Προς το περιεχόμενο

Microsoft Xbox One - 1TB & Rainbow Six Siege & Rainbow Six Vegas & Rainbow Six Vegas 2 Public 289 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.public.gr/product/gaming/consoles/xbox-one/microsoft-xbox-one-1tb-and-rainbow-six-siege-and-rainbow-six-vegas-and-rainbow-six-vegas-2/prod7940204pp/

Νομίζω δεν έχει παίξει σε τόσο χαμηλή τιμή με 1TB συν παιχνίδια

Νομίζω εαν ισχύει και το 10% του public και πάει στα 260 ειναι η καλύτερη τιμή που εχει παίξει έως σήμερα σίγουρα.

Για τα παιχνίδια ωστόσο δεν έχω άποψη.

Για τα 289 θα το χαρακτηριζα φυσιολογική - καλή τιμή διότι :

Τα χριστούγεννα επαιζε το bundle με Fifa16 + 1 χρόνο ΕΑ access που εχει αρκετά αξιόλογα παιχνίδια στα 329-50 ευρώ που πουλούσες ανετα, το Lumia δώρο .. = 279 Λοιπόν η τελευταία αξιόλογη προσφορά κατα τη γνώμη μου.

Δημοσ.

έρχεται σε όποιον έχει να κάνει online αγορά από εκεί για κάνα χρόνο ή κ περισσότερο 

Είχα να κάνω αγορά από 4/2015 ενώ ενας φίλος με αγορά 9/2015 δεν πήρε έκπτωση!

Δημοσ.

Αν κάποιος δε χρειάζεται την έκπτωση και μπορεί να μου κάνει μια παραγγελία να παραλάβω απο κάποιο κατάστημα θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα..

Ας μου στείλει πμ.

Δημοσ.

Είχα να κάνω αγορά από 4/2015 ενώ ενας φίλος με αγορά 9/2015 δεν πήρε έκπτωση!

Εσένα έχει περάσει ένας χρόνος , στον φίλο σου όχι ...... ! τον Σεπτέμβριο θα πάρει την έκπτωση !

Δημοσ.

Με πήραν κιόλας τηλέφωνο να παραλάβω αλλά και να κάνω επέκταση εγγύησης! 

Δημοσ.

Αν κάποιος δε χρειάζεται την έκπτωση και μπορεί να μου κάνει μια παραγγελία να παραλάβω απο κάποιο κατάστημα θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα..

Ας μου στείλει πμ.

Καλα εσυ δεν ειχες ηδη XboxOne??Παει το παλιο?:P

Δημοσ.

Καλή φάση στα 260! Παίρνεις και μια συνδρομή για ένα χρόνο και είσαι κομπλέ με τα καλούδια που δίνει η Microsoft κάθε μήνα!  (Δίνει πολύ καλά παιχνίδια)

• Like 1
Δημοσ.

τελος η τιμη πηγε 399. Ηταν pricematch του Γερμανου που εχει -50ε σε ολα τα xbox λογω του xbox arena event, αλλα ενω ισχυουν μεχρι και σημερα αυτες οι τιμες στο Γερμανο, εξαντληθηκε το συγκεκριμενο bundle οποτε αλλαξε και το public την τιμη μια που δε το παρεχει πια ο ανταγωνισμος.

Τι διαολο παντως κοιτανε συνεχεια και κοβουν τα Price-match μεσα σελιγα λεπτα?

Δημοσ.

Είχε κανείς θέμα με την παραγγελία?

Ενώ μου την πέρασε κανονικά, μου ήρθε και mail επιβεβαίωσης και mail να τους στείλω στοιχεία κάρτας και λοιπά τώρα δεν τη δείχνει στο ιστορικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...