mgee Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 καλησπερα! οτι λεει ο τιτλος. μια χαρα δεν εχω κανενα παραπονο απο 6s plus ολα τελεια αλλα βαρεθηκα το κλειστο λογισμικο του ..ποιο κινητο android ανταξιο του προτεινετε να το αλλαξω ; 1
heavyrain Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Και s6/s6edge /s6 edge plus, note 5 nexus 6p ανωτερα επισης
Kostasspil Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 S7 σίγουρα. Μετά πας σε Κινέζικο για αντίστοιχα specs
mgee Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 budget στα λεφτα του iphone. s7 edge ειναι η πρωτη μου επιλογη. htc 10 τι λεει;
DjVassel Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Προσωπικα θεωρω το Interface του android του HTC κλασεις ανωτερο απο αυτο της Samsung. η sammy τα φουλαρει στο blotware
Belisarius Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Νομίζω ότι μερικά videos ξεκαθαρίζουν λίγο το τι γίνεται με τις νέες Samsung συσκευές αντί να αναπαράγονται μύθοι και παλαιότερες εμπειρίες: Site: Site: Site: To S7 γενικότερα ανοίγει γρηγορότερα τις διάφορες εφαρμογές από το M10. Όχι ότι το M10 αργεί αλλά καλό είναι να μιλάμε με facts και όχι με το τι νομίζουμε. Με την λογική ορισμένων το Htc είναι full στο bloatware.
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Αν εννοεις το γρηγοροτερα με το αν ανοιγει μια εφαρμογη μισο ή ενα δευτερο πιο γρηγορα τοτε τι να σου πω....Επισης το θεμα που δεν θα δεις στα παραπανω video ειναι συμπεριφορα του κινητου σε ενα διαστημα κατοχης της συσκευης,τα κολληματα που θα φαει το ενα,τα μικρο λαγκαρισματα και παει λεγοντας. Προφανως και μετα το S6 τα πραγματα εχουν παει προς το καλυτερο προς την samsung μερια. Εγω προσωπικα προτεινω S7 edge μονο και μονο λογω της καλυτερης μπαταριας που εχει γενικα απο τις περισσοτερες συσκευες της αγορας.
Belisarius Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Αν εννοεις το γρηγοροτερα με το αν ανοιγει μια εφαρμογη μισο ή ενα δευτερο πιο γρηγορα τοτε τι να σου πω....Επισης το θεμα που δεν θα δεις στα παραπανω video ειναι συμπεριφορα του κινητου σε ενα διαστημα κατοχης της συσκευης,τα κολληματα που θα φαει το ενα,τα μικρο λαγκαρισματα και παει λεγοντας. Προφανως και μετα το S6 τα πραγματα εχουν παει προς το καλυτερο προς την samsung μερια. Εγω προσωπικα προτεινω S7 edge μονο και μονο λογω της καλυτερης μπαταριας που εχει γενικα απο τις περισσοτερες συσκευες της αγορας. Σκέψου μόνο τι θα γραφόταν σε αντίθετη περίπτωση και το S7 φαινόταν πιο αργό.
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Σκέψου μόνο τι θα γραφόταν σε αντίθετη περίπτωση και το S7 φαινόταν πιο αργό. Οτι και να γραφανε μονο και μονο οποιος εχει γενικα εμπαθεια απο τα παραπανω ειναι για γελια,ειτε υπερασπιζεται το ενα κινητο(οποιας εταιριας και να ειναι)ειτε το αλλο. Για τον μεσο χρηστη τα παραπανω νουμερα ειναι αστεια εκτως και αν βλεπαμε πχ μια εφαρμογη να κανεις 3 λεπτα στο ενα κινητο να ανοιξει και στο αλλο 5 δευτερα. Κοινως τον κοσμο τον ενδιαφερουν οι αξιοσημειωτες διαφορες. Καλως ή κακως η Samsung εχει παραπανω αχρηστες εφαρμογες ακομα και στο S7/edge απο οτι η Htc και επισης μονη της δημιουργησε κακο ονομα με το Touchwiz μεχρι και το S5.
ziaba Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Απόρω πως ακόμα δεν πετάχτηκε κανένας να προτείνει το redmi 3 pro 1
heavyrain Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Αφου υπαρχει το moto g3 τι να κανει μπροστα του η κινεζια το xiaomi....
AntiCambeR Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μα γιατί;Το iphone κάνει τα πάντα!!!Ετσι λένε οι κάτοχοί του.Και είναι ασφαλές,μόνο τους FBI και η NSA μπορούν να το χακάρουν.
chris_g92 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Για όποιον αναρωτιέται γιατί μετράμε ποια εφαρμογή θα ανοιξει γρηγορότερα ναι έτσι φτάσαμε να τα μετράμε καθώς lagg δεν πρόκειται να δεις. Εγώ έχω ένα z2 με τον 801 πάνω και δεν έχει lagg ούτε για δείγμα σιγά μην έχουν τα μοντέλα του 2016
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα