Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια (ειμαι λιγο ασχετος οποτε οποια βοηθεια θα την εκτιμουσα).
Εχει 2 μερες τωρα το τροφοδοτικο μου οπως σας προλόγισα κ στον τιτλο οταν ανοιγω ενα συγκεκριμενο game αρχιζει να δουλευει σαν τρελο κρινοντας απο το ανεμηστηρακι ανεβαζει θερμοκρασια και μυριζει σαν καμενο. Σε απλη χρηση δεν εχω καποιο θεμα.Δοκιμασα να το ανοιξω και να το κθαρισω,οντως ειχε αρκετη βρωμια μεσα. Ομως δεν βρηκα διαφορα, το τροφοδοτικο μου ειναι no name αλλα εδω και 4 χρονια σχεδον δεν ειχα κανενα θεμα. Φταίει το τροφοδοτικο ; το game ; Εχετε να μου προτεινετε κατι ;

Δημοσ.

Δεκτο, απλα το αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δεν εχω θεμα σε αλλα games η σε απλη χρηση 
μονο σε ενα συγκεκριμενο... 

Δημοσ.

Πάλι καλά που έχεις μόνο σε ένα game και ακόμα πιο τυχερός που λειτουργεί το μηχάνημά σου. Η μυρωδιά του καμένου από το τροφοδοτικό έρχεται?

• Like 1
Δημοσ.

Πάλι καλά που έχεις μόνο σε ένα game και ακόμα πιο τυχερός που λειτουργεί το μηχάνημά σου. Η μυρωδιά του καμένου από το τροφοδοτικό έρχεται?

Ναι τσεκαρισμενο 

Δημοσ.

Στη θέση σου δεν θα το άνοιγα καν το μηχάνημα αν δεν έπαιρνα ένα επώνημο της προκοπής τροφοδοτικό.

• Like 3
Δημοσ.

Με τρομαξατε λιγο, ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες θα κοιταξω αμεσα για καινουργιο... Εχετε να μου προτεινεται καποιο ; 

Με τρομαξατε λιγο, ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες θα κοιταξω αμεσα για καινουργιο... Εχετε να μου προτεινεται καποιο ; 

ενοεις εδω http://www.insomnia.gr/topic/487346-τροφοδοτικά-desktopποιόποιός/; Και κατι τελευταίο μολις ανοιξα τον πυργο διαπιστοσα οτι η καρτα γραφικων  καιη αρκετα πεζει να ευθυνεται το τροφοδοτικο ; 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Eκεί θα σου προτείνουν.

Γράψε κάρτα γραφικών κλπ καθώς και budget.

Εκεί όμως.

Δημοσ.

Πες μας και ποιο είναι, εγώ είμαι πολύ περίεργος. :P

Γραψε εκεί που προτάθηκε ;)

ενοεις εδω http://www.insomnia.gr/topic/487346-τροφοδοτικά-desktopποιόποιός/; Και κατι τελευταίο μολις ανοιξα τον πυργο διαπιστοσα οτι η καρτα γραφικων  καιη αρκετα πεζει να ευθυνεται το τροφοδοτικο ; 

Δημοσ.

Πολύ έπρεπε να σε τρομάξουμε. Το θετικό είναι ότι σου έδωσε προειδοποίηση και δεν σου έκαψε τίποτε. Ανέφερε ποιο είναι το σύστημά σου αναλυτικά  και τα χρήματα που διαθέτεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κάνε αυτό που σου είπαμε για την πρόταση τροφοδοτικού. Μην ξαναπαίξεις μέχρι να το αλλάξεις. Τώρα γενικά για τις θερμοκρασίες πρέπει να καθαρίζεις κουτί-ανεμιστήρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...