Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους!

Ακολουθεί η φόρμα συμπλήρωσης για νέα συστήματα.

1. 800-1000 ευρώ περίπου.
  2. Γενικής Χρήσης (πολύ Office, Ιnternet, ταινίες, ίσως κάποιο Photoshop, μουσική.ΟΧΙ για gaming)
  3. Office 2016 και Photoshop.
  4. Οθόνη υπάρχει.
  5. Χωρίς πληκτρολόγιο και ποντίκι
  6. eshop μόνο
  7. θα στηθεί από το κατάστημα
  8. Όχι λειτουργικό θα το εγκαταστήσουμε εμείς.
  9. Καμία πιθανότητα για SLI ή Crossfire. Η μόνο αναβάθμιση θα γίνει ίσως σε δίσκους.
  10. Όχι overclock.
  11. Δεν θα χρησιμοποιηθεί κάποιο κομμάτι hardware απο παλιό υπολογιστή.

ΥΓ : Θα θέλαμε δύο δίσκους, 1 x SSD για λειτουργικό Windows 10 Pro και 1 x μεγάλο SATA δίσκο. Επίσης μνήμη 8GB και επάνω. Ακόμα, για επεξεργαστή θελουμε να πατάει στην πλατφόρμα Intel Core i7.

Επεξ/σία από ultraxmode
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γραψε αν ειναι δυνατον ολες τις χρησεις που θα εχει το  PC και ολα τα προγραμματα που θα χρησημοποιειτε.
Το Photoshop δεν χρειαζεται εξωτερικη καρτα γραφικων, μπορειτε καλλιστα να χρησημοποιησειτε την ενσωματωμενη του i7.

Δημοσ.

Γραψε αν ειναι δυνατον ολες τις χρησεις που θα εχει το  PC και ολα τα προγραμματα που θα χρησημοποιειτε.

Το Photoshop δεν χρειαζεται εξωτερικη καρτα γραφικων, μπορειτε καλλιστα να χρησημοποιησειτε την ενσωματωμενη του i7.

Παιδιά συμπλήρωσα τη φόρμα! ευχαριστώ! :)  (έκανα EDIT το πρώτο post)

Δημοσ.

θα σου προτεινω δυο συστηματα.
Το ενα απο τα δυο δεν ειναι κατι συνηθισμενο αλλα πιστευω στη δικη σου περιπτωση ειναι καλυτερη επιλογη.
1

post-382068-0-52526300-1463387100_thumb.png

2

post-382068-0-76801200-1463387122_thumb.png

Ο δευτερος ειναι σε 1150 σοκετ με τον τελευταιο επεξεργαστη που κυκλοφορησε ο οποιος ενσωματωνει Intel iris Pro γραφικα.
Καινουριος ειναι πολυ ακριβος και δεν θα στον εβαζα αλλα τον εχει στο stock house σε αυτην την τιμη με 2 χρονια εγγυηση (δεν παθαινουν τιποτα ετσι κι αλλιως).

Υ.Γ.

Και τα δυο συστηματα ειναι overkill για την χρηση αυτη ετσι κι αλλιως.

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Ακολουθεί η φόρμα συμπλήρωσης για νέα συστήματα.

1. 800-1000 ευρώ περίπου.
  2. Γενικής Χρήσης (πολύ Office, Ιnternet, ταινίες, ίσως κάποιο Photoshop, μουσική.ΟΧΙ για gaming)
  3. Office 2016 και Photoshop.
  4. Οθόνη υπάρχει.
  5. Χωρίς πληκτρολόγιο και ποντίκι
  6. eshop μόνο
  7. θα στηθεί από το κατάστημα
  8. Όχι λειτουργικό θα το εγκαταστήσουμε εμείς.
  9. Καμία πιθανότητα για SLI ή Crossfire. Η μόνο αναβάθμιση θα γίνει ίσως σε δίσκους.
  10. Όχι overclock.
  11. Δεν θα χρησιμοποιηθεί κάποιο κομμάτι hardware απο παλιό υπολογιστή.

ΥΓ : Θα θέλαμε δύο δίσκους, 1 x SSD για λειτουργικό Windows 10 Pro και 1 x μεγάλο SATA δίσκο. Επίσης μνήμη 8GB και επάνω. Ακόμα, για επεξεργαστή θελουμε να πατάει στην πλατφόρμα Intel Core i7.

Ειστε σιγουροι οτι χρειαζεστε ενα i7 για γενικη χρηση υπολογιστη και οχι κατι φθηνοτερο???

• Like 6
Δημοσ.

Κατ' εμέ για τη χρήση που το θέλει, και με έναν i3 κάνει τη δουλειά του ανετότατα! Εκτός φυσικά και αν χρησιμοποιεί το photoshop επαγγελματικά, εκεί ένας i5 είναι must νομίζω. Με άλλα λόγια, από την πρώτη σύνθεση του Σπύρου αφαιρείς την ψύκτρα και τον i7 και βάζεις τον i3 6100.

Δημοσ.

Κατ' εμέ για τη χρήση που το θέλει, και με έναν i3 κάνει τη δουλειά του ανετότατα! Εκτός φυσικά και αν χρησιμοποιεί το photoshop επαγγελματικά, εκεί ένας i5 είναι must νομίζω. Με άλλα λόγια, από την πρώτη σύνθεση του Σπύρου αφαιρείς την ψύκτρα και τον i7 και βάζεις τον i3 6100.

Μωρέ είπαμε να πάμε σε Core i7 περισσότερο για να αντέξει σε βάθος χρόνου. Να φανταστείς αυτόν τον υπολογιστή που έχει, τον έχει κρατήσει 8 χρόνια και βάλε.

Δημοσ.

Για SSD προτίμησε αυτόν: http://www.e-shop.gr/ssd-samsung-mz-75e250b-eu-850-evo-series-250gb-25-sata3-p-PER.306098 με 8€ extra παίρνεις +2 χρόνια εγγύηση, αξίζει. Και είναι και νεότερο μοντέλο.

μη μπερδευεστε αυτος ειναι ο 750 οχι ο 850 ....χαχα ακυρο εγω μπερδευτικα...

γιατι συνιθως την πατανε με αυτον στο eshop...καιρος ηταν να την πατισω και εγω :P

ο σπυρος φταιει μια ζωη λαθος αυτο το δισκο χαχα :P

• Like 2
Δημοσ.

γιατι συνιθως την πατανε με αυτον στο eshop...καιρος ηταν να την πατισω και εγω :P

Ο 850 δεν είναι αυτός στο link ??? :P

Δημοσ.

Ο 850 δεν είναι αυτός στο link ??? :P

ναι βρε οκ... απλα επειδη σχεδον παντα τον μπερδευουν με τον 750 που τον εχει 90ε στο eshop και ειδα που λεγατε γιαυτον

ε λεω θα τον μπερδεψαν παλι :P αλλα οκ ολα κομπλε ...

συμφωνω επισης οτι ενας ι5 ειναι υπεραρκετος αν δεν μιλαμε για επαγγελματικη χρηση...δεν χρειαζεται ι7 σε καμια περιπτωση...

Δημοσ.

Μα κι αυτοι στο e-shop τι τον εχουν εκει? Για να μας μπερδευουν?

• Like 2
Δημοσ.

φίλε τσάμπα λεφτά πάτε να ξοδέψετε. Με την έννοια πως όπως είπαν κι άλλοι ο i7 είναι περιττός. Δεν δίνει κανείς τη σήμερον ημέρα 1000 ευρώ για browsing/office και ολίγον από photoshop. Μόνο όποιος δεν ξέρει και πέφτει θύμα του marketing και της συνεχής "δημιουργίας ανάγκης" για νέο hardware.

Βρες ένα σύστημα έτοιμο στις αγγελίες με C2Q 9550, και 4GB ram minimum (8 κατά προτίμηση). Κότσαρέ του ένα ssd και έναν για αποθήκη, άλλαξε την ψύκτρα, τράβα του και ένα overclock (μην το φοβάσαι) και έχεις pc έτοιμο για τις ανάγκες που θέτεις για τουλάχιστον 5 χρόνια. Θα πεις, τι λέει αυτός, μας δουλεύει; 

Με 300-350 ευρώ έχεις καθαρίσει, μη σου πω και λιγότερα. Το σύστημα που σου περιγράφω είναι όχι απλός αρκετό, αλλά υπερ-αρκετό για τα στάνταρ που θέτεις.

Οι σελίδες φορτώνουν μπαμ, office/photoshop τα ίδια, ταινίες παίζουν και οι Atom...δεν υπάρχει καμία ανάγκη για σημερινό hardware, όταν αυτό λίγο παλαιότερων ετών, περισσεύει με λίγο σκάλισμα...εκτός αν είσαι κυνηγός benchmarks.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...