Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να πάρω στον πατέρα μου ένα κινητό μέχρι 100 ευρώ.η χρήση που θα κάνει θα ειναι μόνο μηνύματα και κλήσεις και από εφαρμογές θα έχει μόνο viber και whatsapp.επίσης η οθόνη αν γίνετε να είναι κάτω από 5".

Δημοσ.

Aν διάβαζες και ότι έγραψα... :)

Την ώρα που πόσταρα εγώ, είχες ήδη ποστάρει εσύ και δε μου το είχε βγάλει. :P

• Like 1
Δημοσ.

Την ώρα που πόσταρα εγώ, είχες ήδη ποστάρει εσύ και δε μου το είχε βγάλει. :P

Ναι ήταν κοντά, δεν το είδα, my bad :P

Δες και αυτο

http://www.skroutz.gr/s/7697920/Doogee-Galicia-X5-Pro-16GB.html

Η και το απλο που ειναι ακομα πιο φθηνο.

Αρκετα καλα για τα χρηματα που ζητανε.

Είδα σε review (youtube x5 pro vs blackview) αρκετά αργό, ακόμα και δίπλα σε άλλα με 1GB ραμ. Οθόνη με φτωχές γωνίες αλλά στην διάσταση οθόνης είναι απο τα λίγα "καλά" ;)

Δημοσ.

Εχω το απλο Χ5 και αργο δε το λες.

Για τα λεφτα του και εφοσον ειναι και για το πατερα του και θα θελει απλη χρηση φανταζομαι,δε νομιζω να τον ενδιαφερουν τα αλλα.

Ειναι ενα κινητο με vanilla android,παιρνει και αναβαθμισεις,φθηνο ειναι και εχει καλη ποιοτητα κατασκευης και ειναι αρκετα στιβαρο(πραγμα που μετραει για τη χρηση του πιστευω)

• Like 1
Δημοσ.

θέλω να πάρω στον πατέρα μου ένα κινητό μέχρι 100 ευρώ.η χρήση που θα κάνει θα ειναι μόνο μηνύματα και κλήσεις και από εφαρμογές θα έχει μόνο viber και whatsapp.επίσης η οθόνη αν γίνετε να είναι κάτω από 5".

Για αυτα που αναφερεις πηγαινε σε lumia 550 στο 80ευρω.

Δημοσ.

Εχω το απλο Χ5 και αργο δε το λες.

Για τα λεφτα του και εφοσον ειναι και για το πατερα του και θα θελει απλη χρηση φανταζομαι,δε νομιζω να τον ενδιαφερουν τα αλλα.

Ειναι ενα κινητο με vanilla android,παιρνει και αναβαθμισεις,φθηνο ειναι και εχει καλη ποιοτητα κατασκευης και ειναι αρκετα στιβαρο(πραγμα που μετραει για τη χρηση του πιστευω)

Ναι, η προσωπική χρήση μετράει παραπάνω απο βίντεο στο youtube ;)

• Like 1
Δημοσ.

ανάμεσα στο μοτο και το λουμια 550 σε πιο κρατάει περισσότερο η μπαταρία με χαλαρή χρήση ;

Δημοσ.

Είχα το Moto E 2nd gen πριν λίγους μήνες και για την τιμή του είναι εκπληκτικό. Πάει σφαίρα, και η οθόνη του είναι μακράν καλύτερη από του Lumia 550 λόγω IPS (αντί για απλή LCD).

Θεωρώ πως στα χρήματα που κοιτάς, είναι η καλύτερη επιλογή, από Ελλάδα.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...