zeremefico Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Χρειάζομαι ένα καινούργιο πισι με budget έως 500€. Η χρήση που θέλω είναι σερφάρισμα και word, δεν θα παίζω παιχνίδια και λίγο photoshop και επεξεργασία βίντεο (όχι κάτι ιδιαίτερο). Επέλεξα το eshop και προτιμώ αυτό, αφού έχει όλα τα πράγματα διαθέσιμα. Μου λείπει ένα κουτί, ένα τροφοδοτικό (αν γίνεται αθόρυβο) και μία οθόνη αξίας έως 160 ευρώ, και ζητάω τις προτάσεις σας. Έχω ήδη ένα probook triple boot και θέλω και ο καινούργιος να έχει δυνατότητα hackintosh. Το hardware που επισυνάπτω είναι συμβατό αλλά έχω την εξής απορία: Θυσιάζω απόδοση σε δεδομένη τιμή με τα συγκεκριμένα parts; Ευχαριστώ.
pano Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Xάνεις κανά 40άρι το πολύ από την επιλογή της μητρικής,κατά τα άλλα καλά είσαι. Είναι και ο ssd στην λίστα συμβατότητας;Αν όχι μπορείς να αγοράσεις κατι πιο φθηνό.
zeremefico Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Xάνεις κανά 40άρι το πολύ από την επιλογή της μητρικής,κατά τα άλλα καλά είσαι. Είναι και ο ssd στην λίστα συμβατότητας;Αν όχι μπορείς να αγοράσεις κατι πιο φθηνό. Τί να σου πω, δεν είμαι σίγουρος για τον ssd αλλά στο probook υπήρχαν θέματα ακόμα και με τα διαφορετικά revisions της κάρτας wifi. Μπορώ να τους ρωτήσω για τον ssd. http://www.tonymacx86.com/buyersguide/may/2016#CustoMac_Budget_ATX
SpirosZ68 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Φιλε μου η μητρικη ειναι 1150 socket με DDR3, ο επεξεργαστης 1151 socket και οι μνημες DDR4... θα δυσκολευτεις να τα βαλεις... 3
zeremefico Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Φιλε μου η μητρικη ειναι 1150 socket με DDR3, ο επεξεργαστης 1151 socket και οι μνημες DDR4... θα δυσκολευτεις να τα βαλεις... Μπορείς να κοιτάξεις το λινκ στο παραπάνω ποστ με τη λίστα του hardware (budget atx), νομίζω αυτά μου βγάζει.
SpirosZ68 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 http://www.e-shop.gr/mitriki-gigabyte-ga-z170-hd3p-retail-p-PER.527313 Προτιμοτερη η Ζ170 ΗD3 απο την ακριβοτερη H170 Gaming 3 Edit: Ειχε και αλλες επιλογες που τις ειδα μετα. Η συγκεκριμενη Gigabyte αν και τσιμπιμενη σε σχεση με αλλα μαγαζια ειναι καλη επιλογη.
SpirosZ68 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Έχει δίκιο ο SpirosZ68,συγνώμμη δεν το πρόσεξα. Εμενα μου συμβαινει συχνοτερα Για οθονη ρωτα καλυτερα στο sub-forum για τις οθονες. Εγω προτεινω κατι σαν αυτην εδω https://www.skroutz.gr/s/6233495/LG-24MP57VQ.html αλλα ρωτα κι εκει να παρεις περισσοτερες απαντησεις 2
kapsts Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Οθονη δες και αυτη αν σου αρεσει το glossy panel https://www.skroutz.gr/s/7888706/Dell-S2316H.html?from=autocomplete&keyphrase=s2316h#reviews
jimakos234 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Αυτο θα σου πρότεινα εγώ, σε αυτα τα λεφτα + οθονη, με ενα 20 ακομα παίρνεις IPS
ThanosA Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Χρειάζομαι ένα καινούργιο πισι με budget έως 500€. Η χρήση που θέλω είναι σερφάρισμα και word, δεν θα παίζω παιχνίδια και λίγο photoshop και επεξεργασία βίντεο (όχι κάτι ιδιαίτερο). Επέλεξα το eshop και προτιμώ αυτό, αφού έχει όλα τα πράγματα διαθέσιμα. Μου λείπει ένα κουτί, ένα τροφοδοτικό (αν γίνεται αθόρυβο) και μία οθόνη αξίας έως 160 ευρώ, και ζητάω τις προτάσεις σας. Έχω ήδη ένα probook triple boot και θέλω και ο καινούργιος να έχει δυνατότητα hackintosh. Το hardware που επισυνάπτω είναι συμβατό αλλά έχω την εξής απορία: Θυσιάζω απόδοση σε δεδομένη τιμή με τα συγκεκριμένα parts; Ευχαριστώ. Αφού έχεις hackintosh στο laptop σίγουρα θα ξέρεις τα site για hackintosh και τα compatibilities. Τσέκαρε tony για skylake build με την φθηνότερη mobo. Τα υπόλοιπα cpu. Τροφοδοτικό τσέκαρε το seasonic G 360 από e-shop. Αθόρυβο με την γνωστή ποιότητα της seasonic.
SpirosZ68 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 θα συμφωνησω με τον Thanos για το τροφοδοτικο.Κατα τη γνωμη μου για να βγει το μπατζετ και να εχει και περιθωριο να πανε τα χρηματα εκει που πρεπει δεν θα εβαζα την Ζ170 που σου προτεινα στην αρχη αλλα την λιγο πιο οικονομικη Η170 της Asrock και με μια επιλογη σχετικα οικονομικου κουτιου θα μεινουν χρηματα να πανε ειτε σε καλυτερο μονιτορ (το Dell που προταθηκε ειναι καλο αν και το γεγονος οτι ειναι Glossy το κανει ακαταλληλο κατα τη γνωμη μου για photoshop εκτος κι αν ειναι καθαρα ερασιτεχνικη casual χρηση, σε καμια περιπτωση ομως μην βαλεις μονιτορ που δεν ειναι IPS για τη χρηση που το θες).
jimakos234 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Αφού έχεις hackintosh στο laptop σίγουρα θα ξέρεις τα site για hackintosh και τα compatibilities. Τσέκαρε tony για skylake build με την φθηνότερη mobo. Τα υπόλοιπα cpu. Τροφοδοτικό τσέκαρε το seasonic G 360 από e-shop. Αθόρυβο με την γνωστή ποιότητα της seasonic. Και η superflower είναι απο τις καλύτερες, είναι ΟΕΜ πολλων εταιριων, (πχ EVGA G2/P2/T2-> super flower leadex gold/plat/titanium. evga B2-> leadex silver klp klp) θα συμφωνησω με τον Thanos για το τροφοδοτικο. Κατα τη γνωμη μου για να βγει το μπατζετ και να εχει και περιθωριο να πανε τα χρηματα εκει που πρεπει δεν θα εβαζα την Ζ170 που σου προτεινα στην αρχη αλλα την λιγο πιο οικονομικη Η170 της Asrock και με μια επιλογη σχετικα οικονομικου κουτιου θα μεινουν χρηματα να πανε ειτε σε καλυτερο μονιτορ (το Dell που προταθηκε ειναι καλο αν και το γεγονος οτι ειναι Glossy το κανει ακαταλληλο κατα τη γνωμη μου για photoshop εκτος κι αν ειναι καθαρα ερασιτεχνικη casual χρηση, σε καμια περιπτωση ομως μην βαλεις μονιτορ που δεν ειναι IPS για τη χρηση που το θες). Hackintosh_Build_2.png νομιζω οτι στο συνολικο budget είναι και η οθονη αυτο το κανει λιγο πιο δυσκολο
SpirosZ68 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 νομιζω οτι στο συνολικο budget είναι και η οθονη αυτο το κανει λιγο πιο δυσκολο Νομιζω οτι με τον τροπο που το εχει γραψει εχει διαχωρισει το μπατζετ του PC απο την οθονη. Πιστευω εννοει 500 για το PC και 160 για την οθονη ξεχωριστα. Τουλαχιστον αυτο μαρτυρουν και οι αρχικες του επιλογες (κι ας ηταν ακυρες)
jimakos234 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Νομιζω οτι με τον τροπο που το εχει γραψει εχει διαχωρισει το μπατζετ του PC απο την οθονη. Πιστευω εννοει 500 για το PC και 160 για την οθονη ξεχωριστα. Τουλαχιστον αυτο μαρτυρουν και οι αρχικες του επιλογες (κι ας ηταν ακυρες) Καλό θα ήταν να μας πει τότε ο ts @zeremefico 500 μονο για pc ή και οθόνη? Να μην σου προτεινουμε ακυρα πραγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα