Προς το περιεχόμενο

Microsoft Xbox One - 1TB & Rainbow Six Siege & Rainbow Six Vegas & Rainbow Six Vegas 2 Public 289 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι price match της τιμης του Γερμανου που εχει -50ε σε ολα τα xbox γενικα αυτες τις μερες....

Τωρα αν ισχυει πανω σε αυτην την τιμη και εκεινο το -10% του public εως 31 Μαιου, αποκταει νεο ενδιαφερον

Δημοσ.

Παίζει και το 10%!!!

Μόλις το τσέκαρα και βγαινει €260!!!!

Επειδή ψήθηκα να τσιμπήσω ένα και για τα παιδιά!

Μπορείς να έχεις 2 XBOX με τον ίδιο λογαριασμό και να παίζεις και στα 2 ή  κάθε κονσόλα θα χρειάζεται άλλο account; και άρα διπλά παιχνίδια ; 

Δημοσ.

οντως το δοκιμασα και γω, 260 παει και το siege μεσα στο κουτι ειναι κανονικο Δισκατο-σφραγισμενο , δηλαδη μπορει και αν το σπρωξεις ενα 30αρι αν δε το θες και να σου βγει 230 η κονσολα εν τελει (τα Vegas, Vegas2 ειναι με κωδικους download)

Δημοσ.

Σε κάποιους ήρθε μαιλ με 10% έκπτωση για αγορές πάνω από 40 ευρώ!

Όχι σε όλους, σε εμένα δεν ήρθε τίποτα!

• Like 1
Δημοσ.

το 10% πως το αποκτας?

Αν έχεις λογαρισμό στο public κάνοντας log in και βάζοντας κάτι στο καλάθι, σου υπολογίζει άμεσα την έκπτωση

Δημοσ.

Αν έχεις λογαρισμό στο public κάνοντας log in και βάζοντας κάτι στο καλάθι, σου υπολογίζει άμεσα την έκπτωση

Όχι δεν αρκεί να έχεις λογαριασμό.

Δημοσ.

Μάλλον έχει να κάνει με το πόσο συχνά ψωνίζεις (το mail λέει 'μαύρα ματιά') . Εγώ έχω κάνει πρόσφατα online αγορά και δε μου ήρθε mail με την έκπτωση. Στην φίλη μου που η τελευταία αγορά ήταν το 2014 ήρθε. Και όντως λειτουργεί συνδιαστικά και βγαίνει 260 ευρώ.

Δημοσ.

Εμένα δεν θυμαμαι να μου ήρθε email αλλά έπαιξε κανονικά και είχα και καιρό να αγοράσω!

Δημοσ.

αν κάποιος ενδιαφέρεται εγώ έχω 10% κάτω.μπορούμε να κανουμε την παραγγελία με το acc μ και να το παραλάβει αυτός.Αν θέλει κάποιος μ στέλνει pm.

• Like 1
Δημοσ.

WinBackPreSummer_02.jpg

Εχεις δίκιο! Απλά δεν είχα δει καν το email όταν ήρθε.. τώρα μόλις το βρήκα στο bin

Και όχι τίποτα άλλο αλλά ήθελα να πάρω και κάτι άλλο και δεν το έβαλα στην παραγγελία του xbox γιατί το ήθελα με τιμολόγιο και τώρα δεν μου περνάει την έκπτωση!

• Like 1
Δημοσ.

Πολή καλή φάση στα 260.1! Ευχαριστώ TS!

Δεν πρόκειται να παίξω τα παιχνίδια αυτά, αλλά επιτέλους θα παίξω αυτά που συλλέγω από Xbox Live τόσους μήνες! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...