hackerW32 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δεν το 'χει χτίσει ώστε να είναι παράνομος(ημιυπαίθριος).Μια απλή ντουλάπα έχει βάλει.Μην τρελαθούμε κιόλας. Στέφανε,don't worry.Τι να πω εγώ που έχω γείτονες με πιάτο nova και είμαι σε απόσταση αναπνοής. να μην πεις τιποτα λεω εγω γιατι δεν αναπνεεις τιποτα απο το πιατο της nova Ευχαριστω τις σοβαρες απαντησεις. kappa
techm Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 ^ σουρ;Όντως δεν έχω παρατηρήσει κάτι(ζαλάδες,πονοκέφαλο),αλλά όπως και να το κάνουμε,μια φοβία,την έχουμε.
hackerW32 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 ^ σουρ;Όντως δεν έχω παρατηρήσει κάτι(ζαλάδες,πονοκέφαλο),αλλά όπως και να το κάνουμε,μια φοβία,την έχουμε. οπως φοβάται και η μανα μου οτι θα παθει ηλεκτροπληξία εαν εχει αναμένω τον θερμοσίφωνα οπως πολλοι νομίζουν οτι το smartphone πρεπει να το φορτιζεις οταν παισει κατω απο 15% η μπαταρια. οπως πολλοι νομιζω οτι η xiomi βγαζει κινητα που χαλανε μετα απο 6 μηνες κλπ κλπ κλπ το google ειναι ο καλύτερος σου φιλος. ναι αυτο παει και σε ΕΣΕΝΑ μαμα 1
veteranos123 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 οπως φοβάται και η μανα μου οτι θα παθει ηλεκτροπληξία εαν εχει αναμένω τον θερμοσίφωνα Για τα άλλα συμφωνώ αλλά γιαυτό καλά κάνει και φοβάται η μητέρα σου. Αν έχει κάποια διαρροή ο θερμοσίφωνας και δεν έχεις/δεν δουλεύει το ρελέ διαφυγής ή δεν υπάρχει γείωση για μάντεψε ποιός θα φάει ο ρεύμα αυτό; 5
isay Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Για τα άλλα συμφωνώ αλλά γιαυτό καλά κάνει και φοβάται η μητέρα σου. Αν έχει κάποια διαρροή ο θερμοσίφωνας και δεν έχεις/δεν δουλεύει το ρελέ διαφυγής ή δεν υπάρχει γείωση για μάντεψε ποιός θα φάει ο ρεύμα αυτό; Για να την πατήσεις από τετοιο ενδεχόμενο δεν ειναι αναγκη να μπεις να κάνεις μπανιο. Ακομα κι αν πιάσεις οποιαδήποτε βρύση (την ακουμπήσεις - ας ειναι κλειστή) θα πάθεις το ίδιο. Τέλος ο σωλήνας του νερου παίζει και το ρόλο της γείωσης, στην περιπτωση που ολοι οι σωλήνεις ειναι μεταλλικοί. Δεν ειναι η καλύτερη γείωση, αλλα ειναι διεξοδος, οποτε ακομα κι αν ακουμπήσεις και φοράς χοντρα παπουτσια, μάλλον τη γλύτωσες. 1
VonLoutsos Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Έχει σκοπό να σε εξοντώσει με την χρήση ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας...Σου κάνει πλύση εγκεφάλου με ραδιοκύματα...
djuan1988 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 ^ σουρ;Όντως δεν έχω παρατηρήσει κάτι(ζαλάδες,πονοκέφαλο),αλλά όπως και να το κάνουμε,μια φοβία,την έχουμε. Έχεις φοβία για ποιο πράγμα; Για κάτι που δεν εκπέμπει τίποτα; Έχεις φοβία και για την κεραία του ραδιοφώνου στο αυτοκίνητο σου; Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα. 2
Στεφανος123 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Καθόλου. Η κεραία αυτή συλλέγει σήμα, δεν εκπέμπει. lol κεραία τηλεόρασης είναι. τπτ δεν παθαίνεις, Κανε το βραδυ τον καουμπου και πιασε την με ενα σχοινι και ξυλωσε την. Ειναι επικινδυνη. Κατω η χουντα της κεραιας! Παντου κεραιες τηλεφωνιας τηλεορασης κτλ! Μονο καλωδια,που δεν δημιουργουν θεματα υγειας. Το πε εξαλλου και ο πατερ Παισιος. Δεν εχεις κανενα θεμα, το WI-FI σου ειναι 5 φορες χειροτερο απο τα σηματα TV. Και δεν τιθεται θεμα ανακλασεων. Οι τοιχοι των πολυκατοικιων κανουν μακραν πολυ περισσοτερες ανακλασεις απο τον μικροσκοπικο ανακλαστηρα της κεραιας. Είναι κεράια ακρόασης, όπως στις ταινιες. Μπορεί να ακουει τι κάνεις στο σπιτι. Αρχίζω να νοιώθω γέρος. Αυτή η ψηφιακή με τα κεραιάκια εχει καταστρέψει τη νεα γενια. Που εκείνες οι καλές εποχές που κάθε σπιτι ειχε δυο κεραίες γκουμουτσες, μια για ερτ και μια για mega/ant1 - αναλογικά πάντα) Έχει σκοπό να σε εξοντώσει με την χρήση ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας...Σου κάνει πλύση εγκεφάλου με ραδιοκύματα... Δειτε το κομματι 42:28-43:50,στο βιντεο μιλαει ενας επιστημονας. Περιμενω σοβαρες απαντησεις και απο τους πανεξυπνους ειρωνικους του ινσομνια.
veteranos123 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Στο δικό μου post και στου graphist83 που βλέπεις κάτι ειρωνικό;
Στεφανος123 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Στο δικό μου post και στου graphist83 που βλέπεις κάτι ειρωνικό; Προφανως και δεν αναφερομαι σε εσας. 1
veteranos123 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Προφανως και δεν αναφερομαι σε εσας.Όκ απλά έτσι όπως το έγραψες αυτό νόμιζα. Δικιά μου παρερμηνεια. Συγνώμη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δειτε το κομματι 42:28-43:50,στο βιντεο μιλαει ενας επιστημονας. Περιμενω σοβαρες απαντησεις και απο τους πανεξυπνους ειρωνικους του ινσομνια. Αν δεν κάνω λάθος ο τύπος μιλάει για κεραίες τηλεόρασης που ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ, όχι κεραίες δέκτες που έχουμε στο σπίτι μας όπως αυτή στην φωτογραφία σου... 2
nikos032 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Αν δεν κάνω λάθος ο τύπος μιλάει για κεραίες τηλεόρασης που ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ, όχι κεραίες δέκτες που έχουμε στο σπίτι μας όπως αυτή στην φωτογραφία σου... Δυστυχώς κάνεις λάθος. Η κεραία που έχεις στο σπίτι σου, ενώ λειτουργεί ως δέκτης, την ίδια στιγμή λειτουργεί και ως πομπός. Σωστός ο επιστήμονας σχετικά με τα όσα λέει στο βίντεο αυτό, αλλά προσωπικά θα διαφωνήσω κάπου στο 42:25 που λέει ότι ο καρκίνος λόγω κινητού τηλεφώνου είναι ψέμα. Αντιθέτως, είναι αρκετά επικίνδυνο, πόσο μάλλον στις μέρες μας που το 95% των ανθρώπων έχει και από ένα κινητό τηλέφωνο (άλλοι κουβαλάνε και 2 και 3 μαζί τους). Αυτός που θέλει να κάνει αγορά κινητού τηλεφώνου, καλό θα ήταν να πάρει αυτό που έχει την μικρότερη τιμή SAR αλλά δυστυχώς όλοι κοιτάνε πόσα pixel και πόσους πυρήνες θα έχει.... Άλλωστε, καθόλου τυχαία αυτή η τεράστια αύξηση των θανάτων λόγω καρκίνων στην εποχή που ζούμε (και ασφαλώς οι κεραίες και τα κινητά τηλέφωνα δεν είναι οι μόνες αιτίες). ------------- @Στεφανος123, καλά θα κάνεις να ρωτήσεις κάποιον ειδικό απ' το δικό σου περιβάλλον, ίσως, έτσι όπως είναι τοποθετημένες οι υπόλοιπες κεραίες στην περιοχή σου αλλά και από ποια πλευρά είναι οι διάφοροι σταθμοί που στέλνουν σήμα, να μην σε επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό. Ίσως να γίνετε αντανάκλαση στον τοίχο της πολυκατοικίας σου. Πολλά παίζουν ρόλο.
hackerW32 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 παμε πισω στις σπηλιές παιδια, δεν υπαρχει σωτηρία ρεε
graphist83 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Διαφωνώ απολύτως στο ότι οι κεραίες λειτουργούν ως πομποι. ΜΟΝΟ τα κέντρα εκπομπής έχουν κεραίες με τέτοια δυνατότητα. Μάλιστα για να εκπέμπει μια κεραία θέλει ειδικό ηλεκτρονικό εξοπλισμό. (πομπος). Ο οποίος για να θεωρηθεί και επιβλαβης απαιτούνται αρκετά Watt. Την εποχή του αναλογικού σήματος τα επίπεδα ισχύος ήταν οριακά για ανθρώπους που έμεναν πολύ κοντά στα κέντρα εκπομπης. Τώρα με την ψηφιακή πλατφόρμα, η ισχύς έχει μειωθεί αρκετά καθώς οι απαιτήσεις ληψεως του ψηφιακού σήματος είναι πολύ χαμηλότερες σε dbmv. Άρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Οι κεραίες στα σπίτια μας είναι παθητικοι δέκτες. Λαμβάνουν το επίγειο σήμα και το κατευθηνουν μέσω του καλωδίου στην tv μας. Οποιαδήποτε μεταλλικός αγωγός θα μπορούσε να κάνει χρέη κεραίας. Ακόμα και το καλώδιο είναι κεραία από μόνο του. Πολλοί κάτοικοι του Υμηττού πιάνουν ακόμα και με σκέτο καλώδιο. (χωρίς βέβαια να είναι σωστό). Ακόμα και ένα μεταλλικό κοντάρι κάνει για κεραία. Απλά οι κεραίες έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε οι διερχομενες συχνότητες να παγιδευονται όταν περνάνε από μέσα τους. Τα λεγόμενα στοιχεία της κεραίας τραβάνε το σήμα από πολλές κατευθύνσεις και ο ανακλαστηρας (το δίχτυ από πίσω σαν σχάρα) μαζεύει τις συχνότητες και της ανακλα στα στοιχεία. Ο λόγος για αυτήν την σχεδίαση είναι για να καλύπτει περιοχές με αδύναμο σήμα λόγο αποστασης από το κέντρο. Μάλιστα σε δυσκολες περιοχές υπάρχουν κεραίες με 3 συστηχιες (τριαινες). Οι ανακλασεις των κεραιών προς εμάς έιναι ελάχιστες προς ανυρπακτες καθώς είναι συγκεντρωτικες προς στα στοιχεία. Ένας τοίχος μιας πολυκατοικίας ανακλα 100 φορές περισσότερο. Τέλος οι ραδιοσυχνοτητες δεν είναι τόσο επιβλαβης όσο το Wi-Fi τα ασύρματα τηλέφωνα και σαφώς τα κινητά. Οποτε χαλαρώστε 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις