k33theod Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Η απάντησή σου δείχνει αρκετούς λόγους για τους οποίους όντως χρειάζεσαι διάβασμα. Το ερώτημα είναι, αφού ξέρεις ότι δεν ξέρεις (και για αυτό αντιδράς έτσι) γιατί συνεχίζεις; Τι να πω; Εννοώ ότι δεν έχεις πει ποτέ τίποτα επί της ουσίας Λες ότι ο iceblade είχε κουράγιο και όρεξη να βοήθησει (εγώ τον ευχαριστώ γι αυτό) Εσύ δεν έχεις όρεξη και κουράγιο αντιλαμβάνομαι και δεν είναι κακό αυτό. και δεν ξέρω γιατί γραφείς αερολόγιες. Αν είναι για να δείξεις ότι τα ξέρεις όλα, το έχω ήδη καταλάβει 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) @pmav99. Μην γενικεύεις το θέμα. Το κράξιμο που λες γίνεται από συγκεκριμένα άτομα. @AllCowsEatGrass Οι δηλώσεις περί Hall of fame, πόσο χρήσιμες είναι; Γιατί έχεις ανάγκη να το δείξεις αυτό; Αν είναι κάτι φανερό, τότε η επισήμανση είναι πλεονασμός, αν όχι τότε λέγεται χειραγώγηση, για να πιάσουν την ιδέα οι εν δυνάμει κολλητοί. Άπλα γίνομαι βοήθημα για να προσελκύεις φίλους. Άρα πάλι γίνομαι χρήσιμος. Αυτός είναι ο σκοπός μου! Καραμπινάτη περίπτωση... Επεξ/σία 18 Μαΐου 2016 από Dr.Fuzzy 1
groot Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Εννοώ ότι δεν έχεις πει ποτέ τίποτα επί της ουσίας Λες ότι ο iceblade είχε κουράγιο και όρεξη να βοήθησει (εγώ τον ευχαριστώ γι αυτό) Εσύ δεν έχεις όρεξη και κουράγιο αντιλαμβάνομαι και δεν είναι κακό αυτό. και δεν ξέρω γιατί γραφείς αερολόγιες. Αν είναι για να δείξεις ότι τα ξέρεις όλα, το έχω ήδη καταλάβει Χε.... Είναι αστείο πως ορισμένοι άνθρωποι αντιδρούν όταν τους χαλάνε το παραμύθι τους.... Να 'σαι καλά. Με έκανες και γέλασα με το αστείο
AllCowsEatGrass Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Το γεγονός ότι ρωτάς "γιατί το syntatic sugar δεν είναι μια κλάση;" σε ένα forum σε συνδυασμό με την ηλικία σου και την εμπειρία σου, που μας υπενθυμίζεις συνέχεια, με κάνει να πιστεύω πως μάλλον εσύ έχεις ανάγκη από φίλους.Αν ήθελες να συμμετάσχεις στην κουβέντα θετικά ή να μάθεις ένα πράμα μπορούσες να το ψάξεις και όχι να πεις μπαρούφες και μετά να κλαίγεσαι όταν «δεν σου εξηγούνε οι δάσκαλοι» σαρκαστικά.Το hall of fame έχει νόημα. Κάποιος στον οποίο θα δώσεις τις συμβουλές σου θα πρέπει να μπορεί να εκφέρει άποψη και να τις περάσει από κριτική σκέψη.Συγγνώμη για το hijack, σταματάω. Δεν έχει και πολύ νόημα ούτος ή άλλως.
M2000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Το γεγονός ότι δεν απαντάς δεν σε ενοχλεί; Κατανοώ τι είναι το syntactic sugar, μάλιστα και οι κλάσεις (οι συναρτήσεις που δίνουν αντικείμενα με constructor) στη M2000 ενώ εμφανίζονται με το όνομα Κλάση είναι "συντακτικό" θέμα, στην εκτέλεση γίνονται συναρτήσεις που γυρίζουν αντικείμενα. Απλά ήθελα να δω πώς θα απαντήσει κανείς σε αυτήν την ερώτηση, ποιο φορμαλισμό* θα ακολουθήσει. Αντί αυτού αρχίζουν οι γνωστές μπαρούφες περί του είδους της ερώτησης, και φθάνουμε να λέμε για hijack... Παραμένει το ερώτημά μου: Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει την κλάση από να την λέμε αντικείμενο; Υποτίθεται ότι σε όλες τις γλώσσες που έχουμε κλάσεις (ας είναι και sugar anything) έχουμε κάπου απόδοση μνήμης με ένα αντικείμενο, και στο οποίο υπάρχουν μέθοδοι και ιδιότητες. Έχει σημασία αν υπάρχει ή όχι New για να κατασκευαστεί; Μήπως το New απλά λέει φτιάξε νέο αντικείμενο και δώσε την αναφορά σε μια μεταβλητή που κρατάει αυτήν την αναφορά; Μήπως λέμε "αντικείμενα" την κάθε αναφορά σε αντικείμενο και αυτός ο φορμαλισμός χαλάει το πράγμα; *φορμαλισμό θεωρώ το λόγο που τονίζει τη φόρμα παρά το περιεχόμενο, είναι ένα είδος αφαίρεσης, abstraction (Abstract formalism is a style). Κάθε γλώσσα προγραμματισμού ενώ χειρίζεται περιεχόμενο data, με κάποιο είδος αφαίρεσης, σε σχέση με το υποκείμενο (π.χ. το γράμμα είναι η αφαίρεση από το κείμενο, ενώ δεν είναι κείμενο, το κείμενο χωρίς το γράμμα δεν μπορεί να υπάρξει και οι ιδιότητες του γράμματος εμφανίζονται ως δυνατότητες του κειμένου, που περιέχει το γράμμα), υπό ενός είδους φορμαλισμού, ενός στυλ όπως το συντακτικό της, χωρίς να βλέπουμε το runtime μέρος, που μπορεί να αλλάξει σε εκατό εκδόσεις. Σπάνια αλλάζει το στυλ της γλώσσας, και αυτό δεν ξεχωρίζει από χρησιμοποίηση γνωστού ονόματος από παλιό προϊόν.
k33theod Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Χε.... Είναι αστείο πως ορισμένοι άνθρωποι αντιδρούν όταν τους χαλάνε το παραμύθι τους.... Να 'σαι καλά. Με έκανες και γέλασα με το αστείο Εγώ πάλι μιλάω σοβαρά. Δέχομαι να πεις ''δεν χρησιμοποιείς σωστά τα callables και ότι άλλο πιστεύεις σε αυτό και σε αυτό το σημείο και να δώσεις μια εξήγηση τί είναι αυτό που λες και πως είναι η σωστή χρήση" αν ξέρεις. Εσύ όμως πετάς κάτι γενικό, αντιπροτείνοντας αέρα. Καλύτερα μη γράφεις με ενοχλεί. Ξέρω τι θα γράψεις πριν το γράψεις Γράψε και σύ κανά script ή κανένα tutorial να μας δείξεις το σώστο τρόπο θα χαλάσεις λιγότερη φαιά ουσία από το να επαναλαμβάνεσαι.
groot Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Εγώ πάλι μιλάω σοβαρά. Δέχομαι να πεις ''δεν χρησιμοποιείς σωστά τα callables και ότι άλλο πιστεύεις σε αυτό και σε αυτό το σημείο και να δώσεις μια εξήγηση τί είναι αυτό που λες και πως είναι η σωστή χρήση" αν ξέρεις. Εσύ όμως πετάς κάτι γενικό, αντιπροτείνοντας αέρα. Καλύτερα μη γράφεις με ενοχλεί. Ξέρω τι θα γράψεις πριν το γράψεις Γράψε και σύ κανά script ή κανένα tutorial να μας δείξεις το σώστο τρόπο θα χαλάσεις λιγότερη φαιά ουσία από το να επαναλαμβάνεσαι. Το τι σε ενοχλεί και τι όχι, είναι γραμμένο εξ ορισμού εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Εάν δεν θες να γράφει όποιος θέλει, τράβα σε δικό σου blog. Στο παρελθόν σου είχα επισημάνει με ξεκάθαρο τρόπο τόσο το λάθος σου όσο και το τι να διαβάσεις. Τέλος, και τώρα πάλι σου επεσήμανα τι πρέπει να διαβάσεις για τις προφανείς ελλείψεις που έχεις πάνω στην Python. Εσύ προτιμάς να ξεκινήσεις αντιπαράθεση (γιατί, προφανώς, σου χαλάνε το γλυκό των "παραδειγμάτων" ) αντί να δεις τι γράφει ο άλλος. Τελικά, μάλλον αυτή η συμπεριφορά ταιριάζει με το προφίλ που φαίνεται ότι έχεις.
M2000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 CSI Groot...έχει βγάλει και Προφίλ... Φάε κανένα προφιτερόλ και άσε τα Προφίλ... Αλλά να πούμε και το δίκαιο. Το να προτείνεις σε κάποιον να διαβάσει κάτι δεν είναι κακό. Όμως το να επιβάλλεις ως την μόνη λύση για να ασχοληθεί με ότι ασχολείται (δηλαδή να αλλάξει βαθμό ασχολίας) είναι υπερβολικό. Ο άνθρωπος θέλει να πηγαίνει με το τρόπο του. Θα φτιάχνει παραδείγματα και όπου κάποιος θα του λέει φίλε το αβγ γίνεται και έτσι γβα τότε θα μαθαίνει και τον άλλο τρόπο. Εδώ αν κάποιος φτιάξει ένα γλυκό και δηλώσει ότι είναι ωραίο θα του πουν: Μόνος σου το δοκίμασες άρα δεν μετράει, Αφού δεν έχεις φτιάξει τίποτα σιγά να μην ωραίο, ή βλέπω ότι δεν έχεις ρίξει κανέλα, κοίτα διάβασε για όλα τα μπαχαρικά και την χρήση τους, να τα ξέρεις απ΄έξω και ανακατωτά και μετά θα καταλάβεις γιατί έκανες λάθος και δεν έριξες κανέλα! Τι μας λείπει; Μας λείπει η ορθή επικοινωνία! Που είναι το πρόβλημα; Είναι πολλές οι ώρες στον υπολογιστή και νομίζουμε ότι ο άλλος είναι μέρος του παιχνιδιού, απλό αντικείμενο σε μια πίστα με φίλους και εχθρούς. Μετράει το σκορ δηλαδή! Τα γράφω αυτά μπας και κάποιοι ανοίξουν τα μάτια τους. Ο AllCowEatsGrass ζει επίσης στο κόσμο του. Βρε άνθρωπε όταν είσαι 50 (δε ξέρω αν κοντεύεις) έχεις κάψει πολλά λάδια, και έχεις καεί και από φιλίες που μόνο πολιτικός ή καλλιτέχνης μπορείς να είσαι για να έχεις πλειάδα φίλων. Όλοι οι άλλοι είναι "γνωστοί". Και επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει κανείς να βρει παρέα και να μην έχει στο άψε σβήσε, στο διπλανό καφενείο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα