Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,ο γειτονας μου που μενει στον πρωτο οροφο εχει βαλει μια κεραια και δειχνει προς το υπνοδωματιο μου.
Θα ηθελα να μου πειτε,ποσο επιβλαβες μπορει να ειναι αυτο για εμενα  μιας και δεν γνωριζω πολλα σχετικα με τις κεραιες.

post-265609-0-74400300-1463326577_thumb.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

Καθόλου. Η κεραία αυτή συλλέγει σήμα, δεν εκπέμπει.

Ναι αλλά το φέρνει προς τα εκεί... (sorry δεν άντεξα :P )

• Like 2
Δημοσ.

αποθηκη ειναι το μπαλκόνι....αυτο δεν επιτρέπετε παντος απο οσο ξερω  :mellow: :mellow:

Δεν ειναι αποθηκη ειναι κανονικα σπιτι,απλα ετυχε μολις τραβηξα την φωτο να ηταν ανοιχτη η ντουλαπα με τα εργαλεια.

Γιατι λες πως απαγορευεται μιας και αναφερθηκε πως δεν εκπεμπει σημα?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,ο γειτονας μου που μενει στον πρωτο οροφο εχει βαλει μια κεραια και δειχνει προς το υπνοδωματιο μου.

Θα ηθελα να μου πειτε,ποσο επιβλαβες μπορει να ειναι αυτο για εμενα  μιας και δεν γνωριζω πολλα σχετικα με τις κεραιες.

attachicon.gif20160515_135842.jpg

αυτο δεν ειναι σπιτι ειναι οικος μην πω!! Πρωτα απο ολα πες του να φτιαξει το μπαλκονι του και μετα βλεπουμε για τα υπολοιπα..

Δημοσ.

Αν ανέβεις στην ταράτσα σου θα δεις εκατομύριες στραμένες πάνω σου μην σου πω δυσεκατομύριες καθώς αν βάλω το γεγονός ότι η πολυκατικίες του 70' έβαζε και ο καθένας από μια μπορεί να είναι και μη μετρήσιμες :P

• Like 1
Δημοσ.

Κανε το βραδυ τον καουμπου και πιασε την με ενα σχοινι και ξυλωσε την.

Ειναι επικινδυνη.

Κατω η χουντα της κεραιας!

Παντου κεραιες τηλεφωνιας τηλεορασης κτλ!

Μονο καλωδια,που δεν δημιουργουν θεματα υγειας.

Το πε εξαλλου και ο πατερ Παισιος.

• Like 1
Δημοσ.

attachicon.gif20160515_135842.jpg

Δεν εχεις κανενα θεμα, το WI-FI σου ειναι 5 φορες χειροτερο απο τα σηματα TV.  Και δεν τιθεται θεμα ανακλασεων. Οι τοιχοι των πολυκατοικιων κανουν μακραν πολυ περισσοτερες ανακλασεις απο τον μικροσκοπικο ανακλαστηρα της κεραιας.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι κεράια ακρόασης, όπως στις ταινιες. Μπορεί να ακουει τι κάνεις στο σπιτι. 

Αρχίζω να νοιώθω γέρος. Αυτή η ψηφιακή με τα κεραιάκια εχει καταστρέψει τη νεα γενια. Που εκείνες οι καλές εποχές που κάθε σπιτι ειχε δυο κεραίες γκουμουτσες, μια για ερτ και μια για mega/ant1 - αναλογικά πάντα)

• Like 1
Δημοσ.

αποθηκη ειναι το μπαλκόνι....αυτο δεν επιτρέπετε παντος απο οσο ξερω  :mellow: :mellow:

Δεν το 'χει χτίσει ώστε να είναι παράνομος(ημιυπαίθριος).Μια απλή ντουλάπα έχει βάλει.Μην τρελαθούμε κιόλας.  ;)

Στέφανε,don't worry.Τι να πω εγώ που έχω γείτονες με πιάτο nova και είμαι σε απόσταση αναπνοής. :ph34r:

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...