Cosmonaut21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μπαίνω να διαβάσω το θέμα και στα ξαφνικά: το βαρεσες τοσο που εκανε downgrade στο hardware. Στο public το ανοίξανε από κάτω να δούνε αν όντως κάτι δεν πατάει καλά; Άσχετα τι θερμοκρασίες λέει. Επίσης τρέξε μόνο σου ένα διαγνωστικό για το σκληρό με αυτό: https://support.lenovo.com/gr/el/lenovodiagnosticsolutions/tools/lscoverview 1
Andreasgarb Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Αν όλα είναι οκ μπορεί να ακολουθήσει τη δικιά σου συμβουλή για τη λύση του προβλήματος του. Εγώ δεν μπαίνω καν στον κόπο να ασχοληθώ από την στιγμή που λέει πως έπαιζε (gaming) με τον n2840 - ο οποίος είναι πιο αργός από την ομιλία του Βασιλάκη του Τσιάρτα. 3
olimpiakos 7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Επισης για δες στο task manager αν δουλευει σε full συχνοτητα(δλδ στα 2,55GHz), και δοκιμασε να το ανοιξεις με την μπαταρια χωρις φοριστη! Επισης ρε παιδες πως γινεται να λετε οτι δεν παιζει παιχνιδια απτη στιγμη που παιζω dirt rally(εννοειται ολα στα low) στα 25-30 fps?... Για καθημερινη χρηση ιντερνετ και office μια χαρα ειναι!
Andreasgarb Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Για καθημερινη χρηση ιντερνετ και office μια χαρα ειναι! Θυμάμαι που έπαιρνα ένα αντίστοιχο στην δουλειά, δούλευα office και μια καρτέλα Youtube έπαιζε πάντα μουσική. Ε, δεύτερη καρτέλα δεν άνοιγε - όλο το λαπτοπ πήγαινε σαν το μέλι στην κατηφόρα Για υπομονετικούς, άψογο είναι. Αλλιώς και ssd + 8gb να του βάλεις - πάλι μισοανάπηρο θα είναι. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Θυμάμαι που έπαιρνα ένα αντίστοιχο στην δουλειά, δούλευα office και μια καρτέλα Youtube έπαιζε πάντα μουσική. Ε, δεύτερη καρτέλα δεν άνοιγε - όλο το λαπτοπ πήγαινε σαν το μέλι στην κατηφόρα Για υπομονετικούς, άψογο είναι. Αλλιώς και ssd + 8gb να του βάλεις - πάλι μισοανάπηρο θα είναι. Αναλογως....μηπως ειχε 2gb ram και γεμιζε η μνημη και εκανε swap απτο σκληρο;;μηπως ειχε τα bloatware που βαζει η Lenovo και ετρεχαν...γιατι με Office, youtube και browsing τεσπα δεν ειχα θεματα...αντε κατι μικροκολληματακια και αυτα λογω φουλαρισμενου cpu usage αλλα οχι και τοσο τραγικα οπως λες!!
Andreasgarb Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Αναλογως....μηπως ειχε 2gb ram και γεμιζε η μνημη και εκανε swap απτο σκληρο;;μηπως ειχε τα bloatware που βαζει η Lenovo και ετρεχαν...γιατι με Office, youtube και browsing τεσπα δεν ειχα θεματα...αντε κατι μικροκολληματακια και αυτα λογω φουλαρισμενου cpu usage αλλα οχι και τοσο τραγικα οπως λες!! Μιλάς με καμμένο, 2gb ram δεν έχει ούτε το κινητό μου Clean install πάντα - σιγά μην έχω το οποιοδήποτε μηχάνημα με τα σαβουροπρογραμματα των εταιρειών. 1
Techface Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) λοιπόν ένα Clean install τον windows θα πειση τους άπιστους ο n2840 είναι περισσότερο δυνατός από ότι νομίζουν μερικοί και αν δεν το πιστεύεται δείτε https://www.youtube.com/watch?v=OnBHsdOQz1s τες πα στο θέμα μας to ξαναπήγα service μετά και από μέτρησης που έκαναν στο plaisio αυτή τη φορά μου είπαν ότι παρουσίαζε πρόβλημα στην επεξεργαστική ισχύ πράγμα που σημάνει cpu που είπαν να το ανοίξουν και να το ξαναδώσουν μήπως και στρώση όμως δεν θέλω να χάσω την εγγύηση ρε παιδιά κατα τ άλλα το λάπτοπ δουλευη κανονικά με σαφώς αργότερους ρυθμούς και ζόρια μόλις μπω κάνα Flash Games youtube κτλπ τι να κάνω δεν ξέρω... <O.o> Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2016 από Techface
axel12p Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μήπως από το πέσιμο ξεκουμπωσε η μνήμη; αν πας στις ιδιότητες του υπολογιστή πόση μνήμη σου βγάζει; Είναι η σωστή;
Techface Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 η ram ειναι οκ μηπως αν ξεκουμποσο και ξανακουμποσο ram και cpu θα στρωση ας το δικομασο και αυτο κατι τετιο μου δηχνει..
Andreasgarb Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μήπως από το πέσιμο ξεκουμπωσε η μνήμη; αν πας στις ιδιότητες του υπολογιστή πόση μνήμη σου βγάζει; Είναι η σωστή; 1 σλοτ μνήμης έχει το λαπτοπ . Αν είχε ξεκουμπώσει - δεν θα άναβε Επίσης κατά 90% το cpu πάει πακέτο με την μητρική. Συνεπώς λίγο απίθανο να ..ξεκούμπωσε.
Tigran Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Από εξειδικευμένο σε εξειδικευμένο κατάστημα το πας πάντως το μηχάνημα! Αφού έχει εγγύηση γιατί δεν το στέλνεις στο εξουσιοδοτημένο service?
Techface Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 μετα απο πτωση εγγυηση yok δεν νομιζω να το δαιχτουν οσο για την cpu οχι ειναι μπωρη και χορις μιτρικη το θεμα ειναι καατα ποσο αξιζη να δωσο 100 ευρο για cpu ενω γυρα στα 250 περνης καινουργιο με 4 ραμ και μεταγενεστερω cpu... Dhladh cpu λετε einai to προβλημα ε ?
Andreasgarb Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 μετα απο πτωση εγγυηση yok δεν νομιζω να το δαιχτουν οσο για την cpu οχι ειναι μπωρη και χορις μιτρικη το θεμα ειναι καατα ποσο αξιζη να δωσο 100 ευρο για cpu ενω γυρα στα 250 περνης καινουργιο με 4 ραμ και μεταγενεστερω cpu... Dhladh cpu λετε einai to προβλημα ε ? Το πρόβλημα είναι το λεξικό - χωρίς παρεξήγηση. Πονέσανε τα μάτια μας.
axel12p Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 1 σλοτ μνήμης έχει το λαπτοπ . Αν είχε ξεκουμπώσει - δεν θα άναβε Επίσης κατά 90% το cpu πάει πακέτο με την μητρική. Συνεπώς λίγο απίθανο να ..ξεκούμπωσε. Αν έχει ένα slot τότε ναι, μάλλον δεν θα άνοιγε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα