Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το installation παίρνει παρά πολλή ώρα να ολοκληρωθεί... Είναι σταματημένο στο δεύτερο στεπ (ετοιμασία αρχείων) στο 14% εδώ και 40 λεπτά.είναι φυσιολογικό τώρα αυτό;

Δημοσ.

Παιδιά το installation παίρνει παρά πολλή ώρα να ολοκληρωθεί... Είναι σταματημένο στο δεύτερο στεπ (ετοιμασία αρχείων) στο 14% εδώ και 40 λεπτά.είναι φυσιολογικό τώρα αυτό;

Με τι μεσο κανεις install;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καμιά φορά, η θύρα usb 3.0, δημιουργεί προβλήματα στην εγκατάσταση των windows. Αν δεν τελίωσε η εγκατάσταση, δοκίμασε τη usb 2.0 θύρα.

Δημοσ.

Το άφησα ολη τη νύχτα,και μου έβγαλε ότι έλειπαν από το στικακι αρχεία,τώρα πως έγινε αυτό όταν τα πέρασα με το tool της Ms ένας θεός ξέρει...τώρα ξαναπερναω τα αρχεία στο στικακι και θα ξαναδοκιμασω

Δημοσ.

Το στικάκι είναι σίγουρα εντάξει; Μπορεί να σου δημιουργεί εκείνο το θέμα, δοκίμασε και με κάποιο άλλο για σιγουριά αν έχεις διαθέσιμο.

Δημοσ.

αλλο δυστυχως διαθεσιμο δεν υπαρχει,αλλα το στικακι τοσο καιρο λειτουργει κανονικα,τωρα ξαναρχισα και θα δω τι παιζει...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δοκίμασε άλλο στικακι σε usb 2.0 θύρα ή κάψε dvd. Άλλαξες στο uefi bios την επιλογή για legacy mode όταν πήγες να ξεκινησεις format με τα 7?

Δημοσ.

Το λάπτοπ δεν δείχνει να έχει καν bios,μόνο κάτι diagnostics βρήκα.τέλος πάντων έχω εδώ το στικακι το έχω βάλει σε όλες τις θύρες δεν γίνεται τίποτα.κατάφερε η προετοιμασία αρχείων να φτάσει στο 74% και μετά κόλλησε...τώρα δεν ξεπερνάει το 10 σε καμία προσπάθεια

Επισκέπτης
Δημοσ.

τον σκληρό τον έχεις τσεκάρει ?

Δημοσ.

Με το check της HP ναι,και τον έβγαλε 100%.δεν έχω τρόπο για κάτι άλλο και δεν ανοίγω το λάπτοπ με κατσαβίδια γιατί εί αι ολοκαίνουργιο και όχι δικό μου.με DVD no luck,ούτε με USB,έχω πελαγωσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...