Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,
αγορασα πριν κατι μερες ενα μεταχειρισμενο samsung galaxy s3, το πρωτο μοντελο που ειχε βγαλει η samsung , απο ενα φιλο. Το κινητο ενω δουλευει κανονικα πολλες φορες κολλαει ή καθυστερει .Παντα προσεχω να μην εχω ανοικτες πολλες εφαρμογες αλλα και παλι κολλαει. Απο το φιλο μου ξερω οτι αυτα αρχισε να τα κανει το κινητο υστερα απο ενα update που ειχε κανει. Το εκανε προσεκτικη χρηση οποτε δεν νομιζω να οφειλεται σε φθορες απο χτυπηματα αυτα τα προβληματα. Εψαξα και λιγο μονος μου να βρω λυσεις αλλα δεν εχω προσπαθησει ακοομα κατι πριν σιγουρευτω πρωτα οτι θα κανω το σωστο.Μπορει καποιος να μου πει τι μπορω να κανω για να διορθωσουμε την κατασταση ???
Σας ευχαριστω πολυ!!!!

Δημοσ.

Hard reset για αρχή. Μπορώ να ρωτήσω και το ποσό που πλήρωσες; 

Επίσης του περνάς Nova Launcher και βάζεις από τις ρυθμίσεις ΄΄ταχύτερα από το φως΄΄ σε ό,τι έχει να κάνει με κύλιση στον app drawer, στις αρχικές οθόνες ή στη μετάβαση από την αρχική οθόνη στον app drawer.

Exdialer για dialer.

Textra Sms για μηνύματα.

QuickPic για Συλλογή.

Τέλος, πας στις επιλογές προγραμματιστών και βρίσκεις κλίμα κινούμενων παραθύρων, κλίμακα γραφικών μετάβασης και κλίμακα διάρκεια προγράμματος και από το 1x τα απενεργοποιείς τελείως. 

• Like 1
Δημοσ.

Hard reset για αρχή. Μπορώ να ρωτήσω και το ποσό που πλήρωσες; 

Επίσης του περνάς Nova Launcher και βάζεις από τις ρυθμίσεις ΄΄ταχύτερα από το φως΄΄ σε ό,τι έχει να κάνει με κύλιση στον app drawer, στις αρχικές οθόνες ή στη μετάβαση από την αρχική οθόνη στον app drawer.

Exdialer για dialer.

Textra Sms για μηνύματα.

QuickPic για Συλλογή.

Τέλος, πας στις επιλογές προγραμματιστών και βρίσκεις κλίμα κινούμενων παραθύρων, κλίμακα γραφικών μετάβασης και κλίμακα διάρκεια προγράμματος και από το 1x τα απενεργοποιείς τελείως. 

εκανα hard reset οπως ειπες για αρχη . ειιναι καλυτερα νοομιζω ...μου εβγαλε να κανω update το λογισμικο της συσκευης.Το κανω ή θα γινει χειροτερα? το πληρωσα 80 ευρω

Πρόκειται σίγουρα για original ? Πόσο καιρό έχει χρησιμοποιηθεί?

ειναι original σιγουρα.Το ξερω γιατι απο το seven το ειχαμε παραγγειλει. Το ειχε αγορασει το 2014

Δημοσ.

Για το update δεν μπορώ να σου απαντήσω. Λογικά είναι εσωτερική ενημέρωση της Samsung, προς το παρόν δες πως πάει χωρίς το update (απενεργοποίησε από τις ρυθμίσεις να μην σου εμφανίζεται η νέα ενημέρωση) και κάνε αυτά που σου είπα, το κινητό θα πάει πολύ καλύτερα.

Επίσης κατέβασε αυτό: Link.png Site: https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.infolife.cache

Και τουλάχιστον μια φορά τον μήνα κάνε καθαρισμό της cache. Για λίγα δευτερόλεπτα θα δείχνει ότι το κινητό πάγωσε όταν κάνεις clear αλλά μην τρομάξεις, έτσι γίνεται. Βοηθάει πολύ και θα έπρεπε όλοι οι android users να το κάνουν κάποια στιγμή για να φεύγουν τα σκουπίδια (εγώ πάνω από 1gb χώρου πετάω κάθε φορά που το κάνω αλλά έχω 455 εφαρμογές αυτή τη στιγμή στο κινητό μου)

Εφόσον δεις ότι η ram εξακολουθεί να μπουκώνει, μπορείς να βάλεις από τις επιλογές προγραμματιστών το όριο διεργασίας παρασκηνίου από το τυπικό όριο σε 4 διεργασίες το ανώτερο. Θα ξαναφορτώνει τις εφαρμογές από την αρχή αλλά θα βοηθήσει. 

Ο Nova θα βοηθήσει να σταματήσει ο λόξυγγας του παλαιού touchwiz, ο exdialer θα ανοίγει πολύ πιο γρήγορα από τον stock όπως και το quickpic από την συλλογή και ο textra για τα μηνύματα. 

Επίσης θα ήταν καλή ιδέα να ρουτάρεις το κινητό και να βάλεις το Greenify το οποίο κοιμίζει τις εφαρμογές και δεν ανοίγουν αν δεν το επιλέξεις εσύ. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Greenify και χωρίς root αλλά το κοίμισμα θα πρέπει να γίνει χειροκίνητα. Ψάξε να δεις πως λειτουργεί, θα βοηθήσει πάρα πολύ και στη ram αλλά και στην μπαταρία. Ψάξε να δεις πως λειτουργεί, είναι εύκολο.

• Like 2
Δημοσ.

Επίσης μπορείς να απενεργοποιήσεις πολλές εφαρμογές για να εξοικονομήσεις λίγο χώρο αλλά κυρίως να μην «τρέχουν» και καταναλώνουν μνήμη.

Δημοσ.

Για σού φιλέ μού αν δεν έχεις εγγύηση βάλτου μία cm12/13 να ξεμπλέξεις!

Ισχύει και αυτό. Το τι μπορεί να κάνει με την stock rom νομίζω το εξάντλησα.  :P

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια πολυ για την βοηθεια.... εκανα οτι βηματα ειπατε και επισης εκανα και μια εκαθαριση στην μνημη cache και πλεον παει αρκετα γρηγορα. Η μπαταρια πεφτει σε φυσιολογικα επιπεδα οχι οπως πριν που επεφτε σε μιση μερα. Εκανε 2 μερες και κατι ωρες για να ξεφορτισει πληρως χρησιμοποιωντας το κανονικα. Ευχαριστω και παλι!!

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια πολυ για την βοηθεια.... εκανα οτι βηματα ειπατε και επισης εκανα και μια εκαθαριση στην μνημη cache και πλεον παει αρκετα γρηγορα. Η μπαταρια πεφτει σε φυσιολογικα επιπεδα οχι οπως πριν που επεφτε σε μιση μερα. Εκανε 2 μερες και κατι ωρες για να ξεφορτισει πληρως χρησιμοποιωντας το κανονικα. Ευχαριστω και παλι!!

Πραγματικά ευχάριστο. Το μόνο θέμα με την cache είναι ότι μετά θα πρέπει να ξαναεπιλέγεις πχ με πoιο browser θα ανοίγει τα links στο facebook κτλ και διάφορες άλλες παρόμοιες επιλογές αλλά κλάιν μάιν. Βοηθάει αρκετά στην ταχύτητα.

Δημοσ.

καλησπερα, εαν το κινητο δεν εχει εγγυηση που προφανως δεν θα εχει, κανε το root υστερα κανε unlock bootloader και περνα μια custom rom σαν την cm..θα σε βοηθησει πολυ στο να 'εξαφανιστουν' τα lag του.. το κινητο αυτο γενικα εχει θεμματακια και πλεον ειναι παλιο, αλλα με καλο ψαξιμο και υπομονη μπορεις να το σωσεις.

Δημοσ.

Εάν είναι το international gt-i9300 (και όχι κάποιο verizon ή At&t) νομίζω δεν θα χρειαστεί να κάνει unlock τον bootloader. Είναι ξεκλείδωτα αυτά αν δεν κάνω λάθος. Να το τσεκάρει αυτό αν επιθυμεί να rootάρει. Μόνο root και custom rom θα χρειαστεί τότε, διαφορετικά αν δεν ισχύει αυτό που λέω, πείραγμα και τον bootloader.  Ίσως και kernel αργότερα αν ψαχτεί και τον ενδιαφέρει και αποκτήσει μια ευχέρεια επί του έργου :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...