Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τι φάση με το δηλητήριο ορισμένοι εδώ μέσα;

Σαν να σας κεράτωσε η γυναίκα σας με κινητό SONY είστε ορισμένοι.

Όπως σε όλες τις εταιρίας, τα high end της είναι κορυφή, τα low end της είναι low end.

Ή πείτε μου καλύτερο κινητό στις διαστάσεις του Z3 compact και Z5 compact με τέτοια φωτογραφική, μεγάλη οθόνη, FM Radio, Stamina mode που σου κρατάει 2 μέρες σχεδόν, rooted πανεύκολα και αν θες ανοίγεις και το BL με οδηγίες τις μαμάς, και θα σκάσω

• Like 2
Δημοσ.

Για κλάματα εταιρεία είναι. Σιγά τα κινητά, κάτι υπερκοστολογημενες μπακατελες βγάζει. Πέρα από κάμερα όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ κάτω του μετρίου. Ευτυχώς χτύπησαν τα κινέζικα την αγορά και κάτι τέτοιες εταιρείες που εκμεταλλευοντουσαν τον καταναλωτή στο έπακρο πήραν πουλο. Και να πεις ότι πληρωναμε την καινοτομία, πέρα από κάτι "αδιάβροχα" που χαλούσαν με μία κουταλιά νερό και κάτι gimmicks τίποτα άλλο δεν έβγαλε. Κακες επιλογές hardware και υψηλές τιμές χωρίς να φέρνει κάτι καινούριο. Δεν βλέπω λόγω ύπαρξης του mobile τμήματος. Εάν δεν σκοπεύουν να βελτιωθούν ας μείνουν στις τηλεοράσεις και στις κάμερες.

καλα τα κινεζικα οτι οτι χειροτερο πραγματικα.Ειχα εna huawei μια φορα επεσε μετα δεν το ξαναειδα.Για αυτον ακριβως τον λογο αναφερο οτι τα sony ειναι ποιοτικα κινητα το δικο μου εχει πεσει τοσες φορες και πραγματικα δεν εχει παθει τιποτα

Δημοσ.

Τι εννοεις μοναδικη ποιοτητα στα κινητα της????Απο ατσαλι ειναι??? :rolleyes:  

ειναι απο κατι που το samsung σου δεν ειναι

Δημοσ.

Επειδή βλέπω πολλά αρνητικά για τη Sony, να πω κι ένα θετικό. Έχω από το 2013 ένα Xperia Z Ultra, το οποίο ακόμα αντέχει και παίζει και ό,τι παιχνίδι του βάλω, αν και όντως η μπαταρία είναι για κλάματα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...