makis269 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) λοιπόν απο τότε που έγινε η συγχωνευση της χολ απο την βονταφον ( εδώ και κάνα δίμηνο) έχω παρατηρήσει οτι καθημερινά μου χάνει την ip 3-5 φορές την μέρα ( και πέφτει για 30 sec το ιντερνετ ) ενώ το modem δεν ξεσυγχρονιζεται απο την ταχύτητα κλειδώματος ,το mtu ειναι στα 1492 ,τι μπορεί να φταίει ,εγώ ή η εταιρεία ? *απο την εταιρεία ήρθε τεχνικός και δεν διαπίστωσε πρόβλημα. *για μένα αυτό ειναι σοβαρό πρόβλημα γιατι παίζω ονλαιν παιχνίδια. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2016 από makis269
isay Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Αφου ο τεχνικός δε διαπιστωσε προβλημα, τοτε μπορεί να ειναι πολλά τα οποια ειναι στιγμαία και μονο με δοκιμές μπορεί να βρεθει το προβλημα και η λύση. Ενδεικτικά: Το router μπουκώνει από πολλά requests και κάνει μονο του reboot. Δες στα log του αν οταν χάνει την ip κανει reboot ή απλά χανει συνδεση Το router ζεσταίνεται και κάνει το προηγουμενο. Εχω δει router καραχωμενα και με σεμεδάκι πιο παχυ απο κουβερτα. Φιλτρα στις υπολοιπες τηλεφωνικες συσκευές (φαξ, συναγερμος, κλπ) Προβληματικη τηλεφωνικη συνδεσμολογια εντος σπιτιου Τηλεφωνικο καλώδιο περνά δίπλα απο πολύ ισχυρό μαγνητικό πεδιο. Π.χ. μοτερ ασανσερ Καλωδιο από καφαο μεχρι πολυκατοικία θελει αλλαγή γιατι εχει φθαρεί Το router εχει αρχίσει να αφηνει χρονους Όπως βλεπεις υπαρχουν πολλά και θελει παρατηρηση και δοκιμη 1
makis269 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 καταρχάς ευχαριστώ για την βοήθεια, τώρα το μόνο που μπορεί να φταίει απο εμένα είναι το modem, διοτι μένω σε μονοκατοικία και το καλώδιο απο την κολόνα του οτέ έρχεται απευθείας στον τοίχο μου και ενώνεται με ολοκαίνουργιο καλώδιο 2 μέτρων μέχρι την πρίζα. θα δοκιμάσω κάποια στιγμή με ενα άλλο modem, πάντως στην χολ για 7-8 μήνες που ήμουν δεν ειχα θέμα με το ιδιο μοντεμ (αλλα μπορεί να είναι στα τελευταία του ) ,όλα ξεκίνησαν μετά την συγχώνευση. *δεν χάνει τον συνχρονισμό απλώς ξαναδίνει νέα ip και το ιντερνετ επανέρχεται.
soteras Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μην μπερδευεις το γεγονος το καλωδιο παει απο μοντεμ στην πριζα τοιχου.Τα καλώδια που έχει μέσα ο τοίχος μπορεί να έχουν θέμα.Επίσης δοκίμασε με πιο μικρό καλώδιο Επίσης αν δεν χάνει συνχρονισμό το μόντεμ δηλαδή να σβήσει τα λαμπάκι μπορεί και να έχει θέμα και ο ίδιος ο υπολογιστής.Αν έχεις κανά μόντεμ πεταμένο σε ντολάπι δοκίμασε και με εκείνο 1
makis269 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 απο κολόνα στον τοίχο μου (το καλώδιο του οτε ),και στον τοίχο καλώδιο 2 μέτρων ( δικό μου ) αλλαγμένο εδώ και κάνα χρόνο ,και βγαίνει στην πριζα . το σκέφτηκα για πρόβλημα του pc αλλα δεν δίνει ιντερνετ ούτε σε κινητό ούτε και στο τάμπλετ, ναι μπορεί να φταίει το modem, ειναι το td5130 της technicolor ( της πλάκας δηλαδη )
soteras Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δοκίμασε για αρχή να δείς τη σύνδεση του καλωδίου εκεί στον τοίχο που λες.Ελπίζω να είχες βάλει κανά καλό καλώδιο (utp) και να το είχες μονώσει καλά και μετά δοκίμασε και αλλαγή μοντεμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα