Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω κινητο 6-6.5 ιντσων γιατι για το χερι μου οι 5.5 ιντσες ειναι μικρες πειτε μου καμια γνωμη για κινεζικο  με τουλαχιστον 2gb ram και full hd οθονη.

Δημοσ.

Γραφω οτι δεν μου κανουν οι 5.5 ιντσες και θελω απο 6 μεχρι 6.5 αυτο γιατι μου το εστειλες;

έκανα λάθος http://www.banggood.com/Letv-Max-X900-6_33-Inch-32GB-ROM-4GB-RAM-Snapdragon-810-Octa-Core-Dual-4G-Smartphone-p-983595.html?admitad_uid=e78a2171c3ea5bfe52039dd52a6d53c2, περίμενέ ή καν το προ παραγγελία το Xiaomi Max είναι ακριβός αυτό που ζητάς

Δημοσ.

Huawei p8 max, letv max 6.3 ή το νέο xiaomi mi max (που σε λίγο καιρό κυκλοφορεί). Επίσης γράψε και τι budget διαθέτεις προς αποφυγή παρεξηγησεων.

Δημοσ.

Ρίξε μια ματια σε αυτή την λίστα από το Coolicοοl που έχει ολα τα κινητά που είναι στις 6 ίντσες να δεις τι σου κάνει.

Μπερδευτηκα περισσοτερο εγω ηθελα γνωμες για το ποιο 6-6.5 κινητο ειναι καλο.

Δημοσ.

Μπερδευτηκα περισσοτερο εγω ηθελα γνωμες για το ποιο 6-6.5 κινητο ειναι καλο.

Η καλυτερη επιλογή κατ' εμέ είναι το Mi Max που σου προτείνουν, αλλά θα κάνει πάνω από 200€. Μεχρι 200 στην λίστα που σου βρήκα, το Lenovo, στα 213$.
Δημοσ.

Η καλυτερη επιλογή κατ' εμέ είναι το Mi Max που σου προτείνουν, αλλά θα κάνει πάνω από 200€. Μεχρι 200 στην λίστα που σου βρήκα, το Lenovo, στα 213$.

Λαθος link μου εχεις στειλει ειναι απο xiaomi redmi note 2 prime

Το ειδα το Lenovo αλλα 8 ιντσες χωρις 1920Χ1080 δεν........

Δημοσ.

Μπασκετμπολιστας?

Τι χρηση του κανεις?Εαν βολευεσαι με windows υπαρχει το 640xl στα 130ευρω απο Ελλαδα, που εχει 5.7 οθονη αλλα εχει και μεγαλωπα bezels οποτε tabletοφερνει.

Δημοσ.

To xiaomi mi max οπως ανεφερθηκε ειναι αυτο που ζητας. Μολις κυκλοφορησε και το βλεπω στα 260€. Αν κανεις υπομονη λιγες μερες ισως πεσει η τιμη.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...