toyo73 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Αγαπημενη εταιρεια, αλλα πρεπει να προσπαθησει αρκετα για να κερδισει τους απαιτητικους κινητακιδες. Εγω, επειδη ειμαι fan τις εταιρειας και χρησημοποιω τα κινητα, μονο ως τηλεφωνα και τιποτα παραπανω, ειμαι υπερ ικανοποιημενος με το E4g. Τωρα τα λογια, οπως "Δεν βλέπω λόγω ύπαρξης του mobile τμήματος" και αλλα τετοια σιγουρα ειναι υπερβολικα. Για καθε εταιρεια υπαρχουν αγοραστες.Στα κινητα-αυτοκινητα κτλ. 1
toyo73 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Αγαπημενη εταιρεια, αλλα πρεπει να προσπαθησει αρκετα για να κερδισει τους απαιτητικους κινητακιδες. Εγω, επειδη ειμαι fan τις εταιρειας και χρησημοποιω τα κινητα μονο ως τηλεφωνα και τιποτα παραπανω, ειμαι υπερ ικανοποιημενος με το E4g. Τωρα τα λογια, οπως "Δεν βλέπω λόγω ύπαρξης του mobile τμήματος" και αλλα τετοια σιγουρα ειναι υπερβολικα. Για καθε εταιρεια υπαρχουν αγοραστες.Στα κινητα-αυτοκινητα κτλ.
just for today Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Κριμα τη σονυ.καποτε ηταν το μονο ονομα που ακουγες και ητανε πολυ πιο μπροστα απο ολους.τωρα τα μαμησανε τη μανα τα κηνητα της
MechaCorn Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Αγαπημενη εταιρεια, αλλα πρεπει να προσπαθησει αρκετα για να κερδισει τους απαιτητικους κινητακιδες. Εγω, επειδη ειμαι fan τις εταιρειας και χρησημοποιω τα κινητα, μονο ως τηλεφωνα και τιποτα παραπανω, ειμαι υπερ ικανοποιημενος με το E4g. Τωρα τα λογια, οπως "Δεν βλέπω λόγω ύπαρξης του mobile τμήματος" και αλλα τετοια σιγουρα ειναι υπερβολικα. Για καθε εταιρεια υπαρχουν αγοραστες.Στα κινητα-αυτοκινητα κτλ. Το λεω αυτό επειδή είναι μία εταιρεία η οποία δεν έχει τίποτα να προσφέρει. Value for money hardware; Ούτε καν, ακριβώς το αντίθετο. Καλό software; Όχι ούτε αυτό το έχει. Κάποια καινοτομία; Μόνο τα αδιάβροχα κινητά τα οποία μόνο αδιάβροχα δεν ειναι. Παλαιοτερα είχε κάνει κάτι προσπάθειες με rgb led, πληκτρολόγια και mini κινητά (βλέπε xperia u, xperia j, xperia mini κ.α.) αλλά όλα κατέληξαν ανούσια gimmicks (rgb ledακια που πάνε με τον ρυθμό της μουσικής, είναι κάπως γελοιο). Τώρα δεν προσφέρει τίποτα, τι κοινό να έχει; Ποιο ακριβώς είναι το target group γιατί έτσι που το βλέπω πέρα απο κανένα μπάρμπα που αγοράζει οποίο κινητό του πει ο υπάλληλος δεν πιστεύω πως υπάρχει κανείς που θα πάρει sony κινητό με τέτοια specs και τέτοιες τιμές. Μακάρι να κάνει δυναμικό comeback αλλά μου θυμίζει HTC που θέλει να ξαναμπεί στην αγορά και πάει και βγάζει κάτι κινητά με midrange specs στα 500€ την στιγμή που η xiaomi, doggee κτλ προσφέρουν κάτι καλύτερο στα μισά λεφτά. Οποιος δεν έχει κάτι να προσφέρει ας εξαφανιστεί από τον χωρο, δεν συμφέρει ούτε την εταιρεία ούτε τον καταναλωτή.
Belisarius Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Κι όμως υπάρχουν Sony fans. Ελάχιστοι βέβαια αλλά υπάρχουν. Βέβαια δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος να αγοράσει κάποιος Sony και γι αυτό είναι εντελώς ανύπαρκτη σε ποσοστά και πωλήσεις. Ωστόσο βγάζει καλούς φακούς για κάμερες κινητών, άλλο αν οι άλλες εταιρίες γράφουν καλύτερο software πάνω στους δικούς της φακούς. 1
sotirisl Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 παίδες είναι και θέμα τύχης. Εγώ αγόρασα τον Δεκέμβρη ένα samsung S6 edge + για εμένα και ένα Sony C4 για την μητέρα μου - και τα δύο τα πήρα από Αγγλία. To Samsung (£549 - περίπου 720 ευρώ) μου έχει σπάσει τα νεύρα - κολάει, κρασάρει, έχει θέμα με την μπαταρία, άλλες φορές υπερθερμένεται τρελά όταν το φορτίζω.. Και το έχω και στα πούπουλα.. Και για να δουν στο service απλά τι έχει μου ζητάνε 21 μέρες....To Sony C4 (£100 - περίπου 130 ευρώ) δεν έχει την σβελτάδα και δεν βγάζει φωτογραφίες όπως το S6 αλλά δεν έχει κολλήσει ούτε μια φορά, έχει πέσει κάτω της μητέρας μου 5454354326 φορές και δεν έχει πάθει τίποτα και έχει βραχεί και πολλές φορές. 2
georgetsl Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Το λεω αυτό επειδή είναι μία εταιρεία η οποία δεν έχει τίποτα να προσφέρει. Value for money hardware; Ούτε καν, ακριβώς το αντίθετο. Καλό software; Όχι ούτε αυτό το έχει. Κάποια καινοτομία; Μόνο τα αδιάβροχα κινητά τα οποία μόνο αδιάβροχα δεν ειναι. Παλαιοτερα είχε κάνει κάτι προσπάθειες με rgb led, πληκτρολόγια και mini κινητά (βλέπε xperia u, xperia j, xperia mini κ.α.) αλλά όλα κατέληξαν ανούσια gimmicks (rgb ledακια που πάνε με τον ρυθμό της μουσικής, είναι κάπως γελοιο). Τώρα δεν προσφέρει τίποτα, τι κοινό να έχει; Ποιο ακριβώς είναι το target group γιατί έτσι που το βλέπω πέρα απο κανένα μπάρμπα που αγοράζει οποίο κινητό του πει ο υπάλληλος δεν πιστεύω πως υπάρχει κανείς που θα πάρει sony κινητό με τέτοια specs και τέτοιες τιμές. Μακάρι να κάνει δυναμικό comeback αλλά μου θυμίζει HTC που θέλει να ξαναμπεί στην αγορά και πάει και βγάζει κάτι κινητά με midrange specs στα 500€ την στιγμή που η xiaomi, doggee κτλ προσφέρουν κάτι καλύτερο στα μισά λεφτά. Οποιος δεν έχει κάτι να προσφέρει ας εξαφανιστεί από τον χωρο, δεν συμφέρει ούτε την εταιρεία ούτε τον καταναλωτή. δηλαδη το C5 ultra 2 sim που ειναι 6" με 300 ευρω ,ειναι μπαχατελα ? το εχω και το δουλευω 6 μηνες και δεν εχει κολλησει πουθενα για το παραμικρο...ουτε 500 ευρω εχει , και ειναι ενα κινητο με αρκετα καλα χαρακτηριστικα για την κατηγορια mid που παιζει ,βλεπεις ανετα οταν εισαι ιντερνετ χωρις να σου βγαινουν τα ματια για να δεις .....ακομη και στο θεμα φωτο χτυπαει σε ποιοτητα αρκετες ναυαρχιδες αλλων εταιριων ....καρατσεκαρισμενο !!! δεν ειναι ετσι οπως τα λες φιλε ......με 300 ευρω δε το λες και μπαχατελα για αυτα που προσφερει εναντι αλλων εταιριων !!!
Belisarius Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 δηλαδη το C5 ultra 2 sim που ειναι 6" με 300 ευρω ,ειναι μπαχατελα ? το εχω και το δουλευω 6 μηνες και δεν εχει κολλησει πουθενα για το παραμικρο...ουτε 500 ευρω εχει , και ειναι ενα κινητο με αρκετα καλα χαρακτηριστικα για την κατηγορια mid που παιζει ,βλεπεις ανετα οταν εισαι ιντερνετ χωρις να σου βγαινουν τα ματια για να δεις .....ακομη και στο θεμα φωτο χτυπαει σε ποιοτητα αρκετες ναυαρχιδες αλλων εταιριων ....καρατσεκαρισμενο !!! δεν ειναι ετσι οπως τα λες φιλε ......με 300 ευρω δε το λες και μπαχατελα για αυτα που προσφερει εναντι αλλων εταιριων !!! Αν εξαιρέσουμε την οθόνη στις 6 ίντσες που δεν βρίσκεις εύκολα άλλη, με 6752 επεξεργαστή και 300 ευρώ είναι ακριβό ανεξάρτητα από το αν αποδίδει καλά. Το Z3 για παράδειγμα της ίδιας εταιρίας στην ίδια τιμή είναι καλύτερη συσκευή overall. 1
georgetsl Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Αν εξαιρέσουμε την οθόνη στις 6 ίντσες που δεν βρίσκεις εύκολα άλλη, με 6752 επεξεργαστή και 300 ευρώ είναι ακριβό ανεξάρτητα από το αν αποδίδει καλά. Το Z3 για παράδειγμα της ίδιας εταιρίας στην ίδια τιμή είναι καλύτερη συσκευή overall. αν εξαιρεσεις πολλα αλλα ακομη που εχει και που πολλα αλλά κινητα δεν εχουν .....ισως μενει μονο η εμπαθεια που βγαζει συμπερασματα τυπε !!! δε θα κατσω να σου παραθεσω κινητα αλλων εταιριων ,ακριβοτερα κανα 100αρι με τα ιδια πανω κατω χαρακτηριστικα .....μπορεις να τα δεις και μονος σου σιγουρα ....
aris1986 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Sony ξυπνα καλη μου. Ενα playstation σου εμεινε με αυτα που κανεις. Τι τιμολογιακη πολιτικη ειναι αυτη και γιατι τοσες inches μηπως επειδη τα κεντρικα της SONY ειναι στην ιαπωνια και λενε διαφορα για το μεγεθος των γιαπωνεζων; Φαλικο συνδρομο και ετσι; Ετσι οπως πατε 3 εταιριες θα αφησετε να μεινουν. Apple, Samsung και LG. 1
russianpa50 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 λογικά λέει ότι η αδιαβροχοποιηση είναι για το τσουπο δε διαφωνώ ο αδερφός μ είχε το ζ3 του έπεσε σε νερό κλειστά όλα τα πορτακια και πήρε νερά δεν χάλασε γεμησε όμως η οθόνη νερά το στεγνώνει με πιστολάκι και πετάγεται η οθόνη έξω το πάει για εγγύηση και λέει μ άνοιξε όταν έπαιζα παιχνίδια και από εκεί μ μπήκαν και τα νερά και του το άλλαξαν γίνονται και θαύματα ρε φιλε χααχχαχα ειναι πολυ μαγκας ο παιχτης και καλα της εκανε ελα γιατι πολυ αερα εχουν παρει και πουλονε κινεζιες για καλα κατασκευαζματα και αλλοι κινεζοι μαμανε απο κατασκευη ....ολες οι εταιριες παραψωνιστηκανε αλλα φταιμε εμεις ολοι οι ανθρωποι που τις αναδεικνυουμε
russianpa50 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 το συγκεκριμενο μου αρεσει πολυ αλλα δεν ξερω τι θα ναι απο μεσα και αν θα πνηγει και αυτο σε μια κουταλια νερο χαχαχααχαχαα
Belisarius Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 αν εξαιρεσεις πολλα αλλα ακομη που εχει και που πολλα αλλά κινητα δεν εχουν .....ισως μενει μονο η εμπαθεια που βγαζει συμπερασματα τυπε !!! δε θα κατσω να σου παραθεσω κινητα αλλων εταιριων ,ακριβοτερα κανα 100αρι με τα ιδια πανω κατω χαρακτηριστικα .....μπορεις να τα δεις και μονος σου σιγουρα .... Εγώ σου ανέφερα κινητό της ίδιας εταιρίας που παίζει στην ίδια τιμή ακριβώς ως καλύτερη συσκευή. Πολύ θα ήθελα όμως να παραθέσεις τιμές από skroutz με κινητά που έχουν ίδια πάνω κάτω χαρακτηριστικά με 100 ευρώ παραπάνω. 1
NOODLE Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μια χαρά κινητα ειναι τα sony. Μιλάω για highend. και την εγγυηση οταν την χρειάστηκα απο νερο που πηρε το ζ3 στη θαλασσα μου το κάλυψαν. ολα καλα.απο Ζ5 τωρα κανενα παράπονο απολύτως. καλυτερη μπαταρία θα ήθελα μόνο.
cpgr Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Για μενα η σονυ στα xperia εχει φτιαξει εξαιρετικα κινητα τα οποια συνδιαζουν καινοτομιες και χαρακτηριστικα σε μια συσκευη χωρις ανταγωνισμο ΑΛΛΑ δεν εχει ασχοληθει πολυ ωστε να τα κανει να δουλευουν οπως τους αξιζει... πχ Εχει τα καλυτερα τσιπακια και φακους για τη καμερα αλλα το λογισμικο και post proccesing ειναι απο μετριο εως πολυ καλο ...εχει στερεο ηχεια με "s-force" αλλα το αποτελεσμα μολις ικανοποιητικο ..εχει αδιαβροχη ποιοτικη κατασκευη αλλα δε θελει και πολυ προσπαθεια για να παρει νερο.. Θα μπορουσε απλα να βγαζει ενα κινητο καθε 2 χρονια προσεγμενο και να δουλευει αψογα αλλα εβγαζε καθε 6 μηνες και μισοτελιωμενο μονο και μονο για πουλησει οσο ποιο πολυ μπορει...και απο οτι φενεται αυτο συνεχιζει και κανει με τη σειρα Χ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα