KNSM Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Σκεφτομαι να παρω το tablet του τιτλου ( http://www.skroutz.gr/s/7289256/Lenovo-Tab-2-A10-70F-10-1-WiFi-16GB.html#sku-info ). Η χρηση του θα ειναι ταινιες (kodi κτλ.) και ebooks (pdf,cbr κτλ.) και φυσικα browsing. Λεω να του κουμπωσω και μια 64gb καρτα μνημης. Βλεπω οτι εχει πολυ καλη αναλυση οθονης και πολυ μεγαλη αντοχη μπαταριας. Αυτα με ενδιαφερουν λιγο πολυ.Οι αποριες μου λοιπον ειναι αν εχει βγαλει τιποτα προβληματα σε κανεναν και αν υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτην την τιμη. Ευχαριστω in advance! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonikios95 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 χαχα αυτό είναι το ταμπλετ που έχω εγώ φίλε μου (είδα το τίτλο και είπα "πςς νατο το αλανι" ο,τι απορία έχεις ρώτα...πολύ γρήγορο είναι να ξέρεις πως αξίζε τα 220€ απτό Κωτσοβολο.. κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα αν εξαιρέσεις 1)ότι δεν βρήκα ΠΟΥΘΕΝΑ (με κεφάλαια γράμματα να τονίσω την αγανάκτηση μου) κάποιο ,custom ROM συμβατό με το συγκεκριμένο ταμπλετ της Lenovo ιδέα δεν έχω γιατί... 2) άμα δε βάλεις για launcher το Nova Launcher Prime ( αξίζει τα 4,50€ απτό play store) ο launcher που έρχεται μαζί με το ταμπλετ κολλάει κάπως. θα μου πεις τώρα χαίρω πολύ,τα εργοστασιακά προγράμματα κολλάνε γενικότερα και θέλουν απεγκατασταση όμως εν πάση περίπτωση εγω στο συμβουλεύω Είναι πραγματικά πολύ καλή αγορά , είτε είσαι τελείως αρχάριος και σου λένε IPS και πρέπει να το γκουγκλαρεις για να καταλάβεις τι είναι , είτε αρκετά προχωρημένος και έχεις υπερβολικά υψηλές απαιτήσεις το μόνο σίγουρο ειναι πως για τα 220€ αξίζει και παραξιζει! (κρατάει κάνα δεκαωρο η μπαταρία,πολύ καλός επεξεργαστής,υψηλή ευκρίνεια οθόνης,κτλπ) το συγκρινα με όλα τα ταμπλετ από 200 έως 250 € και αποδείχτηκε ανώτερο σε όλα! το αμέσως καλύτερο είναι ένα Samsung δε θυμάμαι όνομα όμως έκανε κανένα 350αρι...και δεν είχε 16 GB χωρητικότητα αλλά 12. καλά σε μένα γεμίζει υπερβολικά η ραμ επειδή το χρησιμοποιώ αρκετές ώρες την ημέρα (6+) όμως με ένα καθάρισμα με το CCleaner και ένα reboot όλα κομπλε...άμα γινόταν (ίσως και να γίνεται δεν το εψαξα πολύ , απλά ρωτησα έναν υπάλληλο στο πλαίσιο) να βάλεις έξτρα RAM όπως γίνεται στα πισια τότε πιστεύω πως θα ήταν η εποχή που τα κομπιούτερ και λάπτοπ θα γινόταν μηχανές προς εξαφάνιση,κανείς δεν θα τις χρησιμοποιούσε παρά μόνο επειδή έχουν μεγαλύτερη οθόνη... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Με εχει ψησει πολυ, απο την ερευνα που εκανα φαινεται το καλυτερο της κατηγοριας του. Αν κραταει κανενα 10ωρο η μπαταρια τοτε εγω θα το φορτιζω μια φορα την εβδομαδα καθως τα περισσοτερα πραγματα τα κανω στο pc. Αυτο το θελω μονο για ebooks,comics και για το kodi, δηλαδη περιπου 1-1μιση ωρα το βραδυ που ξαπλωνω πριν κοιμηθω. Ωραιος Σαλονικιε! Οταν το παρω τελικα (μεσα στο μηνα λογικα) θα σου στειλω pm αν συναντησω πουθενα κανενα προβλημα. Χιλια ευχαριστω για την απαντηση!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonikios95 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 ρεσυ μόνο άμα του γάμ..... την μ.... θα σου κολλήσει...άμα θέλεις μόνο να διαβαζεις βιβλία πάρε κανένα Kindle τίποτα μαν θα χαρώ να σε βοηθήσω σε ο,τι χρειαστείς!! και είναι το καλύτερο για τα λεφτά του συγκρινε όλα τα ταμπλετ σε αυτή τη τιμή να το διαπιστώσεις και μόνος σου...anytime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simaras Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Επειδη εχω το συγκεκριμμενο ταμπλετ,να συμπληρωσω οτι εινα ιδανικο για διαβασμα κομιξ ebooks και τετοια.Κανενα κολημα απολυτως.Το ιδιο και στην αναπαραγωγη mkv 1080p.Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος-κανενα προβλημα δεν εχω συναντησει.Η δε μπαταρια κραταει παρα παρα παρα πολυ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIONOR Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Το σκεφτομαι να παρω το συγεκριμενο ταμπλετ... Ηθελα να ρωτησω τα εξης, αν γνωριζει καποιος που το χει δοκιμασει: Κανει tethering με κινητο; Αν ναι, ειναι ικανοποιητικη η λειτουργια αυτη; Ακομα να μπορει καποιος να μου πει για το wifi του. Εχει καλο σημα; Γιατι καπου διαβασα οτι δεν ειναι και το καλυτερο που υπαρχει... Επεξ/σία 20 Μαΐου 2016 από LIONOR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simaras Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Το σκεφτομαι να παρω το συγεκριμενο ταμπλετ... Ηθελα να ρωτησω τα εξης, αν γνωριζει καποιος που το χει δοκιμασει: Κανει tethering με κινητο; Αν ναι, ειναι ικανοποιητικη η λειτουργια αυτη; Ακομα να μπορει καποιος να μου πει για το wifi του. Εχει καλο σημα; Γιατι καπου διαβασα οτι δεν ειναι και το καλυτερο που υπαρχει... Το tethering μια χαρα δουλευει.Οσο για το wifi δεν εχω γνωμη γιατι το χρησιμοποιω μονο μεσα στο σπιτι μου(ενα δυαρι 80τμ) στο οποιο πιανω κανονικα σημα οπου και να βρισκομαι.Για μεγαλυτερους χωρους δεν ξερω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Λοιπον, το πηρα την περασμενη εβδομαδα στα 210 απο Mr.Cheap (αψογο μαγαζακι, Δευτερα παρηγγειλα Τεταρτη εφτασε). Μεχρι στιγμης το tablet φυσαει. Εδω και μια εβδομαδα βλεπω ολες τις σειρες που παρακολουθω σε αυτο μεσω kodi. Φοβερη αναλυση οθονης και η φωτεινοτητα της ειναι υπερβολικη, την δουλευω περιπου στο 10-15% και ειναι υπεραρκετη για χρηση μεσα στο σπιτι, με αποτελεσμα εξοικονομηση μπαταριας. Φορτιση αν 3-4 μερες περιπου, αν και αργει λιγο να φορτισει. Προς το παρον δεν βρηκα λογω να προσθεσω καρτα μνημης, τα 16 gb του ειναι αρκετα. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2016 από KNSM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowdancer25 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Κάτοχος του συγκεκριμένου tablet εδώ και 6 μήνες. ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος. Μιλάμε για την κλασική περίπτωση value for money, κορυφαίο στην κατηγορία του. Έχω κουμπώσει από πρώτη στιγμή nova launcher prime και όλα γίνονται απροβληματιστα με ελάχιστα glitches που και που κυρίως όσο χρησιμοποιουσα Chrome. (Πέρασα Opera και όλα κομπλε). Α! Αγορά απευθείας από τη Lenovo (μέσω skroutz) 220€ με τα μεταφορικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα