Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Όπως είδατε στο τίτλο έχω την εξής οθόνη (LG Flatron e2251) στον υπολογιστή μου. Ανοίγω την οθόνη και ανοιγοκλείνει συνεχώς μόνη της (on - off συνεχεια). Μου το έχει ξανακάνει αρκετές φορές, αλλά το έκανε για 30-60 δευτερόλεπτα και άνοιγε κανονικά. Τώρα είναι έτσι εδώ και δύο ώρες και δε λέει να ανοίξει. Τι πρόβλημα υπάρχει; Μπορώ να το φτιάξω εγώ;

Δημοσ.

Συνηθως τετοια προβληματα ειναι απο φουσκωμενους πυκνωτες.Τους αλλαζεις με ελαχιστο κοστος.Πρεπει ομως να το κανει καποιος που ξερει.

Δημοσ.

οι πυκνωτες εχουν μηδαμινο κοστος.Αν το πας στην lg θα σε γδαρουν.Το καλυτερο ειναι να βρεις καποιον που ασχολειται με επισκευες να το κοιταξει.Ποσο να ζητησει , 20-25 ευρω το πολυ.Και στο ινσομνια υπαρχουν παιδια που ασχολουνται με επισκευες και κανουν πολυ καλες τιμες.Βαλε αγγελια καποιος θα βρεθει και θα τα βρειτε στην τιμη.

Δημοσ.

Εγω σε μια W2242s που εκανε ακριβως οτι κανει η δικια σου αλλαξα εναν ανοιγμενο και εναν φουσκομενο μονος μου χωρις να ξερω πολλα πολλα (για πεταμα  θα πηγαινε)και ειναι κομπλε οι 2 πυκνωτες εκαναν 3 ευρω απο επαρχια που ειμουνα .Λογικα αν τους παραγειλης θα ειναι πιο φτηνα.Η εργασια ειναι το θεμα αν το κατεχεις με κολητηρι δοκιμασε το.Δεν ειναι σαν μητρικη pc και ετσι δεν ειναι δυσκολο 

Δημοσ.

Ένας πυκνωτής δεν χρειάζεται να είναι φουσκωμένος για να μην δουλεύει σωστά, μπορεί να μην έχει φουσκώσει αλλά να είναι για πέταμα. ίσως φταίει και το κουμπί on-off.

Οι πυκνωτές κοστίζουν 20-30 λεπτά ο καθένας και ένα κολλητήρι με καλάι και τρόμπα 7-8€. Οπότε αν ψάξεις διάφορα video στο youtube πως να αλλάξεις πυκνωτές ίσως τα καταφέρεις.

Αν αλλάξεις τους πυκνωτές καλό είναι να τους αλλάξεις όλους.

Προσοχή στην τάση και ότι κάνεις, να το κάνεις με την οθόνη εκτός πρίζας.

Δημοσ.

Μόνος δεν θέλω να το αλλάξω, δεν τα ξερω και πολυ καλα. Έχω φιλαράκι τεχνικό. Απλά τους πυκνωτές θα πληρώσω. Λογικά μπορεί να το κάνει αυτος. Τελος παντων, ευχαριστω παιδια! :)

• Like 1
Δημοσ.

Θα την κανεις την δουλεια με το φιλαρακι σου αν ξερει να δουλευει το κολητηρι. 10 λεπτα μαξ ειναι η δουλεια

• Like 1
Δημοσ.

Λύθηκε το πρόβλημα παιδιά. Τελικά δεν έφταιγε η οθόνη αλλά το καλώδιο. Άλλαξα καλώδια και όλα κομπλέ! :D Dual LG Flatron monitor on the go! 

post-305410-0-09678000-1463393106_thumb.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...