Exploticon Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 πάνω που θα το πόσταρα. αδυνατω ακόμα να καταλάβω γιατί δεν τους έδωσε σοβαρό refund το paypal. εκεί έγκειται ο κίνδυνος,να τα έχει πλακάκια με το κατάστημα το paypal.. απλα υπαρχουν τροποι να "μπερδεψεις" την paypal στα claim υπαρχουν αρκετα ebooks στο hackforums ας πουμε 1
dali13gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 δεν υπάρχει η επιλογη να φλασαριστει ,και να ξαναγίνει rooted? είναι αυθεντικό? Πιθανόν να ξανακλειδώσει αν φλασαριστεί.
georgesteiros Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 παιδια μακρυα απο τετοια site θα κλαιτε τα λεφτα σας...με προλαβαν κατι παιδια και ανεβασαν τις εμπειρίες αλλων ''θυματων'' 2
plpapadopoulos Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Update: Όπως διάβασα στα σχόλια, οι συσκευές είναι μεν ευρωπαϊκές ΑΛΛΑ ήταν carrier locked και τις έχουν ξεκλειδώσει και είναι rooted ήδη, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να έχει γράψει και ο Knox, οπότε δεν θα προχωρούσα στην αγορά προσωπικά. IMG_20160515_105842.jpg Ρε πάμε καλά? IMEI changed to a random good one???? ΑΠΟΡΩ πώς δεν έχει κλειδώσει το θέμα και βρίσκεται ακόμα στις προσφορές. ΑΠΑΤΗ της ΑΠΑΤΗΣ κοινώς και με παράνομη αλλαγή του IMEI. Δεν έχω να πώ κάτι άλλο, το ΠΜ από το support με κάλυψε σε όλα... 4
ipal Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 πάνω που θα το πόσταρα. αδυνατω ακόμα να καταλάβω γιατί δεν τους έδωσε σοβαρό refund το paypal. εκεί έγκειται ο κίνδυνος,να τα έχει πλακάκια με το κατάστημα το paypal.. απλα υπαρχουν τροποι να "μπερδεψεις" την paypal στα claim υπαρχουν αρκετα ebooks στο hackforums ας πουμεΕννοεις απο μεριας τους; Να πω πως έχω περιπτωση που μου έστειλαν απο άλλο μαγαζί DOA συσκευή και παρα τα βίντεο κλπ το Πειπαλ δε μου έδωσε ΟΥΤΕ μεταφορικά. Δικαίωσε το κινέζο, δε ξέρω τι έγινε και πως το καταφεραν, ευτυχώς το μαγαζί τελικα το πήρε πίσω αλλά πληρωσα εγώ όλα τα εξοδα
kallair Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ρε πάμε καλά? IMEI changed to a random good one???? ΑΠΟΡΩ πώς δεν έχει κλειδώσει το θέμα και βρίσκεται ακόμα στις προσφορές. ΑΠΑΤΗ της ΑΠΑΤΗΣ κοινώς και με παράνομη αλλαγή του IMEI. Δεν έχω να πώ κάτι άλλο, το ΠΜ από το support με κάλυψε σε όλα... Εγω είμαι της άποψης να ΜΗΝ κλειδωνονται τέτοια θέματα. Να μαζευονται οι εμπειριες διαφορων χρηστων, για να την "γλυτωσουν" πιθανοι αγοραστες που θα το γλυκοκοιτανε...!
mertaghon Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 στο myphone παντως το νοτε 4 fct θεμα εχει 30 σελιδες.. καλο ειναι απο κει να ξεκινα η αναγνωση! οποιος καιγεται για fct ,λογω πολυ χαμηλων τιμων ,αγορασα τα meizu mx4,5 απο κει και βγηκαν αριστα.. οτι αλλο πηρα ομως εβγαλε προβλημα 1
zio10 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Το πρόβλημα με τα συγκεκριμένα είναι ότι δεν είναι καινούργια...το λένε και μόνοι τους ότι είναι σαν καινούργια ή refurbished σε πολύ καλή κατάσταση κλπ. Συν το θέμα με τα ξεκλειδώματα που αναφέρθηκε. Αρκετοί παραλάβανε προβληματικές συσκευές (μπαταρίες, gps κλπ). Το σκεφτόμουν αλλά δεν θα το ρισκάρω προσωπικά. 1
mertaghon Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Το πρόβλημα με τα συγκεκριμένα είναι ότι δεν είναι καινούργια...το λένε και μόνοι τους ότι είναι σαν καινούργια ή refurbished σε πολύ καλή κατάσταση κλπ. Συν το θέμα με τα ξεκλειδώματα που αναφέρθηκε. Αρκετοί παραλάβανε προβληματικές συσκευές (μπαταρίες, gps κλπ). Το σκεφτόμουν αλλά δεν θα το ρισκάρω προσωπικά. μαζι σου,ειδικα lg απο κει ΜΗΝ παρετε..με g2 καηκα. α και refurbished=χαλι μπαταρια σε 2 που πηρα. 1
Gabriel Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Παιδιά,μακριά από το συγκεκριμένο κατάστημα... Είδα και έπαθα να πάρω τα χρήματα μου πίσω ακόμα και μέσα από το Paypal... Καλύτερα να δώσετε 5 φράγκα παραπάνω και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.
aGka8l Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 To fct ήταν καλό πριν κανα 4αρι χρόνια από το 2013 κ μετα εχει πάρει την μπάλα ούτε για να χαζεύει προϊόντα κανείς δεν ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα