geioannou Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 H onboard vga (δηλαδη που ειναι στη μητρικη) ελεγχεται απο το bios. του οποιου η λειτουργια περιγραφεται στο manual οπου συνηθως αναφερονται και επιλογες μεγεθους -αποκλειεται να μην το εχεις δει, εκτος και δεν τα ελεγχεις/διαβαζεις! εννοω που μπορει να δει και ποια ειναι αυτα τα χαρακτηριστικα για να τα διαβασει καποιος που ενδιαφερεται να αγορασει την μητρικη. οχι εαν την εχει. πως βλεπει καποιος τα διαθεσιμα shlot, η τους τροπους συνδεσης που εχει μια μητρικη. ετσι να μπορει να δει ποια μητρικη δινει περισσοτερα mb στην χρηση της onboard καρτας πριν την αγορα.
chris_g92 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 το οτι και 2gb να δωσει στην hd530 λες και θα τα γεμισει ποτε? θα μεινει απο επεξεργασια η gpu πριν φτασει να φορτωσει τοσα textures. Ειναι σαν το αστειο που εχει το δικο μου λαπτοπ εχει την 920m πανω με 4gb vram και το πιο βαρυ παιχνδι που μπορεις να παιξεις ειναι κανα heroes of the storm που φορτωνει max 1gb vram 2
TheDevilMayCare Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 εννοω που μπορει να δει και ποια ειναι αυτα τα χαρακτηριστικα για να τα διαβασει καποιος που ενδιαφερεται να αγορασει την μητρικη. οχι εαν την εχει. πως βλεπει καποιος τα διαθεσιμα shlot, η τους τροπους συνδεσης που εχει μια μητρικη. ετσι να μπορει να δει ποια μητρικη δινει περισσοτερα mb στην χρηση της onboard καρτας πριν την αγορα. Φιλε μου εγραψα ηδη, το που μπορεις να τα δεις: στο manual!! κατεβασε το-διαβασε το και (τα περισσοτερα τουλαχιστον) τα βλεπεις εκει!
miltre Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 το οτι και 2gb να δωσει στην hd530 λες και θα τα γεμισει ποτε? θα μεινει απο επεξεργασια η gpu πριν φτασει να φορτωσει τοσα textures. Ειναι σαν το αστειο που εχει το δικο μου λαπτοπ εχει την 920m πανω με 4gb vram και το πιο βαρυ παιχνδι που μπορεις να παιξεις ειναι κανα heroes of the storm που φορτωνει max 1gb vram σωστος! λιγο πολυ ολοι ξεραμε τι γινεται με τα onboard και με τα ενσωματωμενα γραφικα στον επεξεργαστη ομως εγω τουλαχιστον δεν ηξερα και αποτι φανεικε αρκετοι οτι ειναι αλλοι πραγμα και αλλη ρυθμιση τα shared και αλλο τα dvmt και γιαυτο το λογο ο περιορισμος στις μητρικες για τα shared ειναι μικροτερος,γιατι αν εχεις μνημη με τα dvmt ανεβαινει οσο μπορει ετσι αφου μου λυθηκε η απορια που σαφως δεν ειναι σημαντικο για πολλους αφου οι καρτες γραφικων ειναι σχεδον παντα σενα συστημα μας, παραθετω desktop main boards has an onboard video port, the video controller falls into 2 categories. (note some desktops ship without onboard video ports) 1) SHARED - Fixed shared video memory. 2) DVMT - Fixed shared video memory + dynamically allocated video memory. και οποιος θελει δεν ειναι μεγαλο ,ολο http://acersupport.com/acerpanam/desktop/0000/Acer/AspireE360/AspireE360faq18.shtml 1
miltre Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 μια που ρθε στα χερια μου η μητρικη shared memory ενω λεει στο site 512 εχει 1024 μεσα στο bios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα