@topos Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Είχα το Moto E 2nd gen πριν λίγους μήνες και για την τιμή του είναι εκπληκτικό. Πάει σφαίρα, και η οθόνη του είναι μακράν καλύτερη από του Lumia 550 λόγω IPS (αντί για απλή LCD). Θεωρώ πως στα χρήματα που κοιτάς, είναι η καλύτερη επιλογή, από Ελλάδα. Εχω την εντυπωση πως ειναι ips και του 550(επιπλεων εχει πολυ καλυτερη αναλυση και πιθανοτατα εχει και το clearblack).Τα εχεις δει διπλα-διπλα και ειναι καλυτερη του moto E? Υ.γ βασικα το κυριο παραπονο μου απο το 535 ηταν η τρομερα μετρια οθονη density+φωτεινοτητα και βλεπω πως το 550 ειναι σαφεστατη αναβαθμιση σε αυτο τον τομεα..
AlienTechGR Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Εχω την εντυπωση πως ειναι ips και του 550(επιπλεων εχει πολυ καλυτερη αναλυση και πιθανοτατα εχει και το clearblack). Τα εχεις δει διπλα-διπλα και ειναι καλυτερη του moto E? Υ.γ βασικα το κυριο παραπονο μου απο το 535 ηταν η τρομερα μετρια οθονη density+φωτεινοτητα και βλεπω πως το 550 ειναι σαφεστατη αναβαθμιση σε αυτο τον τομεα.. Απλή LCD έχει το Lumia 550. Ούτε IPS, ούτε clear black.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα