chrinsomnias Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Λογω συνολικής αναβαθμισης ψαχνω τι παστα να παρω για στοκ i6700k. Βρηκα ομως μια Arctic Silver 5 που μου εχει ξεμεινει εδω και καμια οκταετια !!! Υπαρχει περιπτωση να εχει αλοιωθει ή να την χρησιμοποιησω αφοβα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Πρωσοπικά θα έπερνα μια νέα 3-4 ευρώ έστω την πιο φτηνή αυτή μπορεί και να εχει γινει πετρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Λογω συνολικής αναβαθμισης ψαχνω τι παστα να παρω για στοκ i6700k. Βρηκα ομως μια Arctic Silver 5 που μου εχει ξεμεινει εδω και καμια οκταετια !!! Υπαρχει περιπτωση να εχει αλοιωθει ή να την χρησιμοποιησω αφοβα ? Δεν χαλάει θεωρητικά, αλλά δεν παίρνεις καμια ΜΧ4, ΡΚ-3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrinsomnias Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Οκ ευχαριστω παιδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δεν παθαίνει απολύτως τίποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Η AS 5 έχει δείξει ότι προκαλεί διαβρώσεις σε ορισμένες περιπτώσεις. Από τη στιγμή που έχουν βγει και καλύτερες πάστες και χωρίς προβλήματα πάρε μια καινούργια από αυτές που αναφέρθηκαν. Ούτως ή άλλως το κόστος τους είναι μικρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Πλάκα κάνεις ετσι? Μεχρι τώρα τα παραμύθια της χαλιμάς μιλούσαν για αγωγιμότητα τώρα και διάβρωση Θερμοαγώγιμη πάστα είναι που κάνει μια χαρά την δουλειά της δεν είναι ούτε αλουμινόχαρτο, ουτε aqua forte 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δε ξέρω γτ το φόρουμ απαξιωνει γενικά την as5 σαν παλιά, μη ικανή με τα σημερινά δεδομένα κτλ. Σε Εμένα τουλαχιστον έκανε καλύτερη δουλεια απ την μx4 κι οποιαδήποτε αλλη δοκιμασα. Το μονο κακό είναι πως έχει κάποια δυσκολία στο καθάρισμα αλλά κι αυτό είναι διαχειρισιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Πλάκα κάνεις ετσι? Μεχρι τώρα τα παραμύθια της χαλιμάς μιλούσαν για αγωγιμότητα τώρα και διάβρωση Θερμοαγώγιμη πάστα είναι που κάνει μια χαρά την δουλειά της δεν είναι ούτε αλουμινόχαρτο, ουτε aqua forte Δεν μιλάω για πλήρη διάβρωση φυσικά αλλά σε πολύ μικρή. Πρώτη φορά το ακούς? Δε ξέρω γτ το φόρουμ απαξιωνει γενικά την as5 σαν παλιά, μη ικανή με τα σημερινά δεδομένα κτλ. Σε Εμένα τουλαχιστον έκανε καλύτερη δουλεια απ την μx4 κι οποιαδήποτε αλλη δοκιμασα. Το μονο κακό είναι πως έχει κάποια δυσκολία στο καθάρισμα αλλά κι αυτό είναι διαχειρισιμο. Δεν την απαξιώνω, Την χρησιμοποιούσα για χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά κι αποκλειστικά. Πρόσφατα σε άλλο θρεντ παλι σχολιάστηκε σαν απαρχαιωμένη και μου κανει εντύπωση με δεδομένο οτι είναι ακόμη αρκετά καλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα