life is music Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημέρα έχω βρει μιτρικη thn 970a-ud3 και cpu θα βάλω το fx 6300 το ερώτημα μ είναι ότι ψάχνω ένα κουτί μέχρι 40 το πολύ 50 και είμαι ανάμεσα σε δύο στο aerocool 500 και το ζαλμαν ρ1 ποιο από τα δύο; Και δεύτερον αυτόν π θέλω να ρωτησω είναι αν και τα δύο δέχονται της νέες κάρτες γραφικών και τρίτων να μ πρωτινεται και ψυκτρα γ αυτά τα δύο κουτιά!! Επεξ/σία 16 Μαΐου 2016 από life is music Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 http://www.e-shop.gr/case-zalman-z9-neo-black-p-PER.815933 (review) Φεύγει κατά 6 ευρώ από το 50 που διαθέτεις, αλλά πιστεύω αξίζει! Χωράει GPU μέχρι 42εκ. Πιστεύω ότι το πάνω αξίζει! Το Aero 500 χωράει μέχρι 37.5εκ, και το R1 μέχρι 36εκ. Ακόμη, δεν ξέρουμε τι μέγεθος θα έχουν οι νέες κάρτες, διότι δεν έχουν βγει ακόμη.. Για CPU cooler ο CoolerMaster EVO 212, χωράει και στα 3 κουτιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 cptonny η θεμης χωραει στα δυο πρωτα π ανεφερα γτ κοιταζω και αυτην ! και το κουτι π μ αρεσει απο αποψη design ειναι το ζαλμαν το r1 αλλα εσενα αν σ λεγανε na dialeξεις αναμεσα στο αεροκοολ και το ζαλμαν ποιο θα επερνες>? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Η Themis με EVO 212 έχουν 1 πόντο διαφορά, με την Themis μικρότερη. Χωράει και στα 2 επίσης. Το κουτί που σου πρότεινα μοιάζει αρκετά με το R1. Αλλά γούστα είναι αυτά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 τελικα θα παω στο aerocool γτ μ ειπαν στο e-shop οτι ειναι καλο και απο ψυκτρα βρικα θα βαλω τηs artic sta 24.70 ευχαριστω πολυ φιλος να εισαι καλα καλη συνεχεια να εχεις!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δεν νομίζω να αξίζει τα 60 ευρώ το Aero 500 (αν μιλάμε από eshop). To βρίσκεις και φθηνότερα στο skroutz, 30 ευρώ κάτω, και έχει και τζάμι στο πλάι (σε αντίθεση με αυτό του eshop που δεν έχει). Εγώ επιμένω στο Z9 Neo που σου είπα. Αν μιλάς γι'αυτήν, ναι είναι μια καλή επιλογή! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 αυτο με το τζαμι λεω απο το skroutz θα το παρω το θεμα ειναι με αυτην την ψυκτρα μπορεις να κανεις overclock στον cpu ; η να κοιταξω γ καποια αλλη ;; cpttony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Ναι, γιατί να μην μπορείς? Απλώς, με άλλες να έχεις χαμηλότερες θερμοκρασίες και στροφές (για θόρυβο). Περι aftermarket ψυκτρών και overclock δεν ξέρω και πολλά! Περίμενε απάντηση από κάποιον συμφορουμίτη ειδικότερο στα aftermarket coolers και στο OC! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 ok thanks θα το ψαξω και λιγο μονος μου cpttony 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα