Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, 

Θέλω να πάρω ένα κινητό στη μάνα μου η οποία αυτή τη στιγμή είναι κάτοχος ενός galaxy core. Το τελευταίο διάστημα άρχισε να έχει θέματα η μπαταρία και να μη κρατάει πάνω από λίγες ώρες. Επίσης για τη χρήση που κάνει το κινητό λαγκάρει αρκετά οπότε θέλει να πάρει κάτι το οποίο να έχει καλή μπαταρία αλλά και να μη κολλάει. Επειδή δεν έχω ξαναγοράσει κινητό απο Κίνα μόνο μικροπράγματα max 30 ευρώ θα ήθελα να μου πείτε τι να προσέξω. Γνωρίζω πως για εγγύηση πρέπει να το στείλω Κίνα και θα κάνει πολύ καιρό αλλά η μάνα μου έχει συμβιβαστεί μ'αυτό το ενδεχόμενο καθώς έχει καταλάβει οτι μ'αυτά τα λεφτά δεν παίρνει κάτι αξιόλογο από Ελλάδα. Τέλος, θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει αν θα δουλεύει το 4G ή θα έχω κάποιο θέμα με το δίκτυο.

Συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που την ενδιαφέρουν:

1. 5-5.5" οθόνη
  2. Μπαταρία τουλάχιστον 3000mah
  3. 2GB RAM
  4. Κάμερα 13mp
  5. Χρώμα Άσπρο (Ναι ξέρω...αλλά με έχει πρήξει) 
  6. Ελληνικό Menu (Θα ήθελα να μου πείτε αν το έχει κάνει κανένας αν είναι εφικτό να φορτωθεί ελληνική ROM.)

Εφαρμογές που χρησιμοποιεί:

1. faceb
  2. viber
  3. skype
  4. youtube
  5. εφαρμογές για κατέβασμα τραγουδιών

Προτάσεις που έχω βρει:

1. XiaoMi Mi4 
  2. ASUS ZenFone Max 4G

Καλοδεχούμενες όλες οι προτάσεις και για κινητά και για καταστήματα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. :)

Δημοσ.

Πιστεύω ότι αξίζει να δεις και το redmi note 3 pro με τα 2gb ram.

Το έχω δει και είναι πολύ καλό αλλά δεν διαφέρει πολύ απ'το Mi4 στα χαρακτηριστικά που βγαίνει στα 150 περίπου.

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω δει και είναι πολύ καλό αλλά δεν διαφέρει πολύ απ'το Mi4 στα χαρακτηριστικά που βγαίνει στα 150 περίπου.

Δες κι αυτό που το είδα σε ένα θέμα στις προσφορές, φαίνεται να έχει πολύ δυνατά χαρακτηριστικά!

http://www.vickmall.com/letv-2-le-2-mtk-helio-x20-deca-core-3gb-ram-32gb-rom-16mp-8mp-cameras-fhd-screen-fingerprint-sensor-5-5-inch.html

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, 

Θέλω να πάρω ένα κινητό στη μάνα μου η οποία αυτή τη στιγμή είναι κάτοχος ενός galaxy core. Το τελευταίο διάστημα άρχισε να έχει θέματα η μπαταρία και να μη κρατάει πάνω από λίγες ώρες. Επίσης για τη χρήση που κάνει το κινητό λαγκάρει αρκετά οπότε θέλει να πάρει κάτι το οποίο να έχει καλή μπαταρία αλλά και να μη κολλάει. Επειδή δεν έχω ξαναγοράσει κινητό απο Κίνα μόνο μικροπράγματα max 30 ευρώ θα ήθελα να μου πείτε τι να προσέξω. Γνωρίζω πως για εγγύηση πρέπει να το στείλω Κίνα και θα κάνει πολύ καιρό αλλά η μάνα μου έχει συμβιβαστεί μ'αυτό το ενδεχόμενο καθώς έχει καταλάβει οτι μ'αυτά τα λεφτά δεν παίρνει κάτι αξιόλογο από Ελλάδα. Τέλος, θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει αν θα δουλεύει το 4G ή θα έχω κάποιο θέμα με το δίκτυο.

Συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που την ενδιαφέρουν:

1. 5-5.5" οθόνη
  2. Μπαταρία τουλάχιστον 3000mah
  3. 2GB RAM
  4. Κάμερα 13mp
  5. Χρώμα Άσπρο (Ναι ξέρω...αλλά με έχει πρήξει) 
  6. Ελληνικό Menu (Θα ήθελα να μου πείτε αν το έχει κάνει κανένας αν είναι εφικτό να φορτωθεί ελληνική ROM.)

Εφαρμογές που χρησιμοποιεί:

1. faceb
  2. viber
  3. skype
  4. youtube
  5. εφαρμογές για κατέβασμα τραγουδιών

Προτάσεις που έχω βρει:

1. XiaoMi Mi4 
  2. ASUS ZenFone Max 4G

Καλοδεχούμενες όλες οι προτάσεις και για κινητά και για καταστήματα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. :)

γιατί να μπλέξεις με κινέζους χτυπά το μότο g3 16gb μπορεί να μην έχει 3000 μπαταρία άλλα η δίκη του χτυπάει στα αφτιά πολύ μεγαλύτερες

• Like 1
Δημοσ.

γιατί να μπλέξεις με κινέζους χτυπά το μότο g3 16gb μπορεί να μην έχει 3000 μπαταρία άλλα η δίκη του χτυπάει στα αφτιά πολύ μεγαλύτερες

Ήταν η μοναδική επιλογή απο Ελλάδα αλλά το απορρίψαμε λόγω μπαταρίας. Έχεις προσωπική εμπειρία ή γενικά έχεις ακούσει το παραπάνω επιχείρημα;

Δημοσ.

Τώρα είδα ότι είναι για τη μάνα σου το κινητό (άρα μάλλον για όχι και πολύ απαιτητική χρήση). Μήπως δεν χρειάζεσαι κάτι τόσο δυνατό και δεν αξίζει να πάρεις από Κίνα;

Δημοσ.

Δες κι αυτό που το είδα σε ένα θέμα στις προσφορές, φαίνεται να έχει πολύ δυνατά χαρακτηριστικά!

http://www.vickmall.com/letv-2-le-2-mtk-helio-x20-deca-core-3gb-ram-32gb-rom-16mp-8mp-cameras-fhd-screen-fingerprint-sensor-5-5-inch.html

Τούμπανο είναι!!! Αλλά τι να την κάνω που το θέλει σε άσπρο... Επίσης όσον αφορά τις επιλογές που σου έχει για ROM, αν επιλέξεις Multi-language Rom περιέχει και ελληνικά;

Δημοσ.

Τούμπανο είναι!!! Αλλά τι να την κάνω που το θέλει σε άσπρο... Επίσης όσον αφορά τις επιλογές που σου έχει για ROM, αν επιλέξεις Multi-language Rom περιέχει και ελληνικά;

Δεν το έχω ρωτήσει αλλά υποθέτω ναι αν ισχύει ό,τι και για το redmi note 3 pro. Απλά αυτές οι rom δεν είναι επίσημες.

Δημοσ.

Δεν το έχω ρωτήσει αλλά υποθέτω ναι αν ισχύει ό,τι και για το redmi note 3 pro. Απλά αυτές οι rom δεν είναι επίσημες.

Εμένα με ενδιαφέρει να υπάρχει στα ελληνικά γιατί η μάνα μου έχει κολλήσει οτι το θέλει στα ελληνικά ενω ξέρει μια χαρά αγγλικά...Είναι απο τους καταναλωτές που χρόνια ολόκληρα το εύρος αγοράς περιοριζόταν στην Ελλάδα. Το πρόβλημα είναι οτι στην αρχή δεν μπορούσε να καταλάβει οτι δεν μπορεί να πάρει high-end κινητό με 170-180 ευρώ και οτι θα χρειαστεί κάπου να κάνει συμβιβασμούς. Ακόμα και τώρα που είδε τι τουμπανάκια μπορεί να πάρει απο κίνα τουλάχιστον με 30-40 πιο κάτω, μια τις ξινίζει το χρώμα, μια το γεγονός οτι δεν έχει Ελληνικά και πάει λέγοντας...πφφφφ. :P απελπισία... 

Δημοσ.

Τι χρήση κάνει και θέλει τόσο δυνατό κινητό;! Λογικά θα έχει ελληνικά αλλά για σιγουριά ρώτα και στο chat όταν πετύχεις κάποιον. (Πρωί συνήθως).

Δημοσ.

Τι χρήση κάνει και θέλει τόσο δυνατό κινητό;! Λογικά θα έχει ελληνικά αλλά για σιγουριά ρώτα και στο chat όταν πετύχεις κάποιον. (Πρωί συνήθως).

Κοίτα στο πρώτο ποστ, + παιχνίδια που ξέχασα να γράψω.

• Like 1
Δημοσ.

Ήταν η μοναδική επιλογή απο Ελλάδα αλλά το απορρίψαμε λόγω μπαταρίας. Έχεις προσωπική εμπειρία ή γενικά έχεις ακούσει το παραπάνω επιχείρημα;

από τις καλύτερες μπαταρίες

mpataria.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να δεις και το Xiaomi Redmi Note 2 Prime, στα 140€ περίπου στο πιο φθηνό αξιόπιστο μαγαζί βάση το kimovil, που είναι πολύ καλό επίσης κινητό, δεν μπλέκεις με ξεκλειδώματα bootloader, είναι λευκό που το θέλει η μητέρα σου.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...