hitman 21 original Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μολις παρελαβα το πληκτρολογιο κ ειναι ακριβως οπως το περιμενα,Βαρυ,πολυ ομορφο ,ποιοτικο με 3 χρωματα και παρα πολυ αθορυβο!Καμια σχεση δηλαδη μ αυτο που ειχα πριν. Δοκιμασα στο γραψιμο αλλα και στο gaming κ δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα!Ολα ομορφα δηλαδη! 4
teo20net Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Με γειές! Το περιμένω κι εγώ, την προηγούμενη βδομάδα το παρήγγειλα. Αν θέλεις στείλε μου σε pm απο που το πήρες και πόσες μέρες έκανες να το παραλάβεις. Τα 2 πρόσθετα σιλικόνης στο κάτω μέρος βολεύουν; Φαίνονται λίγο "φτηνά" και μου φαίνεται ότι θα λερώνουν πολύ εύκολα.
hitman 21 original Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Με γειές! Το περιμένω κι εγώ, την προηγούμενη βδομάδα το παρήγγειλα. Αν θέλεις στείλε μου σε pm απο που το πήρες και πόσες μέρες έκανες να το παραλάβεις. Τα 2 πρόσθετα σιλικόνης στο κάτω μέρος βολεύουν; Φαίνονται λίγο "φτηνά" και μου φαίνεται ότι θα λερώνουν πολύ εύκολα. thnx,ok σου στελνω! Tα προσθετα σιλικονης ουτε που τα νιωθεις οταν τα κουμπωσεις πανω κ πλενονται ευκολα δεν θα υπαρξει προβλημα πιστευω
cpttony Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Τα 2 πρόσθετα σιλικόνης στο κάτω μέρος βολεύουν; Φαίνονται λίγο "φτηνά" και μου φαίνεται ότι θα λερώνουν πολύ εύκολα. Απ' ότι είχα δει (νομίζω γι' αυτό ήταν), μπορείς να τους ρίξεις νερό και να τα καθαρίσεις. Επειδή με ενδιαφέρει η αγορά πληκτρολογίου μιας και στο Tuvlo X που έχω τα μισά πλήκτρα κολλάνε μέσα αρκετές φορές όταν τα παταώ. Έχω δει αυτό και το Κ30. Έχω δει βέβαια και το CK104 απ' έξω αλλά φοβάμαι για τελωνείο. Ποιο είναι καλύτερο? Είδα ότι το Κ20 μοιάζει περισσότερο με μηχανικό. Επίσης και ένα ποντίκι, είχα αυτό, και με είχε βολέψει λόγω μεγέθους αλλά και από επιδόσεις αρκετά καλό ήταν.
hitman 21 original Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Απ' ότι είχα δει (νομίζω γι' αυτό ήταν), μπορείς να τους ρίξεις νερό και να τα καθαρίσεις. Επειδή με ενδιαφέρει η αγορά πληκτρολογίου μιας και στο Tuvlo X που έχω τα μισά πλήκτρα κολλάνε μέσα αρκετές φορές όταν τα παταώ. Έχω δει αυτό και το Κ30. Έχω δει βέβαια και το CK104 απ' έξω αλλά φοβάμαι για τελωνείο. Ποιο είναι καλύτερο? Είδα ότι το Κ20 μοιάζει περισσότερο με μηχανικό. Επίσης και ένα ποντίκι, είχα αυτό, και με είχε βολέψει λόγω μεγέθους αλλά και από επιδόσεις αρκετά καλό ήταν. Ναι μοιαζει σαν μηχανικο το κ20 οντως τωρα για το κ30 λογικα κ απ οτι φαινεται στο youtube πανω κατι ιδια αισθηση θα χει απλα διαφορετικο στυλ απ οτι πιστευω! Μακρια απο τουβλο Χ κ αν θες σετακι απ οτι εχω δει η shark zone εχει βγαλει αυτο https://www.skroutz.gr/s/9333560/Sharkoon-Shark-Zone-Gk15.html δες και κανα βιντεακι θα σε βοηθησει στο που να καταληξεις!
cpttony Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Ναι μοιαζει σαν μηχανικο το κ20 οντως τωρα για το κ30 λογικα κ απ οτι φαινεται στο youtube πανω κατι ιδια αισθηση θα χει απλα διαφορετικο στυλ απ οτι πιστευω! Μακρια απο τουβλο Χ κ αν θες σετακι απ οτι εχω δει η shark zone εχει βγαλει αυτο https://www.skroutz.gr/s/9333560/Sharkoon-Shark-Zone-Gk15.html δες και κανα βιντεακι θα σε βοηθησει στο που να καταληξεις! Το Κ30 έχει κάτι έξτρα multimedia στα αριστερά και πάνω. Όχι, το σετ δεν μ' αρέσει, λόγω backlight. Παραδόξως το ποντίκι βγήκε αρκετά καλό, και θα ήθελα κάτι παρόμοιο σε μέγεθος. Τι έχετε να προτείνετε? Και κάτι οικονομικό.
Amaretos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Απ' ότι είχα δει (νομίζω γι' αυτό ήταν), μπορείς να τους ρίξεις νερό και να τα καθαρίσεις. Επειδή με ενδιαφέρει η αγορά πληκτρολογίου μιας και στο Tuvlo X που έχω τα μισά πλήκτρα κολλάνε μέσα αρκετές φορές όταν τα παταώ. Έχω δει αυτό και το Κ30. Έχω δει βέβαια και το CK104 απ' έξω αλλά φοβάμαι για τελωνείο. Ποιο είναι καλύτερο? Είδα ότι το Κ20 μοιάζει περισσότερο με μηχανικό. Επίσης και ένα ποντίκι, είχα αυτό, και με είχε βολέψει λόγω μεγέθους αλλά και από επιδόσεις αρκετά καλό ήταν. Για το CK κανενα προβλημα με τελώνειο, παρειγγειλα εγω απο ebay κανονικα κανενα προβλημα FYI
cpttony Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Για το CK κανενα προβλημα με τελώνειο, παρειγγειλα εγω απο ebay κανονικα κανενα προβλημα FYI Προσπαθώ ό,τι ποντίκι-πληκτρολόγιο αγοράσω να μην ξεπερνούν τα 50-60 ευρώ. Και το CK είναι μόνο του 60+ ευρώ. Για αυτό τι λέτε ή αυτά?
Amaretos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Η αληθεια ειναι οτι τωρα τσεκαρα το CK στο ebay απο εκει που το πηρα και εχει ανέβει στα 62..... η ζητηση εφερε ανοδο στις τιμες, παντως ειναι παρα πολύ τιμιο πληκτρολόγιο.
teo20net Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Αύριο ή μεθαύριο παραλαμβάνω κι εγώ. Εντυπώσεις σύντομα.
teo20net Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Χθες παρέλαβα το πληκτρολόγιο. Το έβαλα σήμερα και το χρησιμοποιώ εδώ και 20-30 λεπτά. Τα περισσότερα απο όσα ειπώθηκαν ισχύουν. Στιβαρό πέρα απο εκεί που θα το περίμενες να είναι, πολύ όμορφο και καλό φωτισμό. Επίσης μόλις ακουμπήσει στο γραφείο...δεν κουνιέται. Τα pads του είναι εξαιρετικά. Αυτά είναι τα καλά. Ας περάσουμε τώρα στα κακά. Νομίζω ότι είναι φτιαγμένο για "γυναίκα". Απορώ που κανένας δεν το έχει αναφέρει ώς τώρα ή τουλάχιστον δεν έχω δεί κάποιο σχετικό σχόλιο αλλα τα κουμπιά του είναι μικρότερα απο τα standard που έχω συνηθίσει. Τη στιγμή που κάνω αυτό το post έχω ήδη κουραστεί να κάνω λάθη και να είμαι στο γράψε-σβήσε (και δεν έχω χοντρά δάχτυλα, είναι κανονικότατα ). Με ξένισε πολύ αυτό το μέγεθος και δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να το συνηθίσει και δεν υπάρχει και λόγος να προσπαθήσεις να το συνηθίσεις. Εν κατακλείδι θα το χρησιμοποιήσω άλλη μια ωρίτσα το απόγευμα, ώστε να δώ αν υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να επιβιώσω μαζί του. Διαφορετικά αν κάποιος ενδιαφέρεται, πριν μπει στις αγγελίες, μπορεί να με ενημερώσει με pm μιας και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα το διώξω άμεσα. (δεν γράφω τιμή εδώ γιατί δεν είναι το κατάλληλο μέρος αλλά θα είναι χαμηλή). Δεν το ισοπεδώνω σαν keyboard αλλα το μέγεθος των πλήκτρων του το κάνει (για εμένα) άβολο. Edit: Τα πρόσθετα σιλικόνης που έχει, είναι καλύτερης ποιότητας απο ότι περίμενα, απλά κάποιοι θα τα βρούν περιττά αφού το μεταλλικό πλαίσιο-armrest του πληκτρολογίου, είναι ήδη πολύ βολικό και χωρίς αυτά.
hitman 21 original Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Χθες παρέλαβα το πληκτρολόγιο. Το έβαλα σήμερα και το χρησιμοποιώ εδώ και 20-30 λεπτά. Τα περισσότερα απο όσα ειπώθηκαν ισχύουν. Στιβαρό πέρα απο εκεί που θα το περίμενες να είναι, πολύ όμορφο και καλό φωτισμό. Επίσης μόλις ακουμπήσει στο γραφείο...δεν κουνιέται. Τα pads του είναι εξαιρετικά. Αυτά είναι τα καλά. Ας περάσουμε τώρα στα κακά. Νομίζω ότι είναι φτιαγμένο για "γυναίκα". Απορώ που κανένας δεν το έχει αναφέρει ώς τώρα ή τουλάχιστον δεν έχω δεί κάποιο σχετικό σχόλιο αλλα τα κουμπιά του είναι μικρότερα απο τα standard που έχω συνηθίσει. Τη στιγμή που κάνω αυτό το post έχω ήδη κουραστεί να κάνω λάθη και να είμαι στο γράψε-σβήσε (και δεν έχω χοντρά δάχτυλα, είναι κανονικότατα ). Με ξένισε πολύ αυτό το μέγεθος και δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να το συνηθίσει και δεν υπάρχει και λόγος να προσπαθήσεις να το συνηθίσεις. Εν κατακλείδι θα το χρησιμοποιήσω άλλη μια ωρίτσα το απόγευμα, ώστε να δώ αν υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να επιβιώσω μαζί του. Διαφορετικά αν κάποιος ενδιαφέρεται, πριν μπει στις αγγελίες, μπορεί να με ενημερώσει με pm μιας και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα το διώξω άμεσα. (δεν γράφω τιμή εδώ γιατί δεν είναι το κατάλληλο μέρος αλλά θα είναι χαμηλή). Δεν το ισοπεδώνω σαν keyboard αλλα το μέγεθος των πλήκτρων του το κάνει (για εμένα) άβολο. Edit: Τα πρόσθετα σιλικόνης που έχει, είναι καλύτερης ποιότητας απο ότι περίμενα, απλά κάποιοι θα τα βρούν περιττά αφού το μεταλλικό πλαίσιο-armrest του πληκτρολογίου, είναι ήδη πολύ βολικό και χωρίς αυτά. Αυτο που λες με τα πληκτρα ισχυει,τις πρωτες 2 μερες ετσι κ εγω εγραφα κ εσβηνα τωρα ομως ειναι καλυτερα γτ τα συνηθισα δεν μου φανηκε τοσο σοβαρο γι αυτο κ δεν εγραψα κατι! 1
teo20net Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Αυτο που λες με τα πληκτρα ισχυει,τις πρωτες 2 μερες ετσι κ εγω εγραφα κ εσβηνα τωρα ομως ειναι καλυτερα γτ τα συνηθισα δεν μου φανηκε τοσο σοβαρο γι αυτο κ δεν εγραψα κατι! Εμένα με ζορίζει πολύ. Δεν το έχω ξανασυναντήσει. Είναι μικρά τα κουμπιά, είναι και το κενό ανάμεσα τους μεγάλο...με κουράζει πολύ σαν πρώτη χρήση. Για την ιστορία, εδώ και 2 χρόνια περίπου, χρησιμοποιώ το Sharkoon Skiller που είναι της ίδιας εταιρίας και απο την πρώτη φορά που πάτησα ένα πλήκτρο, το ευχαριστήθηκα. Απλά για να μην μπερδευτεί κανείς και νομίζει ότι το συγκρίνω με κανένα Razer των 200 ευρώ. Ίσως να μπορέσω να το συνηθίσω, δεν ξέρω ακόμη. Θα το παρατούσα αλλά το άτιμο είναι τόσο όμορφο και αν αναλογιστείς πόσο κοστίζει...το κοιτάζω και μοιάζει πληκτρολόγιο των 80-100 ευρώ. 1
benign Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Πριν 10 ημερες καθως καθαριζα το Sharkoon Skiller μου, εσπασα τις εγκοπες πισω απο το spacebar key και δεν κουμπωνε σωστα. Εγραψα ενα email στην Sharkoon Γερμανιας ζητωνας να μου στειλουν ενα και να το χρεωθω γιατι οπως ξεκαθαρισα ηταν δικο μου το λαθος.Αντι για αυτο ο εκπροσωπος μου εστειλε δωρεαν ενα καινουργιο και ενα αυτοκολλητο της Sharkoon ! Μπραβο του και εγραψα για να ξερει ο κοσμος οτι εχουν πολυ φιλικο και συνεπες service. Το keyboard αυτο με εχει βολεψει πολυ,ειναι υπεροχο ,πολυ ανετο και χωρις το spacebar key ηταν αχρηστο. Με βοηθησαν φιλικοτατα και χωρις χρεωση. Το ελαβα σε 5 εργασιμες ημερες. 4
teo20net Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Γενικά βγάζουν budget προϊόντα σε πολύ καλές τιμές που αξίζουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ τους. Τώρα όπως λες αν έχουν και τέτοια υποστήριξη, τι άλλο να θέλεις από μια εταιρία. Μπράβο τους. Και thumbs up για το feedback benign. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα