Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμία σχέση το nonlocal της Python με το Private της VB6

Αφού πάλι δεν έχεις ιδέα. Γιατί πετάγεσαι;

Το έχει χούι, τέλος! Ζει και αναπνέει για να απαντάει! Τρελή καταπίεση μάλλον...και βρίσκει εδω διέξοδο! Απλά μην απαντάτε, το ξέρω ειναι πρόκληση να μην, αλλα δείτε το ως βοήθεια σε ενα συνάνθρωπο να γίνει καλα...

• Like 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δέχομαι να μου εξηγήσει κανείς την διαφορά, αλλά το "μη πετάγεσαι" δεν είναι παρά απόδειξη ότι δεν κατάλαβε τι έγραψα και γράφει ό,τι να είναι για να γράφει!

Κάθε φορά που ποστάρεις το μόνο που κάνεις είναι να εκτίθεσαι.

Για μια ακόμη φορά, βιάζοντας κάθε έννοια λογικής (η οποία είναι κλάδος των μαθηματικών και έχει κανόνες) κάνεις παντελώς αυθαίρετες συνεπαγωγές απλά για να καταλήξεις στο γνωστό συμπέρασμα (ότι είσαι γαμάτος και ότι οι υπόλοιποι είμαστε μαλάκες)

Και αν θες να ξέρεις, το ότι δεν κάθισα να σου εξηγήσω κάτι που μπορείς να βρεις με 2 λεπτά googling δεν συνεπάγεται ότι δεν κατάλαβα τι έγραψες. Συνεπάγεται ότι δεν θέλω να σου απαντήσω. Και δεν θέλω να σου απαντήσω γιατί το σκηνικό έχει επαναληφθεί τόσες φορές πλέον που έχει ξεπεράσει τα όρια του γελοίου και έχει μπει στη σφαίρα του γκροτέσκο

Και αν τυχόν και όντως θες εξήγηση, φρόντισε την επόμενη φορά να έρθεις ρωτώντας και όχι διδάσκοντας πράγματα για τα οποία δεν έχεις ιδέα.

Επεξ/σία από pmav99
  • Like 3
Δημοσ.

Κλάσεις έχω γράψει πολύ λίγες και αυτή ήταν η 1η που είχε σχέση με γραφικά. Έχω γράψει παλιότερα σε javascript για γραφικά πάλι αλλά εκεί ήταν πιο ξεκάθαρες

Μάλλον κάπου μπερδεύεσαι γιατί το αντίστροφο συμβαίνει, η Javascript δεν έχει καν classes έχει prototype based inheritance (το οποίο όταν το μάθαινα παραλίγο να ξεχάσω ότι ξέρω από σωστό OOP). Απέκτησε "classes" στην τελευταία της έκδοση (ES6) οι οποίες και πάλι δεν είναι πραγματικές κλάσεις αλλά syntactic sugar για το υπάρχον prototype based system.

Μελέτησε περισσότερο την Python και θα δεις γιατί αρέσει σε τόσο κόσμο, στην Python ΟΛΑ είναι αντικείμενα, ακόμα και οι ίδιες οι κλάσεις.

Δημοσ.

Μελέτησε περισσότερο την Python και θα δεις γιατί αρέσει σε τόσο κόσμο, στην Python ΟΛΑ είναι αντικείμενα, ακόμα και οι ίδιες οι κλάσεις.

Προσωπικά με έχει συνεπάρει το γεγονός ότι οι συναρτήσεις είναι αντικείμενα... ακόμα και οι anonymous.

Σημερινό snipet για κάτι που έφτιαχνα:

foo = collections.defaultdict(lambda _ : np.zeros(5, dtype=[('k', '10b'), ('v', 'O')]))
το argument στο defaultdict είναι αυτό που μου άρεσε... το άλλο είναι για να δείξει το concept στο οποίο ήμανε.
Δημοσ.

Προσωπικά με έχει συνεπάρει το γεγονός ότι οι συναρτήσεις είναι αντικείμενα... ακόμα και οι anonymous.

Όντως εξαιρετικά χρήσιμο χαρακτηριστικό απλά ερχόμενος από C# και delegates ήταν κάτι αρκετά αναμενόμενο για μένα, ενώ όταν είδα ότι οι κλάσεις είναι αντικείμενα των μετακλάσεων και οι μετακλάσεις είναι αντικείμενα του εαυτού τους ψιλoκουφάθηκα :D

Δημοσ.

Όντως εξαιρετικά χρήσιμο χαρακτηριστικό απλά ερχόμενος από C# και delegates ήταν κάτι αρκετά αναμενόμενο για μένα, ενώ όταν είδα ότι οι κλάσεις είναι αντικείμενα των μετακλάσεων και οι μετακλάσεις είναι αντικείμενα του εαυτού τους ψιλoκουφάθηκα  :D

Check Smalltalk ;)

Υ.Γ. Την μέθοδο locals και το πακέτο inspect τα ανέφερα; :D

Δημοσ.

Δεν "διδάσκω" κανέναν, και όποιος το νομίζει, να ξέρει ότι κάνει λάθος. Συζητάμε εδώ! Τώρα αν καταλαβαίνω 5 και άλλοι 100 αυτό είναι υπέρ μου. Όταν όμως κάποιοι με 100, δεν θέλουν να συζητήσουν γιατί βαριούνται, και προσβάλλουν αυτόν που δεν ξέρει, και περιμένει αν έχει λάθος (επειδή δεν το ξέρει) να το διορθώσουν, και δεν γίνεται, αρχίζει να σκέφτεται "αυτοί εδώ γιατί μπαίνουν στο κόπο και συζητούν πάνω σε αυτά τα θέματα, χωρίς να λένε τίποτα;". Αντί να δώσει ο Pmav99 τα φώτα του, μας εξήγησε γιατί δεν θα το κάνει και αυτό όχι από ειδικό ενδιαφέρον (ωραία αυτό το δέχομαι) αλλά με την υποψία ότι κάνω "μάθημα" (ποιος του είπε αυτό, δεν γνωρίζω, αυθαίρετο συμπέρασμα) και αυτό "μαθήματα δεν σηκώνει". Μπορώ να σου πω το χέστηκα και πιο πολυτισμένα αλλά δεν το κάνω. Δεν με ενδιαφέρει καν τι σε πονά και τι σε σφάζει. Συμβάλλεις στη συζήτηση όλων ή θες να κάνεις εξαιρέσεις; Είναι σωστό να κάνεις εξαιρέσεις; Και καλά να τις κάνεις ήσυχα και ωραία. Αλλά να το διαφημίζεις κιόλας;

Διαβάζω αυτά που συζητούν οι Iceblade και Groot. Οκ δείχνουν να καταλαβαίνουν τι λένε. Εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα! Τι είναι οι μετακλάσεις και γιατί το syntatic sugar δεν είναι μια κλάση; ποιες είναι οι διαφορές;

Δημοσ.

Μάλλον κάπου μπερδεύεσαι γιατί το αντίστροφο συμβαίνει, η Javascript δεν έχει καν classes έχει prototype based inheritance (το οποίο όταν το μάθαινα παραλίγο να ξεχάσω ότι ξέρω από σωστό OOP). Απέκτησε "classes" στην τελευταία της έκδοση (ES6) οι οποίες και πάλι δεν είναι πραγματικές κλάσεις αλλά syntactic sugar για το υπάρχον prototype based system.

Εννοώ τα functions που χρησιμοποιούν τo this. και κάνεις αντικείμενα new, ναι λέξη class δεν έχω συναντήσει.

Δημοσ.

k33theod... στο έχω ξαναγράψει και πιο πριν.

Καλά αυτά που κάνεις αλλά σου λείπουν βασικές γνώσεις. Π.χ., το θέμα με τα callables, scopes μεταβλητών, οργάνωση κώδικα, και οργάνωση λειτουργιών αυτού που κάνεις.

Θα σου πρότεινα να ρίξεις λίγο διάβασμα και να δεις άλλους κώδικες αντί να δίνεις παραδείγματα δικά σου σε άλλους.

Όσο έγραψε ο Iceblade είναι πολύ σωστά... αλλά είχε την όρεξη και το κουράγιο, δεδομένου ότι είναι αρκετά βασικά πράγματα.

Δημοσ.

groot

εσύ δεν χρειάζεται να γράφεις

10 στις 10 λες τα δικά σου άσχετα με το θέμα

Η απάντησή σου δείχνει αρκετούς λόγους για τους οποίους όντως χρειάζεσαι διάβασμα.

Το ερώτημα είναι, αφού ξέρεις ότι δεν ξέρεις (και για αυτό αντιδράς έτσι) γιατί συνεχίζεις;

Τι να πω;

Δημοσ.

@pmav99.

Μην γενικεύεις το θέμα. Το κράξιμο που λες γίνεται από συγκεκριμένα άτομα.

@AllCowsEatGrass

Οι δηλώσεις περί Hall of fame, πόσο χρήσιμες είναι; Γιατί έχεις ανάγκη να το δείξεις αυτό; Αν είναι κάτι φανερό, τότε η επισήμανση είναι πλεονασμός, αν όχι τότε λέγεται χειραγώγηση, για να πιάσουν την ιδέα οι εν δυνάμει κολλητοί. Άπλα γίνομαι βοήθημα για να προσελκύεις φίλους. Άρα πάλι γίνομαι χρήσιμος. Αυτός είναι ο σκοπός μου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...