Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογω συνολικής αναβαθμισης ψαχνω τι παστα να παρω για στοκ i6700k. Βρηκα ομως μια Arctic Silver 5 που μου εχει ξεμεινει εδω και καμια οκταετια !!! Υπαρχει περιπτωση να εχει αλοιωθει ή να την χρησιμοποιησω αφοβα ?

Δημοσ.

Πρωσοπικά θα έπερνα μια νέα 3-4 ευρώ έστω την πιο φτηνή αυτή μπορεί και να εχει γινει πετρα

Δημοσ.

Λογω συνολικής αναβαθμισης ψαχνω τι παστα να παρω για στοκ i6700k. Βρηκα ομως μια Arctic Silver 5 που μου εχει ξεμεινει εδω και καμια οκταετια !!! Υπαρχει περιπτωση να εχει αλοιωθει ή να την χρησιμοποιησω αφοβα ?

Δεν χαλάει θεωρητικά, αλλά δεν παίρνεις καμια ΜΧ4, ΡΚ-3?

Δημοσ.

Η AS 5 έχει δείξει ότι προκαλεί διαβρώσεις σε ορισμένες περιπτώσεις. Από τη στιγμή που έχουν βγει και καλύτερες πάστες και χωρίς προβλήματα πάρε μια καινούργια από αυτές που αναφέρθηκαν. Ούτως ή άλλως το κόστος τους είναι μικρό.

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις ετσι? Μεχρι τώρα τα παραμύθια της χαλιμάς μιλούσαν για αγωγιμότητα τώρα και διάβρωση  :X  :X

Θερμοαγώγιμη πάστα είναι που κάνει μια χαρά την δουλειά της δεν είναι ούτε αλουμινόχαρτο, ουτε aqua forte

• Like 1
Δημοσ.

Δε ξέρω γτ το φόρουμ απαξιωνει γενικά την as5 σαν παλιά, μη ικανή με τα σημερινά δεδομένα κτλ.

Σε Εμένα τουλαχιστον έκανε καλύτερη δουλεια απ την μx4 κι οποιαδήποτε αλλη δοκιμασα.

Το μονο κακό είναι πως έχει κάποια δυσκολία στο καθάρισμα αλλά κι αυτό είναι διαχειρισιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Πλάκα κάνεις ετσι? Μεχρι τώρα τα παραμύθια της χαλιμάς μιλούσαν για αγωγιμότητα τώρα και διάβρωση  :X  :X

Θερμοαγώγιμη πάστα είναι που κάνει μια χαρά την δουλειά της δεν είναι ούτε αλουμινόχαρτο, ουτε aqua forte

Δεν μιλάω για πλήρη διάβρωση φυσικά αλλά σε πολύ μικρή. Πρώτη φορά το ακούς?

Δε ξέρω γτ το φόρουμ απαξιωνει γενικά την as5 σαν παλιά, μη ικανή με τα σημερινά δεδομένα κτλ.

Σε Εμένα τουλαχιστον έκανε καλύτερη δουλεια απ την μx4 κι οποιαδήποτε αλλη δοκιμασα.

Το μονο κακό είναι πως έχει κάποια δυσκολία στο καθάρισμα αλλά κι αυτό είναι διαχειρισιμο.

Δεν την απαξιώνω, Την χρησιμοποιούσα για χρόνια.

Δημοσ.

Δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά κι αποκλειστικά. Πρόσφατα σε άλλο θρεντ παλι σχολιάστηκε σαν απαρχαιωμένη και μου κανει εντύπωση με δεδομένο οτι είναι ακόμη αρκετά καλη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...