Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιμένω μέσα στην εβδομάδα το καινούριο λαπτοπ! Σκεφτόμουν λοιπόν να πάρω ένα m2 SSD ή να βγάλω το optical drive και να αγοράσω έναν απλό SSD! Όμως το λαπτοπ υποστηρίζει μέχρι και NVMe M.2 SSD by PCIe Gen3 X4 στα 2200mb/s.

Έτσι έχω μπει σε δίλημμα και δεν ξέρω τι να αγοράσω... Φυσικά το δίλημμα μου περιορίζεται από το μπάτζετ, αυτή τη στιγμή έχω διαθέσιμα κάτι λιγότερο από 100€...

Οι επιλογές μου είναι

1. Samsung 950 PRO (m.2) - 256GB - (write:900mb/s read:2200mb/s) - 186€

2. Samsung SM951 (m.2) - 256GB - (write:1260mb/s read:2260mb/s) - 130€

3. Samsung 850 evo (basic)- 256GB - στα 85€

4. ή το φτηνό SanDisk  X400 (m.2) - 256GB - στα 73€ και να μαζέψω το νου μου...; :unsure:

5. Κάτι άλλο;

Τι λέτε εσείς, να το βάλω το χέρι στη τσέπη; Ειδικά αν έχει κάποιος προσωπική εμπειρία με έναν από τους πρώτους δύο, ας μου πει την άποψη του!

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια, από θέμα χρήσης δεν το χρειάζομαι...

Τα προγράμματα που χρησιμοποιώ κυρίως είναι Autocad cιvil 3D, Sap 2000, ETABS, office, και κάνα παιχνιδάκι που και που!

Απλώς παρήγγειλα την περασμένη εβδομάδα νέο λαπτοπ και είμαι "κ@υλωμένος"... βασικά, θύμα του μάρκετινγκ είμαι... :) 

Δημοσ.

Άριστες εντυπώσεις από τους δυο πρώτους αρκεί να σιγουρευτείς ότι ο controler - bus του laptop θα σου δώσει όλη την ταχύτητα.

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα αφού μπορείς να δώσεις 100+ ευρώ πάρε τον 500άρη τον evo. Αν σου φαίνονται πολλά τα gb πάρε τον 250 evo ή τον 256 850 pro. Δεν αξίζει τίποτε άλλο.

• Like 2

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...