Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε το ερώτημα μου το απαντήσες αλλά που είναι ξεκάθαρο που αφορά την κονσόλα η το pc αυτό ρώτησα από την αρχή δεν ζήτησα τίποτα παραπάνω. Επίσης το δεύτερο σκελος του θέματος μου είναι να ακούσω διάφορες προτάσεις τι θα έβαζε έφτιαχνε κάποιος στην θέση μου.

Όλα αυτά χωρίς καμία διάθεση παρεξηγησης.

Ναι τι ακριβως θες να διαβασεις πανω σε αυτο που δεν γνωριζεις ηδη???

Οτι τα παιχνιδια στο pc ειναι φθηνοτερα απο οτι στις κονσολες πραγμα που το γνωριζεις ηδη???

Οτι στο pc δεν πληρωνεις το online καθε χρονο οπως στις κονσολες???

Οτι στο pc παιζεις τα παιχνιδια καλυτερα απο τις κονσολες σε 60fps ανετοτατα χωρις καν να εχεις ακριβο συστημα???

Οτι στο Pc παιζει με οποιο controller σε βολευει/θελεις???

Υπαρχουν απειροι λογοι πραγματικα να προτιμησει καποιος το pc απο κονσολα και στην κονσολα το μονο που θα ακουσεις ειναι να την προτιμησεις αν βαριεσαι να ασχολεισαι με pc hardware και αλλαγες/αναβαθμισεις(οποτε χρειαζονται)και για μερικα καλα exclusive που βγαζουν(κυριως στο Play),τιποτα αλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Το ζήτημα είναι ότι αγοραζωντας μια κονσόλα θα μπορώ να παίζω τα games μέχρι να κλείσει ο κύκλος υποστηρίξεις εννοώ στο pc που θα φτιάξω τώρα θα μπορώ να παίξω ένα νέο game μετά από 2 χρόνια η κάθε τόσο θα πρέπει να αγοράσω καινούργια κάρτα γραφικών η cpu για να το τρέχει σωστά ;

Δημοσ.

Το ζήτημα είναι ότι αγοραζωντας μια κονσόλα θα μπορώ να παίζω τα games μέχρι να κλείσει ο κύκλος υποστηρίξεις εννοώ στο pc που θα φτιάξω τώρα θα μπορώ να παίξω ένα νέο game μετά από 2 χρόνια η κάθε τόσο θα πρέπει να αγοράσω καινούργια κάρτα γραφικών η cpu για να το τρέχει σωστά ;

Σου βαζω 2 video gaming pc(με μτχ κομματια μεν αλλα θα σου πω τι εννοω απο πλευρας κοστους)

Πρωτο pc με σκοπο το Dark Souls 3 που ειναι παιχνιδι του Απριλιου

ι5 750 επεξεργαστης ο οποιος βγηκε το 2009 http://ark.intel.com/products/42915/Intel-Core-i5-750-Processor-8M-Cache-2_66-GHz

Amd 7870 5 Μαρτιου του 2012 http://videocardz.com/ati/radeon-7000/radeon-7870 δες λοιπον ενα τοσο παλιο συστημα πως παιζει παιχνιδια εν ετη 2016.

Θες για παιχνιδια first person shooter???i5 του 2011 και μια 7970 του 2012 και σηκωνουν οτι παιχνιδι εχει βγει μεχρι σημερα σε υψηλες ρυθμισεις.

Αρκει να ξερεις που να κοιτας και τι απαιτησεις εχεις.

Αυτη η χαζομαρα με την αλλαγη καρτας καθε 2 χρονια ειναι μυθος που τον βγαζουν καποιοι που δεν ξερουν που τους πανε τα 4.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θέλω να στήσω ένα σύστημα το οποίο θα παίζει όλα τα games 2016 άνετα και να είναι τουλάχιστον εάν αξιόπιστο σύστημα για τα επόμενα 5 χρόνια, οπότε θέλω να στραφώ σε μια υλοποίηση με βαθμός χρόνου όχι κάτι πρόχειρο για να παίξω ένα game και μετά να φτιάχνω άλλο.

Πιστεύω να κατάλαβες τι ψάχνω για αυτό και ρώτησα διάφορες συν θέσεις από τα παιδιά για να συγκρίνω και να μπορώ να έχω μια καθαρή εικόνα.

Δημοσ.

Εξακολουθω να μην σε καταλαβαινω και παρακολουθω. Το budget που διαθετεις ειναι συγκεκριμενο,και οι επιλογες ειναι μια και μια που λεμε.Μαντικες ικανοτητες για τα παιχνιδια μετα απο 5(μη πω και 2.5με 3)χρονια κανεις δεν εχει για να σου απαντησει στο παραπανω.

Εγώ θέλω να στήσω ένα σύστημα το οποίο θα παίζει όλα τα games 2016 άνετα και να είναι τουλάχιστον εάν αξιόπιστο σύστημα για τα επόμενα 5 χρόνια, οπότε θέλω να στραφώ σε μια υλοποίηση με βαθμός χρόνου όχι κάτι πρόχειρο για να παίξω ένα game και μετά να φτιάχνω άλλο.
Πιστεύω να κατάλαβες τι ψάχνω για αυτό και ρώτησα διάφορες συν θέσεις από τα παιδιά για να συγκρίνω και να μπορώ να έχω μια καθαρή εικόνα.

Απο το παραπανω που γραφεις παντως δεν καταλαβες τι εννοουσα με το παραπανω video και σχολια δυστηχως και φενεται οτι δεν εχεις ψαξει καθολου παρολο τα οσα ειχες γραψει πιο πισω.

Απο το δε πιο πανω φενεται επισης οτι εχεις μπερδεψει τα ποδια σου λιγο. Το παραπανω pc που σου ανεβασα για το Dark Souls 3 των 200δολλαριων τρεχει το Dark Souls 3 καλυτερα απο τις κονσολες. Μην μπερδευεις το πως παιζεις ενα παιχνιδι σε κονσολα με το πως μπορεις να παιξεις σε ενα Pc.

Το ξαναλεω λες πιο πισω οτι το εχεις ψαξει και το ψαχνεις αλλα ως τωρα δεν εχω δει ουτε μια τετοια απαντηση σε αυτα που εχουν γραφτει/ειπωθει.

• Like 3
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου.

Μπορείς να περιμένεις 2 μήνες για την νέα γενιά gpu; Ο βασικός "κορμός" του pc σου πρέπει να ειναι ο εξής: i5 6500, 8gb 2133mhz ram, b150 ή h170 motherboard (το b150 είναι το φθηνό chipset και το h170 το πιο ακριβό. Σε gaming δεν θα δεις καμία διαφορά, πήγαινε για το φθηνότερο), έμπιστο τροφοδοτικό 550w (xfx καλά και φθηνά), κουτί της προτίμησής σου, WD blue 1tb hdd και ssd ένας samsung 850evo 250gb. Για gpu είτε θα πάρεις μια 390 τώρα ή μία 490/1070 στο μέλλον μόλις έρθει η νέα γενιά. Η βασική ερώτηση είναι εάν θες να περιμένεις ή όχι.

*Αυτό με τις αναβαθμίσεις κάθε δύο χρονια είναι μία βλακεία που λένε τα console peasants που σκάνε 50€ τον χρονο για το online (και 60€ το game παρακαλώ χωρίς backwards compatibility). Αφού έχεις τα λεφτά και την όρεξη μην το σκέφτεσαι καν για κονσόλα φιλέ, οι κονσόλες πέρα από δύο καλά exclusives (κυρίως στο PS όπως είπε και ο fulgore) είναι για τίποτα ουγκανους να παίζουν FIFA, ειδικά αυτή η γενιά ήταν για κλάματα.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε το ερώτημα μου το απαντήσες αλλά που είναι ξεκάθαρο που αφορά την κονσόλα η το pc αυτό ρώτησα από την αρχή δεν ζήτησα τίποτα παραπάνω. Επίσης το δεύτερο σκελος του θέματος μου είναι να ακούσω διάφορες προτάσεις τι θα έβαζε έφτιαχνε κάποιος στην θέση μου.

Όλα αυτά χωρίς καμία διάθεση παρεξηγησης.

Φιλε εννοητε πως pc γιατι κανει τα παντα γιατι αναβαθμιζεται κιολας

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...