Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η προσφορά ισχύει συνδυαστικά με ήδη υπάρχουσες προσφορές. Για παράδειγμα έχει μέχρι 15/5 iPad Air 2 -100€ δηλαδή στα 379. Με το -10% βγαίνει στα 341€. Τιμή skroutz στα 377€.

Σίγουρα θα υπάρχουν ευκαιρίες και σε αλλά προϊόντα

• Like 2
Δημοσ.

Επρεπε να βάλουν την έκπτωση πιο πρίν για να πάρουμε πιο φθηνά το Uncharted.

και παλι πιο ακριβα θα ηταν απο αλλα καταστηματα

Δημοσ.

Είμαι μέλος και δε μου ήρθε το email με τον κωδικό.

εμενα μου ηρθε και παρατηρησα οτι λεει πως η αφορμη ειναι οτι εχω πολυ καιρο να ψωνισω.... 

Δεν ξερω πως οριζουν τον "πολυ καιρο" αλλα μηπως πηρες κατι προσφατα με online αγορα και γι΄αυτο δε σου ηρθε?

Δημοσ.

δεν υπάρχει κωδικός μάλλον,το βάζεις στο καλάθι και στο αφαιρεί στο ταμείο.εγώ έβαλα αυτό :Sony PlayStation 4 - 1TB C Chassis & Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη 399

και μου το έβγαλε 359 στο ταμείο.

Δημοσ.

εμενα μου ηρθε και παρατηρησα οτι λεει πως η αφορμη ειναι οτι εχω πολυ καιρο να ψωνισω.... 

Μου ήρθε και εμένα χτες, με τελευταία αγορά προ 9 ημερών (5/5/2016)

Προσωπικό κουπόνι/κωδικός δεν υπάρχει ούτε σε αυτό που έλαβα εγώ. Απλά παραπέμπει στο site, που βλέπεις γενικά έκπτωση -10% στα web offers. Μπήκα και από άλλο μηχάνημα χωρίς account, τις ίδιες τιμές βγάζει, πάλι με έκπτωση. Ολίγον μούφα λοιπόν, μιας και δεν είναι συνδυαστικό (γενική έκπτωση μέσω web αγορών+ προσωπικό εκπτωτικό κουπόνι). Με δεδομένες τις δυσκολίες στην αγορά, μάλλον θέλουν χρήμα προ 31/5/2016 (οπότε είναι και το τέλος της προσφοράς).

Και επειδή πέρασα και από το Πλαίσιο, άκουσα μία πωλήτρια που έλεγε "για κάθε ημέρα έκπτωση σε ένα ipad/iphone" 100 ευρώ... 

Με παρόμοιο τρόπο price match δηλαδή.

• Moderators
Δημοσ.

H προσφορα που υπαρχει στο τοπικ είναι το 10%. Δεν εχει νοημα κατι σαν:

"Για παράδειγμα έχει μέχρι 15/5 iPad Air 2 -100€ δηλαδή στα 379. Με το -10% βγαίνει στα 341€. Τιμή skroutz στα 377€. "

αφου χωρις το 10% δεν υπαρχει προσφορα. Αρα δεν εχει νοημα να αναφερθουν περιπτωσεις σαν την παραπανω αφου δεν υπαρχει προσφορα, αλλα η προσφορα είναι απλα στο "10%". Το οποιο όπως φαινεται και από τα ποστς σας, δεν το εχουν ολοι, άλλο ένα αντικινητρο για υπαρξη τοπικ. Μπορει να μεινει όμως ως κλειδωμενο για να ενημερωθουν οσοι το εχουν μπας και βρουν κατι που με το 10% γινεται "προσφορα", δικη τους.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...