iordanis77 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δεν διαφωνουμε πληρως. Δεν εχεις καταλαβει και οι δυο πρωτες παραγραφοι σου, αναιρουν η μια την αλλη.. Ναι, διαφωνουμε πληρως μόνο στην πρωτη παραγραφο σου. Συμφωνουμε στο οτι η αξιολογηση του αγοραστη ειναι πιο σημαντικη απο την αξιολογηση του πωλητη(αρχικα νομιζα οτι ειπες το αντιστροφο). Εγινε edit.
christopoulosc Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Υπαρχει η δυνατοτητα να σβηστουν/αφαιρεθουν οι δικες μου θετικες,μετα απο μηνυμα σε admin,εφοσον οι τυποι,αγνωστο γιατι,δεν κανουν αξιολογηση,εστω και αρνητικη εαν τους πειραξε κατι(που ολα πηγαν τελεια,δεν θα υπηρχε λογος...); Επεξ/σία 20 Μαΐου 2016 από christopoulosc
christopoulosc Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Απλά να ενημερώσω μιας και ίσως κάποιους θα ενδιέφερε η εξέλιξη.... Επειδή τα ψιλό πήρα καθώς και οι δυο συναλλαχθεντες μαζί μου,ενώ είδαν τα μηνύματα μου,αδιαφόρησαν,έστειλα και στους δυο πως θα ζητήσω να αφαιρεθούν και οι δυο δικές μου θετικές,όπως και έγινε (ευχαριστώ τον οποίο admin το φρόντισε...) Προσωπικά πλέον,εάν δεν κάνει αξιολόγηση το εταίρο μέλος της συναλλαγής ΠΡΩΤΑ,δεν κάνω και εγώ...Πραγματικα δεν μπορώ να καταλάβω τι κερδίζει κάποιος μην αφιερώνοντας 2 λεπτά να κάνει μια θετική,σε άψογες συναλλαγές...
forgotten Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 το ποιο τραγικο μου ετυχε σε συναλλαγη ebay ,o πωλητης ελεγε αριστο εμφανισιακα και δουλευουν ολα τελεια ,ηρθε τελικα το ps vita και η μπαταρια του αποφορτιζοταν οταν ηταν κλειστο ενω κανονικα θα πρεπε να αποφορτιζει αργα, το paypal δεν με δικαιωσε και δεν το συνεχισα μια και ηταν 50ευρω και θα πρεπε να τρεχω τραπεζες για να τα παρω πισω τα λεφτα μου μια διαδικασια που θα μου τρωγε και δυο μερες αδεια
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Καλα δε στεκει να ζητειται αφαίρεση των αξιολογησεων επειδη ο αλλος δεν εκανε αξιολόγηση ε. Η αξιολογηση αφορα τη συναλλαγή και οχι την αξιολόγηση του αλλου. 4
Makeran Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Έτσι μου έρχεται να βάλω σε όλους μία αρνητική. Συνήθως, ακόμα και ο πιο αξιόπιστος άνθρωπος έχει τουλάχιστον μία αρνητική και στο Insomnia χρειάστηκε πολύ ψάξιμο για να βρω κάποιον με έστω και μία αρνητική. Επίσης κάποιος που έχει π.χ. 100 θετικές και 1 αρνητική, θεωρείται ανέμπιστος, λόγω της 1 αρνητικής. Θεωρώ πως θα έπρεπε οι πωλητές/αγοραστές να είναι πιο αυστηροί στις αξιολογήσεις τους. Όσο για το θέμα του φίλου από πάνω, το μόνο που έχω να πω, είναι ότι δεν έχει σημασία αν θα σου κάνει αξιολόγηση ο άλλος. Αν θες μην του κανείς και εσύ. Ε, με το ζόρι να σου αφήσει αξιολόγηση. Αν διαβάζει αυτό το post, του προτείνω να σου κάνει report για spamming στα PMs.
christopoulosc Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Έτσι μου έρχεται να βάλω σε όλους μία αρνητική. Συνήθως, ακόμα και ο πιο αξιόπιστος άνθρωπος έχει τουλάχιστον μία αρνητική και στο Insomnia χρειάστηκε πολύ ψάξιμο για να βρω κάποιον με έστω και μία αρνητική. Επίσης κάποιος που έχει π.χ. 100 θετικές και 1 αρνητική, θεωρείται ανέμπιστος, λόγω της 1 αρνητικής. Θεωρώ πως θα έπρεπε οι πωλητές/αγοραστές να είναι πιο αυστηροί στις αξιολογήσεις τους. Όσο για το θέμα του φίλου από πάνω, το μόνο που έχω να πω, είναι ότι δεν έχει σημασία αν θα σου κάνει αξιολόγηση ο άλλος. Αν θες μην του κανείς και εσύ. Ε, με το ζόρι να σου αφήσει αξιολόγηση. Αν διαβάζει αυτό το post, του προτείνω να σου κάνει report για spamming στα PMs. Δεν ξέρω τι του προτείνεις εσύ,το αποτέλεσμα δυστυχώς και χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω,απέδειξε πως καλώς επέμεινα...Μου ζητήθηκε συγγνώμη και η αξιολόγηση έγινε κανονικά...Δεν θα επέμενα τόσο εάν δεν ήμουν σίγουρος ότι δικαιούμουν πέρα για πέρα τη θετική...Τώρα,όσον αφορά τις "τέλειες" στατιστικες κάποιων με πολλές αξιολογησεις,που δεν διαφωνώ ότι έχεις δίκιο,καλό θα είναι να αναζητήσεις άλλου τις αιτίες(πολλαπλά προφίλ "εμποράκων"),και όχι εκεί όπου το nick είναι το αληθινό επώνυμο κάποιου,εφόσον δεν έχει να κρύψει κάτι....Δεν απευθύνομαι αποκλειστικά σε εσένα με το τελευταίο σχόλιο,γενικώς μιλώ για να μην παρεξηγηθώ...
Makeran Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δεν ξέρω τι του προτείνεις εσύ,το αποτέλεσμα δυστυχώς και χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω,απέδειξε πως καλώς επέμεινα...Μου ζητήθηκε συγγνώμη και η αξιολόγηση έγινε κανονικά...Δεν θα επέμενα τόσο εάν δεν ήμουν σίγουρος ότι δικαιούμουν πέρα για πέρα τη θετική...Τώρα,όσον αφορά τις "τέλειες" στατιστικες κάποιων με πολλές αξιολογησεις,που δεν διαφωνώ ότι έχεις δίκιο,καλό θα είναι να αναζητήσεις άλλου τις αιτίες(πολλαπλά προφίλ "εμποράκων"),και όχι εκεί όπου το nick είναι το αληθινό επώνυμο κάποιου,εφόσον δεν έχει να κρύψει κάτι....Δεν απευθύνομαι αποκλειστικά σε εσένα με το τελευταίο σχόλιο,γενικώς μιλώ για να μην παρεξηγηθώ... Ναι, σου ζητήθηκε συγγνώμη, γιατί θα είπε να μην το κάνει θέμα και δε θα άντεχε να του έρχονται συνέχεια PMs . Αυτό, φίλε μου είναι spamming, έστω και από αμέλεια. Όσο για το επώνυμο, δε λέει τίποτα. Έτσι κι αλλιώς, όταν στέλνεις το αντικείμενο σε κάποιον, αναγκαστικά σου δίνει τα στοιχεία του. Δε διαφωνώ πάντως πως εσύ όντως αξίζεις τις θετικές. Όμως, εγώ δεν μπορώ να ξέρω γιατί κάποιος έχει τόσες θετικές, δηλ. αν οφείλεται στους λόγους που είπες παραπάνω ή απλά είναι άριστος.
christopoulosc Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Ναι, σου ζητήθηκε συγγνώμη, γιατί θα είπε να μην το κάνει θέμα και δε θα άντεχε να του έρχονται συνέχεια PMs . Αυτό, φίλε μου είναι spamming, έστω και από αμέλεια. Όσο για το επώνυμο, δε λέει τίποτα. Έτσι κι αλλιώς, όταν στέλνεις το αντικείμενο σε κάποιον, αναγκαστικά σου δίνει τα στοιχεία του. Δε διαφωνώ πάντως πως εσύ όντως αξίζεις τις θετικές. Όμως, εγώ δεν μπορώ να ξέρω γιατί κάποιος έχει τόσες θετικές, δηλ. αν οφείλεται στους λόγους που είπες παραπάνω ή απλά είναι άριστος. Γενικώς,αδερφέ συμφορουμίτη,πολλά δεν μπορείς να ξέρεις όταν εμπλέκεται σε αγγελίες μεταξύ ιδιωτών,είναι ένα αναγκαίο ρίσκο,το οποίο θα πάρεις,και όπως προείπα,σαφώς και συμφωνώ για την αδυναμία να γνωρίζεις το ποιον των αυθεντικών θετικών,αν δεν είσαι μαγαζάκι η απατεώνας άλλωστε μικρή σημασία έχει,η συναλλαγή να έχει καλή κατάληξη εκατερωθεν είναι το θέμα...Μπορεί σε εσένα να φαίνεται spamming,η οτιδήποτε άλλο ενοχλητικό εξ αμέλειας η πρόθεσης,εμένα όμως αυτές οι ενοχλήσεις τόσα χρόνια στις αγγελίες με έχουν σώσει απο κάζο πολλές φορές,έστω και μετά τη συναλλαγή...Στο κάτω κάτω της γραφής επειδή ρόδα είναι και γυρίζει,ότι απατεωνιά παίξεις θα την βρεις μπροστά σου,αλλά ακόμη και αυτο το spamming (να διευκρινήσω εδώ πως η συναλλαγή έγινε χέρι χέρι,τα στοιχεία που αναφέρεις μόνο σε εξ αποστάσεως συναλλαγές εξυπηρετούν) έχει τη χρησιμότητα του....Δεν θα παντρευτώ τον συναλλαχθεντα μαζί μου,δεν με νοιάζει να είμαι φιλος του,συναλλαγή κάνουμε,αν αρέσει το ύφος έχει καλώς αλλιώς πορτοκαλιές να,με το τσουβάλι.... Επέτρεψε μου όποτε να σου πω, πως στη συγκεκριμένη συναλλαγή,πήγα σε διόλου ευκαταφρόνητη απόσταση εγώ ο ίδιος με το αυτοκίνητο στην πόρτα του πωλητή,την ώρα που ήθελε και τον εξυπηρετούσε,δεν προσεφέρθη ούτε 100 μέτρα να μετακινηθεί,παρότι όλοι είμαστε απασχολημένοι,και ήμουν τυπικότατος...Όποτε ναι,και spamming δικαιολογείται,όταν εγώ τον αξιολόγησα και αυτός με έγραψε...Μιλάω πάντα για τη συγκεκριμένη περίπτωση,διευκρινίζω και πάλι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα