Στεφανος123 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Καλησπερα παιδια,ο γειτονας μου που μενει στον πρωτο οροφο εχει βαλει μια κεραια και δειχνει προς το υπνοδωματιο μου.Θα ηθελα να μου πειτε,ποσο επιβλαβες μπορει να ειναι αυτο για εμενα μιας και δεν γνωριζω πολλα σχετικα με τις κεραιες.
Haldol Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Καθόλου. Η κεραία αυτή συλλέγει σήμα, δεν εκπέμπει. 5
nikos1982 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 αποθηκη ειναι το μπαλκόνι....αυτο δεν επιτρέπετε παντος απο οσο ξερω :mellow: 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Καθόλου. Η κεραία αυτή συλλέγει σήμα, δεν εκπέμπει. Ναι αλλά το φέρνει προς τα εκεί... (sorry δεν άντεξα ) 2
Στεφανος123 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 αποθηκη ειναι το μπαλκόνι....αυτο δεν επιτρέπετε παντος απο οσο ξερω :mellow: Δεν ειναι αποθηκη ειναι κανονικα σπιτι,απλα ετυχε μολις τραβηξα την φωτο να ηταν ανοιχτη η ντουλαπα με τα εργαλεια. Γιατι λες πως απαγορευεται μιας και αναφερθηκε πως δεν εκπεμπει σημα?
veteranos123 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 lol κεραία τηλεόρασης είναι. τπτ δεν παθαίνεις, 4
Sheogorath Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ναι, τα κύματα είναι παντού γύρω σου εξάλλου. Αυτός τα "διαβάζει" 1
normal40 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Καλησπερα παιδια,ο γειτονας μου που μενει στον πρωτο οροφο εχει βαλει μια κεραια και δειχνει προς το υπνοδωματιο μου. Θα ηθελα να μου πειτε,ποσο επιβλαβες μπορει να ειναι αυτο για εμενα μιας και δεν γνωριζω πολλα σχετικα με τις κεραιες. 20160515_135842.jpg αυτο δεν ειναι σπιτι ειναι οικος μην πω!! Πρωτα απο ολα πες του να φτιαξει το μπαλκονι του και μετα βλεπουμε για τα υπολοιπα..
hackerW32 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 ελα ρε συ, εκει ειχα τον κουβα και τον εψαχνα? ευχαριστώ μαν 5
soteras Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Αν ανέβεις στην ταράτσα σου θα δεις εκατομύριες στραμένες πάνω σου μην σου πω δυσεκατομύριες καθώς αν βάλω το γεγονός ότι η πολυκατικίες του 70' έβαζε και ο καθένας από μια μπορεί να είναι και μη μετρήσιμες 1
Dantε Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Κανε το βραδυ τον καουμπου και πιασε την με ενα σχοινι και ξυλωσε την. Ειναι επικινδυνη. Κατω η χουντα της κεραιας! Παντου κεραιες τηλεφωνιας τηλεορασης κτλ! Μονο καλωδια,που δεν δημιουργουν θεματα υγειας. Το πε εξαλλου και ο πατερ Παισιος. 1
graphist83 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Καλησπερα παιδια,ο γειτονας μου που μενει στον πρωτο οροφο εχει βαλει μια κεραια και δειχνει προς το υπνοδωματιο μου. Θα ηθελα να μου πειτε,ποσο επιβλαβες μπορει να ειναι αυτο για εμενα μιας και δεν γνωριζω πολλα σχετικα με τις κεραιες. 20160515_135842.jpg Δεν εχεις κανενα θεμα, το WI-FI σου ειναι 5 φορες χειροτερο απο τα σηματα TV. Και δεν τιθεται θεμα ανακλασεων. Οι τοιχοι των πολυκατοικιων κανουν μακραν πολυ περισσοτερες ανακλασεις απο τον μικροσκοπικο ανακλαστηρα της κεραιας. 1
isay Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Καλησπερα παιδια,ο γειτονας μου που μενει στον πρωτο οροφο εχει βαλει μια κεραια και δειχνει προς το υπνοδωματιο μου.Θα ηθελα να μου πειτε,ποσο επιβλαβες μπορει να ειναι αυτο για εμενα μιας και δεν γνωριζω πολλα σχετικα με τις κεραιες. Είναι κεράια ακρόασης, όπως στις ταινιες. Μπορεί να ακουει τι κάνεις στο σπιτι. Αρχίζω να νοιώθω γέρος. Αυτή η ψηφιακή με τα κεραιάκια εχει καταστρέψει τη νεα γενια. Που εκείνες οι καλές εποχές που κάθε σπιτι ειχε δυο κεραίες γκουμουτσες, μια για ερτ και μια για mega/ant1 - αναλογικά πάντα) 1
techm Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 αποθηκη ειναι το μπαλκόνι....αυτο δεν επιτρέπετε παντος απο οσο ξερω :mellow: Δεν το 'χει χτίσει ώστε να είναι παράνομος(ημιυπαίθριος).Μια απλή ντουλάπα έχει βάλει.Μην τρελαθούμε κιόλας. Στέφανε,don't worry.Τι να πω εγώ που έχω γείτονες με πιάτο nova και είμαι σε απόσταση αναπνοής. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις