Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και ένα μήνα η σύνδεσή μου (ΟΤΕ) έγινε ευρυζωνική, παράλληλα με την αντικατάσταση του παλιού modem με το καινούργιο speedport entry i2. Η αλήθεια είναι πως από τότε η γραμμή σταθεροποιήθηκε πλήρως, έχοντας ελάχιστα έως μηδαμινά προβλήματα και αποσυνδέσεις, σε διάρκεια ενός μηνός και κάτι. Χθες όμως, είχα συνεχείς αποσυνδέσεις από το πρωί έως το βράδυ.
Κάνοντας διάφορες δοκιμές κατάλαβα πως όταν στο splitter έβαζα το καλώδιο για την δεύτερη συσκευή στο phone2 (που βρίσκεται σε άλλο χώρο) το modem αποσυνδεόταν πολύ γρήγορα (και η δεύτερη συσκευή δεν έπαιρνε σήμα φυσικά), ενώ όταν το έβαζα (το modem) απευθείας στην τηλεφωνική πρίζα (έχοντας κουμπωμένο πάνω του (στο phone1) μόνο την κύρια τηλεφωνική συσκευή του ίδιου χώρου)-τότε η σύνδεση σταθεροποιείται κανονικά,χωρίς προβλήματα. Τα ίδια και σήμερα.

Έχω δοκιμάσει πολλαπλά splitters, συνεπώς δεν φταίνε αυτά, δοκίμασα 3-4 καινούργια, και καλώδια, και φίλτρα του άλλου τηλεφώνου, όλα. Υπάρχει κάποιος που έχει σχετικές γνώσεις περί δικτύων, ή κάποιος που είχε παρόμοιο πρόβλημα και το επίλυσε, ώστε να με βοηθήσει; Θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

μπορείς να ανέβάσεις ένα screenshoot οταν συχρονίζει κανονικά το ρούτερ

και επίσης η κάφε συσκευή θέλει φίλτρο πιστεύω να έχεις βάλει

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω screenshot...

Πάντως το speedport i2 entry του ΟΤΕ συγχρονίζει γρήγορα όταν μπαίνει απευθείας στην πρίζα, κανονικά και χωρίς πρόβλημα.

Έχω βάλει φίλτρο όπου χρειάζεται....

Δημοσ.

μμ spliter αυτο που εχει μεσα να φανταστω οτι δοκιμαζεις

εγώ πάντως που έχω το ίδιο με vdsl 50 μια χαρά και έχω και πάνω στο ρουτερ και συσκευές σε άλλους χωρους μια χαρα δεν κόβεται 

Δημοσ.

μμ spliter αυτο που εχει μεσα να φανταστω οτι δοκιμαζεις

εγώ πάντως που έχω το ίδιο με vdsl 50 μια χαρά και έχω και πάνω στο ρουτερ και συσκευές σε άλλους χωρους μια χαρα δεν κόβεται 

Τις συσκευές στους άλλους χώρους όπως έχω γράψει δεν τις συνέδεσες? ένωσες το καλώδιο στο phone 2, το οποίο καταλήγει στο splitter μαζί με εκείνο του router,και μετά μαζί στον τοίχο?? Επίσης, για όλες τις συσκευές έχεις βάλει απλά φίλτρο στην πρίζα,ε??? Ή μήπως έχεις κάνει κάτι διαφορετικά, άν είναι να το δοκιμάσω.

Δημοσ.

εβαλα απο το phone 2 στο splitter και μετα σε αλλο χωρο και μετα στη καθε συσκευη filter ετσι τα εβαλα δοκιμασε το εσυ πιο ρουτερ εχεις

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

προβλημα με ευρυζωνικη τηλεφωνια , λοιπον ο εχτες που γιορταζε ο πατερας μου επαιρναν να πουνε χρονια πολλα , εχω ευρυζωνικη τηλεφωνια , και στο phone 1 μου ειπανε να βαλω μονο το φαξ , το εβαλα αλλα το φαξ μας εχει και σταθερο επανω τηλεφωνο , οποτε λειτουργει και σαν κανονικο τηλεφωνο , και στο phone 2 εχω βαλει ολες τις υπολοιπες συσκευες , τι γινεται ομως παιρνοντας ο καθενας τηλεφωνο το σηκωνουμε απο τα τηλεφωνα που ειναι συνδεδεμενα στο phone 2 που ειναι 2 ασυρματα και ενα σταθερο τηλεφωνο siemens gigaset που παιρνει απο μονο του ρευμα απο τηλεφωνο για να δουλεψει η οθονη του και συνεπως και η αναγνωριση. Παρατηρησα οτι μετα απο κλεισιμο του τηλεφωνου κτυπαγε μονο το φαξ και απαντησα τα αλλα τηλεφωνα ομως οχι , κοιταω το ασυρματο και το σηκωνω νεκρο ητανε  κοιταω το σταθερο το siemens και η οθονη ητανε λες και το ειχα βγαλει απο την μπριζα του οτε αρα δεν επαιρνε ρευμα απο το τηλεφωνο, μηπως βραχυκυκλωνει το τηλεφωνο; για αυτο; γινεται αυτο; κανενα σταθερο απο το phone 2 δεν κτυπησε , το ιδιο εγινε και εχτες και κτυπαγε το φαξ και οχι τα τηλεφωνα στο phone 2 ,.εβγαλα το τηλεφωνο απο την μπριζα και απο το κλιπ του τηλεφωνου και επανηλθε εχτες. Το ειχα ξανα παθει , αλλα γενικα δεν εχει τυχει να παρουνε τοσα τηλεφωνα μαζεμενα , παντως ειναι λογικο να συμβαινει αυτο; παντως σε κανενα τηλεφωνο δεν εχω φιλτρα τα εχω αφαιρεσει , και τα τηλεφωνα ειναι συνδεμενα ολα μαζι και μετα τα βαζω στο phone 2 . Τι κανω; να βαλω φιλτρα;  αυτο φταει που χανεται το ρευμα ; ή φταινε τα ασυρματα που ειναι ολα συνδεμενα μαζι; . Ειναι προβλημα παντως , επισης η αναμονη κλησης και η οταν μιλαω απο το phone 2 και χτυπαει η αναμονη δεν μπορω να απαντησω στο phone 1 το σηκωνω το φαξ και πεφτει η γραμμη λες και δεν δινει ρευμα , ξερω οτι η pstn ειναι 1,5 τηλεφωνα διοτι δεν isdn αλλα δουλευει οποτε θελει αυτο , γενικα τελευταια μου σπαει τα νευρα να κτυπαει να το σηκωνω και να ακουω τουτου , ενω μιλαει το phone2 , παλια τα ειχα καταφερει να το δουλεψω σιγουρα κατι εχω κανει εγω.. πιστευω , δεν μπορει να υπολειτουργει . 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα!!εδω και 3 μερες εχω προβλημα δικτιου.ενω εχω 30αρα γραμμη με upload 3.2 καιdownload κλειδωμενο στα 26 το netflix και you tube στην τηλεοραση και στο κινητο κολανε.εκανα ελενχο και η τηλεοραση στο fast δειχνει 0.600.πηρα 3 φορες τηλεφωνο και μου ρο φτιαχνιυν στο fast παει 18 και ολα κομολε και μετα απο κανα 2ωρο παλι τα ιδια.μου λενε οτι εχω απωλειες και γενικα προβλημα με wi fi.βοηθεια κανεις

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια , φιλε αν κανεις το ρουτερ με επιστροφη στο π2 και στο σπλιτερ phone / πρεπει να εχεις τηλεφωνικο φιλτρο στην απομακρυσμενη συσκευη ειτε ειναι τ/σ ειτε φαχ ειτε οτι αλλο εχει να κανει με τηλεφωνο / αν δεν σου λειτουργει και κοβεται μπορει να μην λειτουργει η phone 2 σωστα με αποτελεσμα καθε φορα που δεχεσαι κληση η καλεις απο το σταθερο να σου ριχνει την γραμμη /

Πως μπορεις να το τεσταρεις μονος σου ,

1 βαλε ενα τηλεφωνο στο π1 και ενα τηλεφωνο στο π2 σκετες συσκευες / και δοκιμασε να δεις να λειτουργει χωρις διακοπες 

2 αν σου παιζει στο ρουτερ κανονικα και το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει τοτε θα πρεπει να κανεις εναν ελενχο το μπριζακι του τηλεφωνο που εχεις την συσκευη 

3 μετα παμε σπλιτερ και εχεις κανει ολα αυτα πολυ απλα κανεις αντικατασταση το τερματικο σου :)

Στις 16/5/2016 στις 10:59 ΠΜ, jeandoumpier είπε

Εδώ και ένα μήνα η σύνδεσή μου (ΟΤΕ) έγινε ευρυζωνική, παράλληλα με την αντικατάσταση του παλιού modem με το καινούργιο speedport entry i2. Η αλήθεια είναι πως από τότε η γραμμή σταθεροποιήθηκε πλήρως, έχοντας ελάχιστα έως μηδαμινά προβλήματα και αποσυνδέσεις, σε διάρκεια ενός μηνός και κάτι. Χθες όμως, είχα συνεχείς αποσυνδέσεις από το πρωί έως το βράδυ.
Κάνοντας διάφορες δοκιμές κατάλαβα πως όταν στο splitter έβαζα το καλώδιο για την δεύτερη συσκευή στο phone2 (που βρίσκεται σε άλλο χώρο) το modem αποσυνδεόταν πολύ γρήγορα (και η δεύτερη συσκευή δεν έπαιρνε σήμα φυσικά), ενώ όταν το έβαζα (το modem) απευθείας στην τηλεφωνική πρίζα (έχοντας κουμπωμένο πάνω του (στο phone1) μόνο την κύρια τηλεφωνική συσκευή του ίδιου χώρου)-τότε η σύνδεση σταθεροποιείται κανονικά,χωρίς προβλήματα. Τα ίδια και σήμερα.

Έχω δοκιμάσει πολλαπλά splitters, συνεπώς δεν φταίνε αυτά, δοκίμασα 3-4 καινούργια, και καλώδια, και φίλτρα του άλλου τηλεφώνου, όλα. Υπάρχει κάποιος που έχει σχετικές γνώσεις περί δικτύων, ή κάποιος που είχε παρόμοιο πρόβλημα και το επίλυσε, ώστε να με βοηθήσει; Θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ.

Στις 6/3/2018 στις 7:53 ΜΜ, Aletrelas είπε

Καλησπερα!!εδω και 3 μερες εχω προβλημα δικτιου.ενω εχω 30αρα γραμμη με upload 3.2 καιdownload κλειδωμενο στα 26 το netflix και you tube στην τηλεοραση και στο κινητο κολανε.εκανα ελενχο και η τηλεοραση στο fast δειχνει 0.600.πηρα 3 φορες τηλεφωνο και μου ρο φτιαχνιυν στο fast παει 18 και ολα κομολε και μετα απο κανα 2ωρο παλι τα ιδια.μου λενε οτι εχω απωλειες και γενικα προβλημα με wi fi.βοηθεια κανεις

Aletrela αν εισαι με το wifi τοτε πρεπει να κανεις την εξης ενεργεια 

κατεβαζεις το WIFI analyzer απο το google η απο Microsoft store κανεις analyze το wifi και μετα βλεπεις ποιο ειναι το καναλι της περιοχης σου για την εκπμπη της συχνοτητας 

σου βαζω μια εικονα απο το δικο μου για να δεις φυσικα εγω ειμαι αυτος με την μπλε γραμμη που ειμαι ξεκαθαρα ο καλυτερος στην γειτονια !!!

Δεν μπορει κανεις να πεσει στην δικια μου συχνοτητα διοτι κανεις δεν γνωριζει πως να το κανει /

αφου λοιπον κανεις αυτο / μετα πρεπει να μπεις στο IP του ρουτερ σου στο πεδιο wlan settings > Channel> και ρυθμιζεις το καναλι οπως σου λει ο αναλυτης / με αυτο μπορεις να εχεις παντα καλυτερο και γρηγορο wifi χωρις να κολαει και να ριχνει την ταχυτητα /

αν δεν μπορεις να το κανεις googlare to τερματικο σου και δες βιντεο για αλλαγη συχνοτητας wifi θα δεις απειρα video /

λυσεις αν εισαι σε σωστο καναλι και εχεις χαμηλη ταχυτητα ρεσετ ρουτερ στα εργοστασιακα και στησιμο απο την αρχη / εχουνε ολα ztp που σημαινει θα κανει ολη τη διαδιακασια μονο του σε 10 μιν :)

ςιφι.rtf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...