kSiS Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 καλησπέρα. τέλη του μήνα θα βρίσκομαι Κύπρο για διακοπές για μερικές ημέρες. έχω σκεφτεί να νοικιάσω αυτοκίνητο. δεν έχω ξανα νοικιάσει ποτέ μου. ψάχνω ότι πιο οικονομικό υπάρχει, αρκεί να έχει air condition. έχετε να μου προτείνεται κάποια εταιρία ή κάποιον αντιπρόσωπο; είναι κάτι που πρέπει να προσέξω στο συμφωνιτικό; μπορώ να αποφύγω πληρωμή με κάρτα; υπάρχει κάποια συμβουλή απο κάποιον με παρόμοια εμπειρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ασχετο μεν αλλα ξερεις οτι στην Κυπρο εχει κυκλοφορια απο αριστερα ...Θα προσαρμοστεις ευκολα ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logokrimenos Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ασχετο μεν αλλα ξερεις οτι στην Κυπρο εχει κυκλοφορια απο αριστερα ...Θα προσαρμοστεις ευκολα ? Είναι αρκετά εύκολο. Εγω δνε το περίμενα να το συνηθίσω αμέσως. Κατα 99,9% θα είναι και αυτόματο το νοικιασμένο, οπότε θα έχει όλη την προσοχή του στον δρόμο και δεν θα ψάχνει λεβιέδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μακαρι...Μονο που βλεπω στην tv να κυκλοφορουν ετσι ...κατι παθαινω !!!! Και στην Κυπρο που ειχα παει το Πασχα του 1995 το ιδιο .Σιγουρα το αυτοματο θα βοηθησει οπως αλλωστε και εδω βοηθαει πολυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μακαρι...Μονο που βλεπω στην tv να κυκλοφορουν ετσι ...κατι παθαινω !!!! Και στην Κυπρο που ειχα παει το Πασχα του 1995 το ιδιο .Σιγουρα το αυτοματο θα βοηθησει οπως αλλωστε και εδω βοηθαει πολυ. Το ίδιο κι εγώ! Δεν θα νοίκιαζα ποτέ αμάξι σε χώρα που οδηγούν ανάποδα! Ανά πάσα στιγμή μπορεί να μπερδευτείς, ενστικτωδώς! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logokrimenos Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Έτσι ακριβώς αγχωνόμουν και εγώ πριν κατέβω και οδηγήσω. Αλλά αφού κατάφερε και οδήγησε αμέσως η μάνα μου, λέω ντάξει είμαστε. Είναι και οι δρόμοι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο, με σήμανση στο οδόστρωμα σχεδόν παντού και βοηθάει. Το μόνο που θα δυσκολευτεί είναι στις διασταυρώσεις και με τα φανάρια. Όταν θες να στρίψεις σε ένα φανάρι δεξιά, ανάβει ξεχωριστό φανάρι πράσινο και είσαι 100% free, μετά απο λίγο σβήνει όμως και σε αυτή την περίπτωση βγαίνεις μέχρι την μέση του δρομου και περιμένεις να μην έρχεται αμάξι απο απέναντι και να την κάνεις. Λίγο κουφό είναι αλλα το μαθαίνεις. Βοηθάει να σε προσέχουν όταν έχεις νοικιασμένο και το γεγονός οτι έχουν κόκκινες πινακίδες ολα τα νοικιασμένα. Οπότε ο πίσω θα σε έχει στο νου του, οτι εσύ μπορεί να μην ξέρεις να οδηγάς ανάποδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 ψάχνω ότι πιο οικονομικό υπάρχει Εχεις τα πιο οικονομικα παπουτσια?το πιο οικονομικο κινητο?τρως στα πιο φθηνα εστιατορια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kSiS Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 ναι. θες να καταλήξεις κάπου;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Το μυστικό για να μην μπερδεύεσαι με την "αναποδη" οδήγηση (προσωπικά διαφωνώ με τον όρο, και προτιμώ τα δεξιοτίμονα), είναι να έχεις στο νου σου ότι ακολουθείς τα μπροστινά αυτοκίνητα. Αυτό το tip μου είχαν δώσει όταν πρωτοοδήγησα Αγγλία και Κύπρο, και με βοήθησε πολύ. Αν εξαιρέσεις τις αμέτρητες τρελές κουτουλίες που είχα τραβήξει στο τζάμι για να κοιτάζω δεξιά, η οδήγηση στην Κύπρο είναι πολύ εύκολη. Στη Λευκωσία (που ξέρω), υπάρχουν μικρότερες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, που είναι πολύ φτηνότερες σε σχέση με AVIS και Hertz, μόνο φρόντισε να πάρεις comprehensive ασφάλεια, καλού-κακού. Επίσης, θέλεις πιστωτική και deposit για να νοικιάσεις. Δεν ξέρω τι παίζει με τις ελληνικές πιστωτικές λόγω capital controls. Α, και κάτι άλλο βασικό. Στις πλατείες (roundabouts), προτεραιότητα έχουν αυτοί που είναι ήδη μέσα στην πλατεία, και όχι εσύ που μπαίνεις. Δηλαδή είναι το ανάποδο σε σχέση με την Ελλάδα. Πάντως, αν είσαι γενικά νέος οδηγός (χωρίς πείρα, εννοώ), προσπάθησε να το αποφύγεις, αν και στην Κύπρο χωρίς αυτοκίνητο έχεις πρόβλημα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kSiS Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Έχω ψάξει σε διάφορες σελίδες και μηχανές αναζήτησης αλλά όλες οι εταιρίες ζητάν απαραίτητα πιστωτική κάρτα (πράγμα που δεν έχω). δεν δέχονται χρεωστικές και εκτός αυτού τις θέλουν να είναι στο όνομα του ενοικιαστή. Απ ότι διάβασα αυτό γίνεται για λόγους εγγύησης. Επίσης θέλουν να έχουν ικανοποιητικό υπόλοιπο μέσα. Μου φαίνεται με ποδήλατο θα την βγάλω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Παραλογο να ειναι στο ονομα του ενοικιαστη ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα