saruman123 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 OK μέσω ίντερνετ δηλαδή ???????? Έκανα ενημέρωση κ τώρα λέει 6.12.15 Αφου εγινε ενημερωση ενα backup και ενα factory για να εισαι οκ.
chios Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Αν θέλεις να μην έχεις τέτοια προβλήματα μπορείς να βάλεις την official stable η οποία είναι σταθερή και αναβαθμίζετε κάθε 2-3 μήνες. Αύριο λογικά θα σου έρθει η 6.12.22 την περνάς και βλέπεις πως πάει. Saruman123 ας κάνει υπομονή να περάσει και την αυριανή, έχουν πολλά προβλήματα οι 2 τελευταίες
bana1991 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια!!! Άιντε κ αύριο κ βλέπουμε τότε!!!
tsiro7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ξέρει κανείς πως πάμε από dev σε stable global?
saruman123 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ξέρει κανείς πως πάμε από dev σε stable global?Στην κοινοτητα φιλε μου πηγαινε.
papp0us Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ξέρει κανείς πως πάμε από dev σε stable global?Την κατεβάζεις από το en.miui.com τη βάζεις μέσα στη μνήμη της συσκευής,και την κάνεις εγκατάσταση από το updater app. Έχω την εντύπωση ότι θα κάνει wipe όμως,οπότε πάρε backup
tsiro7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Έτσι απλά δλδ δεν έχει διαδικασία τύπου ξεκλείδωμα bootloader κτλ?
bana1991 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις έκανα αναβάθμιση... Τα νεύρα μου δεν συνδέεται με δεδομένα στο ίντερνετ
chios Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μπορείς να πας σε recovery και να κάνεις ένα wipe cache και dalvik cache, γενικά δουλεύει καλά αυτή η ρομ;; Αν δεν βγάλεις άκρη περνα του μια stable 1
bana1991 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μπορείς να πας σε recovery και να κάνεις ένα wipe cache και dalvik cache, γενικά δουλεύει καλά αυτή η ρομ;; Αν δεν βγάλεις άκρη περνα του μια stable Πώς στο καλό μπαίνει σε Recovery;; το ανοίγω με vol-lock μου βγάζει fastboost στην οθόνη κ κολλάει εκεί
derr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις έκανα αναβάθμιση... Τα νεύρα μου δεν συνδέεται με δεδομένα στο ίντερνετ Go to Settings ->SIM cards & mobile networks . Choose your SIM card under SIM CARD SETTINGS. Tap on Access Point Names under CELLULAR NETWORK. Here you Get APN lists in GENERAL and MMS section. Tap on Reset option from the bottom. All Set. Done. Αν παλι δε δουλεψει κατι πηγαινε παλι στην επιλογη των Access Point και βαλε Νεο APN με στοιχεια (αν εχεις cosmote): Ονομα-->Cosmote Wireless Internet APN-->internet
chios Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Να μπεις στο apn που έχει να κάνει με το Internet και να επιλέξεις εκεί που λέει 'πρωτόκολλο ΑPN' IPv4/IPv6'. Για ένα λόγο που δεν ξέρω μετά την αναβάθμιση έγινε 'κανενα'
bana1991 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Να μπεις στο apn που έχει να κάνει με το Internet και να επιλέξεις εκεί που λέει 'πρωτόκολλο ΑPN' IPv4/IPv6'. Για ένα λόγο που δεν ξέρω μετά την αναβάθμιση έγινε 'κανενα' Είσαι ένας μικρός θεούλης ❤️
gusmarle Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Η λύση επιτέλους βρέθηκε και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο. Στην δική μου περίπτωση, το πρόβλημα λύθηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. https://www.youtube.com/watch?v=oV8-MJt5gak
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα