zacharis1955 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 ...Πόσο σου κραταει η μπαταρία με μια μεση χρηση ? Εχεις φάει γερό κόλλημα με τη μπαταρία!
sotos1978 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Σαν ASUS K555UB σκέτο το ψάχνεις Ναι σαν ASUS K555UB το ψάχνω....... το περίεργο είναι ότι στην σελίδα της asus στην καρτέλα παρουσιάσεις των laptop σειράς Κ/Α το συγκεκριμένο μοντέλο δεν το έχει ούτε καν σαν Κ555 σκέτο... Sotos1978 Πόσο σου κραταει η μπαταρία με μια μεση χρηση ? Αν και είναι νωρίς ακόμα να σου απαντήσω γύρω στις τρεις ώρες με χαλαρή χρήση....
Pigeonaras Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Καλα ρε..... το eshop μας κοροιδευει? Δεν ειπε καποιος πιο πανω οτι δεν θα το ξαναφερει και ακυρωσε τις παραγγελιες καποιων? Λοιπον, σημερα το πρωι το εδειχνε διαθεσιμο για αγορα (μου εστειλαν email)... Αυτη τη στιγμη ειναι παλι εξαντλημενο.... Τι παιζει?
dimosit Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Κάποιος μπορεί να το εχει γυρίσει πισω...λέω εγω τώρα. 1
zacharis1955 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Καλα ρε..... το eshop μας κοροιδευει? Δεν ειπε καποιος πιο πανω οτι δεν θα το ξαναφερει και ακυρωσε τις παραγγελιες καποιων? Λοιπον, σημερα το πρωι το εδειχνε διαθεσιμο για αγορα (μου εστειλαν email)... Αυτη τη στιγμη ειναι παλι εξαντλημενο.... Τι παιζει? Κάποιος μπορεί να το εχει γυρίσει πισω...λέω εγω τώρα. Ή -το πιο πιθανόν- κάποιοι μετάνιωσαν και δεν πήγαν να παραλάβουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις