Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

OK μέσω ίντερνετ δηλαδή ????????

Έκανα ενημέρωση κ τώρα λέει 6.12.15

Αφου εγινε ενημερωση ενα backup και ενα factory για να εισαι οκ.
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν θέλεις να μην έχεις τέτοια προβλήματα μπορείς να βάλεις την official stable η οποία είναι σταθερή και αναβαθμίζετε κάθε 2-3 μήνες. Αύριο λογικά θα σου έρθει η 6.12.22 την περνάς και βλέπεις πως πάει.

Saruman123 ας κάνει υπομονή να περάσει και την αυριανή, έχουν πολλά προβλήματα οι 2 τελευταίες

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πως πάμε από dev σε stable global?

Την κατεβάζεις από το en.miui.com τη βάζεις μέσα στη μνήμη της συσκευής,και την κάνεις εγκατάσταση από το updater app. Έχω την εντύπωση ότι θα κάνει wipe όμως,οπότε πάρε backup
Δημοσ.

Μπορείς να πας σε recovery και να κάνεις ένα wipe cache και dalvik cache, γενικά δουλεύει καλά αυτή η ρομ;;

Αν δεν βγάλεις άκρη περνα του μια stable

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να πας σε recovery και να κάνεις ένα wipe cache και dalvik cache, γενικά δουλεύει καλά αυτή η ρομ;;

Αν δεν βγάλεις άκρη περνα του μια stable

Πώς στο καλό μπαίνει σε Recovery;; το ανοίγω με vol-lock μου βγάζει fastboost στην οθόνη κ κολλάει εκεί

Δημοσ.

Μόλις έκανα αναβάθμιση... Τα νεύρα μου δεν συνδέεται με δεδομένα στο ίντερνετ

Go to Settings ->SIM cards & mobile networks .

Choose your SIM card under SIM CARD SETTINGS.

Tap on Access Point Names under CELLULAR NETWORK.

Here you Get APN lists in GENERAL and MMS section.

Tap on Reset option from the bottom.

All Set. Done.

Αν παλι δε δουλεψει κατι πηγαινε παλι στην επιλογη των Access Point και βαλε Νεο APN με στοιχεια (αν εχεις cosmote):

Ονομα-->Cosmote Wireless Internet

APN-->internet

Δημοσ.

Να μπεις στο apn που έχει να κάνει με το Internet και να επιλέξεις εκεί που λέει 'πρωτόκολλο ΑPN' IPv4/IPv6'. Για ένα λόγο που δεν ξέρω μετά την αναβάθμιση έγινε 'κανενα'

Δημοσ.

Να μπεις στο apn που έχει να κάνει με το Internet και να επιλέξεις εκεί που λέει 'πρωτόκολλο ΑPN' IPv4/IPv6'. Για ένα λόγο που δεν ξέρω μετά την αναβάθμιση έγινε 'κανενα'

Είσαι ένας μικρός θεούλης ❤️

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...