Sleez Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Καλημερα παιδια.Κανω ενα νεο build για gaming με εναν i5 6600K στον οποιο θα γινει oc και δεν εχω καταληξει ακομα σε ψυκτρα.Σκεφτομαι μια απο τις coolermaster nepton 120xl και nzxt kraken x31.Τις εχει δοκιμασει κανεις και τις 2 ή καποια αλλη καλη στο ιδιο budget? Αναλυτικα το build: cpu:i5 6600K gpu:MSI R9 390 8GB mobo:MSI Z170A Gaming Pro ram:G.Skill Ripjaws4 2400 mhz 8gb(2x4) ssd:HyperX Fury 120GB hdd:Western Digital Caviar Blue 1TB psu:BeQuiet Pure Power 9 700W CM case:NZXT Source 340 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Απο τωρα ξεχασε τον παραπανω Ssd και κοιταξε σε καποιο 240-250ρη. Μην κανεις το λαθος και αγορασεις σε τοσο ακριβο συστημα 120ρι που μαζι με τα windows αντε να σου χωραει 1-2παιχνιδια ολα και ολα με το ζορι και αυτα(πχ Witcher 3 και GTA V ο παραπανω Ssd δεν χωραει μεσα). Για ψυκτρες ερωτηση αν και δεν ξερω την εν λογω NZXT αλλα γιατι δεν κοιτας στα ιδια χρηματα σε μια διπλη που βλεπω διαφορες προτασεις οπως https://www.skroutz.gr/s/7683156/Deepcool-Maelstrom-240T.html https://www.skroutz.gr/s/6210911/Enermax-LiqMax-II-240.html https://www.skroutz.gr/s/7881413/Arctic-Liquid-Freezer-240.html Αν παιζει θεμα χωρου μπορεις να δεις και σε αεροψυξη.Ουτως ή αλλως αν το pc ειναι περισσοτερο gaming δεν χρειαζεται να δωσεις και μια περιουσια στην ψυξη. Σιγουρα ομως μην κοψεις λεφτα απο ssd για να βαλεις σε υδροψυξη.Επισης εχε υποψη σου οτι ισως χρειαστει να πας σε 16gb ram στα καινουργια παιχνιδια . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sleez Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Φιλε τον ssd τον εχω απο πριν οπως και τις ram αρα δυσκολα να παω σε αλλον.Tον θελω κυριως για τα windows αρα νομιζω ειμαι κομπλε.Οι ψυκτρες που μου λες οκ φαινονται απλα επειδη δεν εχω ασχοληθει στο παρελθοον με υδροψυξη δεν ξερω ποιες αξιζουν.Κι αυτες που εγραψα πανω δηλαδη ειναι επειδη εχω διαβασει θετικα σχολια.Ram με την πρωτη ευκαιρια θα παρω σιγουρα αλλες 2 τεσσαρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stafo83 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Παιδιά καλησπέρα και από εμένα! Ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με ένα θέμα. Έχω υδρόψυξη Nepton 240 coolermaster για AMD cpu και έγινε κάποιο λάθος και χάθηκαν (έμειναν στην παλιά μητρική) η βάση και το backplate που χρειάζονται για να μπούν στην καινούργια μητρική... Υπάρχει τρόπος να τα βρώ κάπου ξεχωριστά αυτά ?γιατι στο κουτί πλέον έχω μονο βάση και backplate για INTEL που δεν μου κάνει...Εάν γνωρίζει κάποιος ας με βοηθήσει! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα