Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ποιος λέτε να νικήσει; Τώρα ξεκίνησε η ψηφοφορία. Τα τραγούδια που μου έκαναν εντύπωση και μου άρεσαν ήταν της Αυστραλίας καθώς και της Πολωνίας η οποία μου άρεσε και πέρσι. Για την Ρωσία αν και πολλά ειπώθηκαν, το τραγούδι δεν με εντυπωσίασε, ενώ έκλεψαν και τα εφε με τις εικόνες που έκαναν οι Σουηδοί πέρσι.
gatokoritso Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 αν σου πω ότι δεν θυμαμαι κανενα?εξακολουθώ να χαζευω γιατι με έχει υπνωτισει το φόρεμα της παρουσιάστριας...
gatokoritso Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 το mayday είναι σταθερή αξία. edit:το νέο voting τα σπάει.τη γλύτωσαμε την αυστραλια του χρόνου 2
the other one Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 στο τελευταίο λεπτό η Ρωσία έφαγε deny από την Ουκρανία... η οποία είχε ιστορικό τραγούδι. oh the irony από την άλλη βέβαια τώρα ξέρουμε πως στα τσακίδια οι επιτροπές κατρακύλα για Αζερμπαϊτζάν και Ισπανία δε το περίμενα καθόλου είμαι περίεργος να δω σε τι κλίμα θα γίνει η eyrovision στο Κίεβο του χρόνου
Anorymous Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 πλεον ειμαι βεβαιος οτι οι επιτρπες τα παιρνουν και οτι το τραγουδι που βγαινει κερδιζει με pr και οχι γιατι ειναι το πιο καλο.
johnbond Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Χάλια το σύστημα βαθμολόγησης..Βλέπαμε μια ώρα τις επιτροπές και μετά σε 5 λεπτά όλα άλλαξαν. Κρίμα για όποιον το σκέφτηκε.. Το τραγούδι που κέρδισε πάντως ήταν συμπαθητικό.Σπάνιο πράγμα.. 1
HALF EVIL Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Απο οσο ειδα Ολλανδια Γεωργια και Ιταλια συμπαθησα.
panther_512 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Χάλια το σύστημα βαθμολόγησης..Βλέπαμε μια ώρα τις επιτροπές και μετά σε 5 λεπτά όλα άλλαξαν. Κρίμα για όποιον το σκέφτηκε.. Το τραγούδι που κέρδισε πάντως ήταν συμπαθητικό.Σπάνιο πράγμα.. Η διαδικασία με τις επιτροπές κράτησε πάρα πολύ σε σχέση με την σημασία τους για το τελικό αποτέλεσμα. Την Κύπρο δεν την περίμενα τόσο χαμηλά πάντως. Την περιμέναμε τουλάχιστον στην δεκάδα. Ίσως να έφταιγε η old-school σκηνική τους παρουσία. 1
mclein Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 οτι κερδισε η ουκρανια με το "κλαψε με μανα"....που τυχαια ειναι εναντια στη ρωσια...με ξεπερασε κ η γατα μου ξερασε ! μακραν το καλυτερο τραγουδι οι αυστραλοι αναμεσα σε εντελως αδιαφορα !!!
Anorymous Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Χάλια το σύστημα βαθμολόγησης..Βλέπαμε μια ώρα τις επιτροπές και μετά σε 5 λεπτά όλα άλλαξαν. Κρίμα για όποιον το σκέφτηκε.. Το τραγούδι που κέρδισε πάντως ήταν συμπαθητικό.Σπάνιο πράγμα.. το εκαναν για πιο σασπενς γιατι συνηθως ξερουμε ποιος το παιρνει πολυ πριν το τελος και ετσι πεφτει η τηλεθεαση Η διαδικασία με τις επιτροπές κράτησε πάρα πολύ σε σχέση με την σημασία τους για το τελικό αποτέλεσμα. Την Κύπρο δεν την περίμενα τόσο χαμηλά πάντως. Την περιμέναμε τουλάχιστον στην δεκάδα. Ίσως να έφταιγε η old-school σκηνική τους παρουσία. και εγω τα ιδια ωραιο κομματι πιστευα και εγω 10αδα μην πω πιο ψηλα.
Pankar95 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Κριμα που δεν το πηρε η Ρωσσια! Όπως και να χει, του χρόνου αυτή θα διοργανώσει την επόμενη Eurovision, if you know what I mean
mylo Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 οτι κερδισε η ουκρανια με το "κλαψε με μανα"....που τυχαια ειναι εναντια στη ρωσια...με ξεπερασε κ η γατα μου ξερασε ! μακραν το καλυτερο τραγουδι οι αυστραλοι αναμεσα σε εντελως αδιαφορα !!! αυτό ακριβώς. Οι ψήφοι ήταν εντελώς με πολιτικό κριτήριο. Απορω επίσης και με το δικό μας δωδεκαρι 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Στις επιτροπές η Πολωνία προτελευταία ενώ στο κοινό βγήκε με πολύ καλύτερη θέση. Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ επιτροπών-κοινού. Μερικές χώρες δεν τήρησαν το "έθιμο" να ψηφίζουν άλλες γειτονικές τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα