και εγώ να διακόψω ένα συμβόλαιο αλλά μου ζητάει η Vodafone 120 ευρώ περίπου....!!! Ένα συμβόλαιο με ημερομηνία έναρξης ένα μήνα πριν περίπου και που ποτέ ούτε για ένα λεπτό δεν μου παρείχαν υπηρεσίες!!! Λόγω δικής του βλάβης και η θα περιμένω να φτιάξουν τη βλάβη !!! η θα πρέπει να πληρώσω !!! Μια βλάβη που κανείς τους δεν ξέρει τι φταίει ακριβώς !!!
VonLoutsos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 7 hours ago, vasilisvagr said: Θέλω και εγώ να διακόψω ένα συμβόλαιο αλλά μου ζητάει η Vodafone 120 ευρώ περίπου....!!! Ένα συμβόλαιο με ημερομηνία έναρξης ένα μήνα πριν περίπου και που ποτέ ούτε για ένα λεπτό δεν μου παρείχαν υπηρεσίες!!! Λόγω δικής του βλάβης και η θα περιμένω να φτιάξουν τη βλάβη !!! η θα πρέπει να πληρώσω !!! Μια βλάβη που κανείς τους δεν ξέρει τι φταίει ακριβώς !!! Κάνε μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ και είτε θα σου την φτιάξουν ή θα σε αφήσουν να φυγεις χωρίς προστιμο.
vasilisvagr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μίλησα με ΕΕΤΤ, η βλάβη εννοείται ότι συνεχίζει, μου είπαν ότι πρέπει να ζητήσω εγγράφως απάντηση από τη Vodafone και όταν πάρω την απάντηση η μετά από 20 μέρες να επικοινωνήσω ξανά μαζί τους.... Ζήτησα από Vodafone εγγραφή απάντηση, δεν ξέρανε τι είναι αυτό και με ποιο. επρεπε να μιλήσω, τέλος πάντων εγώ τους το ζήτησα εγγράφως και περιμένω να περάσουν οι μέρες. Ταυτόχρονα όμως έχω ζητήσει προσφορά από cosmote και είμαι έτοιμος να την κάνω από Vodafone. 1
VonLoutsos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 2 hours ago, vasilisvagr said: Μίλησα με ΕΕΤΤ, η βλάβη εννοείται ότι συνεχίζει, μου είπαν ότι πρέπει να ζητήσω εγγράφως απάντηση από τη Vodafone και όταν πάρω την απάντηση η μετά από 20 μέρες να επικοινωνήσω ξανά μαζί τους.... Ζήτησα από Vodafone εγγραφή απάντηση, δεν ξέρανε τι είναι αυτό και με ποιο. επρεπε να μιλήσω, τέλος πάντων εγώ τους το ζήτησα εγγράφως και περιμένω να περάσουν οι μέρες. Ταυτόχρονα όμως έχω ζητήσει προσφορά από cosmote και είμαι έτοιμος να την κάνω από Vodafone. Έγγραφη απάντηση δεν θα σου δώσει έτσι η Vodafone θεωρώ. Πρέπει να στείλεις email και να σου απαντήσουν εκεί. Βέβεαια έχω αντιληφθεί οτι τα email δεν λειτουργούν επειδή υπάρχει το Live Chat... Να το ψάξεις λίγο παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα